-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Gál István #3800 üzenetére
Ha a blu ray-n van 7.1 analóg kimenet, akkor tudja.
-
robi-k
őstag
válasz Gál István #3800 üzenetére
Igen, működni fog, azonban a külső BD meghajtóban csak kódolatlan lemezek lesznek lejátszhatóak, tudtommal (bár nem 100% vagyok biztos benne, a Dune-nél minden esetre ez a korlát). Esetleg rá lehet tenni a C200 FW-jét a Popcorn A200-ra, ha mégsem fog működni.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Gál István #3808 üzenetére
Sorry picit benèztem a kérdésedet
Nekem a210-m van és lg USB-s íróval játssza simán a filmeket.
Nekem mentek rajta a HD hangok. -
robi-k
őstag
válasz Gál István #4136 üzenetére
Gyönyörű
-
Gabesz87
veterán
Hol a TV?
Ilyesmi hátsó hangfaltartókat hol lehet kapni emberi áron? Mert néztem párat, és nagyon durva összegeket láttam. 50-100e között
-
TCr
veterán
Na, én pont így szeretném "kidekorálni" a falam a frontok mögött.
Eddig nem láttam még rá igényes megoldást, de a Tiéd tetszik, ízléses.Megkérdezhetem, hogy hol vetted ezeket a henger szivacsokat?
És mivel ragasztottad fel?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Gabesz87
veterán
válasz Gál István #4144 üzenetére
Nem értem miért ilyen veszett drágák ezek:S Szerintem olcsóbban kijövök ha keresek egy asztalost, aki barkácsol nekem 2-t
Amúgy köszi a linkeket!
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
Nagyon köszönöm a felajánlást, de az szerintem nekem nagyon kevés lenne. Mármint darabszámra.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
Amúgy tényleg annyira jó, mint amennyire mondják?
Jelentősen beleszól a hangba?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
válasz Gál István #4154 üzenetére
Bocsánat, lehet félreérthetően fogalmaztam.
Eddig akitől hallottam, mindenki azt mondta, hogy sokat javít, úgy értettem, hogy "amennyire mondják".A mély hangokkal túlzott problémám nincs (persze lehetne rajta javítani), sokkal inkább némi visszhanggal.
Azon javíthat valamennyit?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
-
törölt tag
válasz Gál István #5172 üzenetére
Nagyon jó ár és gép...
-
torma1981
veterán
válasz Gál István #5172 üzenetére
Netán egy belépőszintű mélyláda nem lesz? Pl polk 110? :-) :-D
-
torma1981
veterán
válasz Gál István #5178 üzenetére
Hogyé adod?
-
paye
tag
válasz Gál István #6108 üzenetére
Neked is annyira melegszik mint ahogy az a neten olvasható?
-
Patice
nagyúr
válasz Gál István #33281 üzenetére
Mennyit számít a jumper a kapott hangban? A gyári réz lapok helyett milyen?
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
ginola
addikt
válasz Gál István #34664 üzenetére
Hangban is rendben vannak szerintem!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Gál István #35725 üzenetére
Nálam sem történt semmi,az alces beiktatásával.
-
Gaben360
senior tag
válasz Gál István #35725 üzenetére
Remélem amit küld az a kütyü megoldja a problémát.
Itt igazából a subbal van valamilyen úton-módon összeakadva.
Többen azt mondták,hogy földhurok lesz a gond,az eladó is ezt mondta legelsőnek.
Nála hibátlanul üzemelt,különben Ő is visszaadta volna a gazdájának.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Gaben360
senior tag
válasz Gál István #36380 üzenetére
Igen,Ő azt mondta,hogy hibátlan a nad,és szerinte ez földhurok probléma,küld egy kütyüt ami ezt megoldja,meg egy tápkábelt is.
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Sefter
veterán
-
Toobee
veterán
válasz Gál István #37353 üzenetére
-
Ed Parker
nagyúr
korrekt vagy
-
cekkk
veterán
Akkor hazudna az eladó ott? Mert látom, hogy te kérdezted tőle, és ő meg azt mondja nem tudja
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Gál István #37392 üzenetére
Velodyne szubot mire cserélted le?
-
BBéci
legenda
válasz Gál István #38964 üzenetére
LX60 a tőlem 400 méterre lakó haveromnak van lassan 3 éve, többször hallgattam nála zenét és filmek hangját, Polk RTiA9 frontokkal (a hozzá illő nagy centerrel és dipólokkal). Az LX83-ról három éve írtam tesztet, mostanában - 4 hónapja - LX76 van nálam. Amikor újdonság volt, az AX-10Ai is vendégeskedett nálam, messze jobban tetszett, mint az előbb felsorolt három bármelyike. Szívesen a polcomra csavaroznám, vagy hegeszteném!
Szerintem az LX60...
Nem folytatom, mert rontaná az üzletedet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Gál István #38966 üzenetére
A hendikep csak negatív lehet. [link], [link].
Angol nyelvterületen (többek között) a mozgáskorlátozottakat nevezik handicapped peoplenek.
Bocs az oktatásért!Vitatom a HDMI hiánya miatti hátrányt, ha egyébként a hangminőség kiemelkedően jó. Például Xtremetuning topiktársunk sokak által referenciának minősített rendszerében sincs a Lexicon processzornak HD dekódere, mégis brutáljó a hangzás.
Majdnem mindegyik hozzászólásodat olvastam, emlékszem az erősítőidre. MA Gold-ból teljes 5.0 szetted van, vagy csak sztereó és monitorok?
Az előbb azt nem írtam le, hogy szerintem a Denon AVR-3802-nek jobb hangja van, mint az LX60-nak. Viszont azt a Denont elveri az Arcam AVR300, ezek konkrét összehasonlítás utáni vélemények.
Azt is kijelentem, hogy az LX60 145000 forintos irányára teljesen korrekt.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ProdyG
őstag
válasz Gál István #39317 üzenetére
elvileg ugyanolyan teljesítményű mindkét hangfal. amúgy ezt akartam is már kérdezni, mi a megfelelő távolság a faltól? (1 méterre nem fogom tudni tenni, de mi az, ami még ésszerű?)
köszi -
Sefter
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest