Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
Sajnos van egy kis gond. Van egy Vertex 4 ssd-m 128gb-os, oktoberben lesz 1eves.
Bedugtam egy usb-s eszkozt a gep hatuljaba, es sajnos kozben megnyomtam a cmos clear gombot...Aztan ujraindult a gep, es midnen bios beallitasom restelodott. Az ssd beallitasok is, a biosban. Mindent visszacsinaltam ahogy kell, de neztem most teszteket es sokkal lasabb mint mikor uj volt. Sajnos az 1evben miota megvan nem teszteltem, nemtudom mikor lassult igy le szegeny. Lehet mar regebben en nem vettem eszre, csak most neztem meg a reset miatt. Minden jol bevan allitva trim is megy. De sokkal lasabb, mutatok kepeket.
diskmark
asssd
hdtune
A beallitasokat 1eve itt neztem a forumon most is aszerint jartam ell. Asrock z68 extreme3 gen3 alaplapom van. lehet azert lasabb mert kevesebb szabadhely van mint regen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Hővezető paszták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- MotoGP & WSBK
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest