- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- YouTube
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
És meg is kaptam a kódot.
-
One(Digi) előfirtőknek jó hétvégéjük lesz.
2025. április 17-től április 23-ig kódolatlanul érheted el a lineáris HBO, HBO2 és HBO3 prémium csatornákat, amennyiben vezetékes digitálistelevízió-díjcsomaggal vagy műholdas televízió-díjcsomaggal rendelkezel,
-
Érdekes cikk a feliratokról: [link]
-
eL Geri
őstag
válasz
Pro Koryak #10231 üzenetére
2590 Ft / hó.
-
zserrbo
aktív tag
A Justwatch-on néztem rá kíváncsiságból mik elérhetőek 4K-ban (gondolom az itthoni kínálatban lehet eltérés)
-
zserrbo
aktív tag
Leírom hátha segítség azoknak, akik lemaradtak a 33%-os kedvezmény átviteléről a Prémium csomagra váltásnál. Ha írsz a chaten keresztül nekik (emailes kapcsolatot választottam), akkor tegnap még küldtek egyedi kódot (ami elvileg másnap éjfélkor jár le), amivel megoldható volt. Azt nem tudom meddig elérhető ez. Lehet a jövőben is lesz. Korrektek voltak. Mondjuk így a kedvezménnyel együtt is ez egy 40%-os drágulás akárhonnan is nézem, de a nagyobb kedvezményt megtartva még lenyeltem.
-
-
Chris0321
veterán
válasz
kispalsz #10224 üzenetére
Lehet nem bírta el a rendszer az élő közvetítést és ezért volt akadás. Nem tudom, én nem szoktam ezeket nézni. A Directone-n szoktam nagy ritkán élő közvetítést nézni az amerikai fociról, ott szokott akadás lenni.
A tv-vel kapcsolatban nem tudok segíteni, mert én egy 24"-os FHD monitoron nézem jelenleg a szolgáltatást. -
kispalsz
tag
válasz
Chris0321 #10222 üzenetére
Netflix 4K alatt látok 70-80 Mbit/s burst forgalmakat a TV -től. , MAX alatt kb 30-40 Mbit/sec -re megy fel burstosen. Furcsa, hogy csak az élő képpel van gon.
Este még megpróbáltam, hogy az élő adásból visszatekertem kicsit, és úgy már nem volt akadás. Rejtély.
MAX alatt honnan látom, hogy az adott stream 4k-ban van-e vagy sem? Filmeknél ki van írva, de a sport közvetítésnél honnan tudom, hogy nem a TV skáláz? ( Tudom látható a különbség, de a TV is elég jó skáláz fel)
Más, hogy Netflixnél mikor DV-t nézek kiírja a TV, hogy módot vált. MAX esetében miért nem csinál ilyet? Nálatok is így van?
-
kispalsz
tag
Szeretnék kérni segítséget, hogy mi lehet a gond, vagy ez a normál működés?
Előfizettem ma MAX Prémium csomagra valamint választottam Sport bővítmény-t is ( tudni kell , hogy van Digi előfizetésem full TV csomag, van összehasonlítási alapom.
Konkrétan most a golf érdekel, nézném, de, a MAX-on nézhetetlen. Nálatok is akadozik? olyan mintha lagolna. TV TCL65c845. Ütésnél alig látszik az ütés mozzanata. Ha Digi-n nézem, akkor minden folyamatos. Filmnél nem vettem ilyet észre, ott nem láttam ilyen zavaró dolgot. Élő adások streamelésénél igen.
Mit lehetne ezen állítani?
Netflix 4k-ban tökéletes. -
-
Tommy1982
tag
Sziasztok,
Win 11 PC-n (Firefox) több filmnél is azt tapasztalom, hogy nem indul el a magyar szinkron és kiválasztani sem lehet a film elindítása után sem, pedig a részleteknél azt mutatja, hogy van. Van erre valami beállítás, hogy szinkronnal induljon? Köszi -
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Van itt olyan, aki a kezdetek óta 33%-as kedvezményes előfizus, de nem kapott semmilyen levelet?
A fórumokat böngészve jutott el hozzám, hogy mik változnak márc végével, de konkrétan 2024 április "Részletes tudnivalók a Maxról" email óta nem kaptam tőlük emalt.
Standard előtti csomagom van (1850ft/hó) és jelenleg megy a 4k dolby minden, de ha jól értem pár nap és megy a levesbe, és prémiumra sem tudok így kedvező áron előfizetni. -
tlala
addikt
válasz
Grande Ale #10210 üzenetére
Azt hiszem nekem is az volt fent, de most, ezzel a problémával foglalkozva a magyar LG oldalon találtam egy 5.50.56-os fw frissítést, és az hozta magával, ha jól emlékszem.
A TV-n 5.50.40-es fw volt, és magától nem talált frissítést (a menüben nyomkodva a frissítés gombot sem).Amúgy érdekes, hogy a neten keresgélve kiderült, hogy ez az LG-Max probléma több éve fennáll. És igen, a többi stream szolgáltatónál megy a Dolby Vision.
Pedig a Max.com a támogatott eszközök oldalán (TV) is ezt írja a kompatibilis LG TV-kre:
"LG Smart TV webOS 3.5-ös vagy újabb verzióval rendelkező operációs rendszerrel".
A Támogatott Dolby Vision eszközök-nél pedig ennyit írnak: "4K LG okostévék'.
A TV-ink mindkét feltételnek megfelelnek - ez így alkalmas a fogyasztók megtévesztésére.
Nincs illúzióm, hogy bármit meg lehetne nyerni velük szemben, de bosszantó és kiszolgáltatott ez a helyzet.
Pont én is beleugrottam és elfogadtam a "kedvezményes" Prémium csomagot, de így semmi értelme. -
tlala
addikt
Bármit állítgatok, a Maxon a Dolby Vision-nek jelzett filmek nem jelennek meg az LG Oled TV-men DV-ben.
A Netflixen, ha elindítok egy DV jelzésű filmet, akkor a TV kiírja, hogy Dolby Vision, ez a Maxon sohasem jön össze. Prémium előfizetés, 1000/1000-es net.
Mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest