-
IT café
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
válasz elder troll #9924 üzenetére
Szerintem nincs ez "szénné" tömörítve. 1080P lehet, sokkal szebb a kép, mint az m4, pedig az sem kutya, 1080i.
-
Grande Ale
őstag
válasz Pro Koryak #9905 üzenetére
Ez mondjuk igaz.
-
Grande Ale
őstag
válasz Pro Koryak #9887 üzenetére
Úristen...
Gondolod, hogy írnék, hogy miért nem DV, ha nem támogatná? Nem menjünk már le ilyen szintre...
LG oled, igen, természetesen támogatja, miért agyalnék rajta, hogy miért nem DV szerinted? -
Grande Ale
őstag
válasz Pro Koryak #9885 üzenetére
Ne kezdjünk viccelődni ..
Én is alap csomag, nem értem...[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Most akkor lesz 4K olimpia vagy nem? MAX facebook oldala szerint full hd, de eddig rengeteg cikk 4k-rol szolt. Elég nagy csalódás. ha nálunk nem...
-
Grande Ale
őstag
válasz Rigormortiis #9563 üzenetére
Nekem még 4k, ki tudja meddig...
-
Grande Ale
őstag
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Lemondtam a szolgáltatós HBO packot.
Ha most újra aktiválom a régi közvetlen HBOgo-mat, akkor jogosult leszek a kedvezményre?
Vagy meg kell várni a március 8-adikát? -
Grande Ale
őstag
Elkezdtem nézni a Walking Dead-et, de nem szép a kép. Olyan, mintha valami régi dvix filmet néznék. Más filmek jók. Megnézné valaki, hogy nála milyen?
-
Grande Ale
őstag
Az androidos alkalmazásban eddig látszott a fizetési beállítás, számla, meg lehetett adni promó kódot, stb. Ez a menüpont nálam eltűnt...
-
Grande Ale
őstag
válasz Gubek-Einste #2142 üzenetére
Ok!
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Asus transformers-el chrome böngészöben hibát ír az hbo go, Edgevel megy. Minden friss. Mi lehet a hiba?
-
Grande Ale
őstag
válasz bendikeee11 #1863 üzenetére
Nem jön elő,nem a menüben keresem. Bár máshol a menüben is megvan.
-
Grande Ale
őstag
válasz bendikeee11 #1861 üzenetére
-
Grande Ale
őstag
válasz bendikeee11 #1859 üzenetére
A netflix appot tök jol lehet vezérleni a telefonossal, az hbo-go-nál ez nagyon hiányzik. Külön kell a tévén, külön a telefonon, a tévén nagyon lassú sajnos...
-
Grande Ale
őstag
válasz bendikeee11 #1857 üzenetére
Nekem nincs ilyen jel a mobilos appban, youtube-ban van. A tv lg, megy rajta az app, de mobilról nem lehet csatlakozni hozzá. remélem érthető, ahogy leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest