Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
No, én is szívok ezzel a problémával, és már mindent próbáltam ami csak eszembe jutott.
A probléma azóta van, hogy én hülye beraktam egy haver winyóját az enyém helyére (mindegy miért, másolni kellett volna rá amúgy). Ekkor ugye azonnal jött az ismert hiányzó ntldr szöveg, mivel az enyém master ide volt így ezen van a MBR. (Még van két másik SATA winyóm, egyiken a főrendszerrel, de a MBR akkor is az idesen van) Na mondom szupi, én winyóm vissza, de persze azóta is ez van. Próbáltam már javítokonzolból az ntldr és ntdetect.com fájlokat felmásolni majd fixboot és fixmbr, de semmi siker. Win XP cd nélkül még mindig hiányzik neki az ntldr. Egyszerűen nem értem. Ha viszont úgy indítom hogy benne van a telepítő cd akkor simán bebootol winyóról. Mit lehet még csinálni, hogy ne kelljen mindig a telepítő cd-t kotorásznom mert elég idegesítő. Most már nem nagyon tudok magamtól mire gondolni és nem turkálok tovább a javítókonzolban. Vmi ötlet? Pls help!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest