- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Windows 11
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Manjaro Linux
-
IT café
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
Egyszerűen nem értem. Nincs se HDR, se Dolby Vision. Már beszéltem az ügyfélszolgálattal, egyelőre nem jutottunk előre. Ezért váltottam, hogy újra legyen 4k dolby vision elerhetosegem. Aki most váltott mint én, megnézné, hogy nála jo-e?
-
Grande Ale
őstag
Én váltottam is a nagyobbra, ez így elég korrektnek tűnik. Írja is, hogy prémium a csomagom, viszont se hdr, se dolby vision nincs...
-
Grande Ale
őstag
-
Grande Ale
őstag
válasz
Pro Koryak #9905 üzenetére
Ez mondjuk igaz.
-
Grande Ale
őstag
válasz
Pro Koryak #9887 üzenetére
Úristen...
Gondolod, hogy írnék, hogy miért nem DV, ha nem támogatná? Nem menjünk már le ilyen szintre...
LG oled, igen, természetesen támogatja, miért agyalnék rajta, hogy miért nem DV szerinted? -
Grande Ale
őstag
válasz
Pro Koryak #9885 üzenetére
Ne kezdjünk viccelődni ..
Én is alap csomag, nem értem... -
Grande Ale
őstag
Most akkor lesz 4K olimpia vagy nem? MAX facebook oldala szerint full hd, de eddig rengeteg cikk 4k-rol szolt. Elég nagy csalódás. ha nálunk nem...
-
Grande Ale
őstag
válasz
Rigormortiis #9563 üzenetére
Nekem még 4k, ki tudja meddig...
-
Grande Ale
őstag
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Lemondtam a szolgáltatós HBO packot.
Ha most újra aktiválom a régi közvetlen HBOgo-mat, akkor jogosult leszek a kedvezményre?
Vagy meg kell várni a március 8-adikát? -
Grande Ale
őstag
Elkezdtem nézni a Walking Dead-et, de nem szép a kép. Olyan, mintha valami régi dvix filmet néznék. Más filmek jók. Megnézné valaki, hogy nála milyen?
-
Grande Ale
őstag
Az androidos alkalmazásban eddig látszott a fizetési beállítás, számla, meg lehetett adni promó kódot, stb. Ez a menüpont nálam eltűnt...
-
Grande Ale
őstag
válasz
Gubek-Einste #2142 üzenetére
Ok!
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Asus transformers-el chrome böngészöben hibát ír az hbo go, Edgevel megy. Minden friss. Mi lehet a hiba?
-
Grande Ale
őstag
válasz
bendikeee11 #1863 üzenetére
Nem jön elő,nem a menüben keresem. Bár máshol a menüben is megvan.
-
Grande Ale
őstag
válasz
bendikeee11 #1861 üzenetére
-
Grande Ale
őstag
válasz
bendikeee11 #1859 üzenetére
A netflix appot tök jol lehet vezérleni a telefonossal, az hbo-go-nál ez nagyon hiányzik. Külön kell a tévén, külön a telefonon, a tévén nagyon lassú sajnos...
-
Grande Ale
őstag
válasz
bendikeee11 #1857 üzenetére
Nekem nincs ilyen jel a mobilos appban, youtube-ban van. A tv lg, megy rajta az app, de mobilról nem lehet csatlakozni hozzá. remélem érthető, ahogy leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tudományos Pandémia Klub
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest