-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Gál István #38964 üzenetére
LX60 a tőlem 400 méterre lakó haveromnak van lassan 3 éve, többször hallgattam nála zenét és filmek hangját, Polk RTiA9 frontokkal (a hozzá illő nagy centerrel és dipólokkal). Az LX83-ról három éve írtam tesztet, mostanában - 4 hónapja - LX76 van nálam. Amikor újdonság volt, az AX-10Ai is vendégeskedett nálam, messze jobban tetszett, mint az előbb felsorolt három bármelyike. Szívesen a polcomra csavaroznám, vagy hegeszteném!
Szerintem az LX60...
Nem folytatom, mert rontaná az üzletedet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Overwatch 2
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest