-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
fererencz89
őstag
válasz
Dißnäëß #112031 üzenetére
Ávéikszen valaki a következőt ajánlotta vintage dobozokhoz:
Mondok valami nagyon furát: ballagjál ki a garázsba/műhelybe/lomtárba otthon, és túrjál elő valami jó régi, gagyi 0,75-ös Mzsl kábelt (un közönséges lámpazsinórt). Nekem mondjuk volt itthon több méternyi, 40 éves Vidi dobozokról valamikor rég levágott és feltekert kábel, de ha valami régi lámpáról vagy más őröreg elektromos kütyüről szeded le, az se baj.
Csupaszold le annyira, hogy beférjen a csatikba, járassad pár napot oxt vagy kidobod a kukába, vagy nagyon meglepődsz.
Pénzbe nem kerül, mit veszítesz? Vintage cuccokhoz (amikor ezt a korszakomat éltem) megjátszottam, és azt tapasztaltam, hogy működik (saját megjegyzés: de hogyan lehetséges ez?????). Sőt, IC kábelnek is a legjobban azok a régi noname kábelek váltak be, amiket régen a készülékekhez gyárilag adtak, és többnyire kibontatlanul pihentek a megsárgult kezelési könyv + garlevél zacsiban
Aztán, mikor azt írtam, hogy akkor lassan ott tartunk, hogy az olcsó piros-fekete zsinórokkal is lehet zenét hallgatni, akkor:
"Lehet, csak nem biztos, hogy érdemes."
A titokra azóta se jöttem rá. A korral nemesednek ezek?
Vegyek több100méter lámpazsinórt, 30-40 év múlva aranyat fog érni a gyerekeimnek?No offense!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- További aktív témák...
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest