Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
Nem tudom a HDS fut-e a win csökkentett módjában, de kellene futtatni egy teljes olvasási tesztet, hogy kiderüljön nincs-e valahol belassulás olvasás közben. Normál win módban nem biztos, hogy hiteles lenne a teszt mert mindig ír valami a vinyóra, ami viszont befolyásolná a mérési eredményt, vagy egy másik gépben kellene tesztelni. Azon kívül lehet, hogy hazudik a vinyód, én már láttam ilyet is.
Lehetne memória hiba is, meg kellene nézni kezdésnek az eseménynaplót: Alkalmazás és szolgáltatásnapló ->Microsoft->Windows>Kernel-WHEA alatt az error alatt nem található-e bejegyzés.
Amúgy az is lejött nekem, mintha üresjáratban fagyna a géped. Próbáld meg kikapcsolni BIOS-ban az összes energiatakarékos beállítást ideiglenesen. Döglődő táp és alaplap esetén is szokott segíteni.
Ha ez sem, akkor vissza mindent, és tiltsd le BIOS-ban az USB3 vezérlőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest