- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
erre esetleg valaki?
OK
-
BBéci
legenda
Az erősítő adott volt, NAD T474, ahhoz kerestem valami kellemes, zenei hangú hangdobozszettet.
De mint említettem, ízlés dolga. A Silver már jöhetne, a még magasabb kategóriások meg pláne![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Taji
csendes tag
Valószínű,h nem véletlenül találták ki a dupla vagy tripla aktív ill. passzív hangszórókkal szerelt subokat. Nagy általánosságban talán annyi, hogy a kisebb átmérőjű hanszórók "gyorsabbak" míg a nagyobb átmérővel rendelkezők még mélyebb hangokat képesek produkálni de vannak itt nálam a témában "okosabbak" is várd meg még reagálnak.
-
BBéci
legenda
MJ Acousticot.
(#29009) Z_A_P
Több oka van. Kezdésnek számold ki a membránfelületeket!
A kisebb átmérőjű általában gyorsabb, mert kisebb a mozgó tömeg.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Én erre gyűjtök, az oldalanként 6 db 30 centis mélysugárzó egész kellemesen megmozgatja a levegőt.
De csak a zenehallgatásra, mert a moziszobában falba épített JBL Synthesis lesz.[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
-
BBéci
legenda
A polcokon lévő elektronikákkal együtt kb. 400000 euróba kerül a rendszer. Itt olvashatsz róla pár mondatot.
Ha nem szórtad volna el a pénzedet új erősítőre, több maradt volna hangdobozokra.
[ Szerkesztve ]
-
Ati 666
tag
Üdv mind..
-Az Annex-nál járt valaki mostanában,ott milyen hangfalkábelek vannak,gondolom nagyon jók..?
-A Monster 1.5 mm-es kábele nekem kevés az M.N.C-ről meg a boltosok is mondják ,hogy már közel sem ugyan az a minőség mint anno,Somogyi-st is csak általánosnak mondják..stb
-Nekem max 800-900 Ft/m lenne az optimális..SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
-
Ati 666
tag
-Sejtem, hogy nem egy csúcs kategória a max 900 Ft/m,de sajnos én nem igazán tehetem meg ,hogy 100-150.000 Ft-ért vegyek csak hangfalkábelt..
SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
-
Ati 666
tag
-Csak ügy ,hogy nekem 20 négyzetméteres vagy ha úgy tetszik 5 x 4 m-es a szobám és ahoz ,hogy a 7 csatornát bekössem minimum 40 m kábel kellene ebbe a némi ráhagyásokat is beleszámoltam.
-Jó persze a 100-150 ezres árat picit el túloztam,de ha 1500 Ft/m-t számolok akkor is 60.000 Ft-ra jön ki a cucc.[ Szerkesztve ]
SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
-
BBéci
legenda
-
ALYRA
tag
válasz Vikthor #29048 üzenetére
szia
mindenképp érdemel meghallgatást , de a lektor szeria amit irtam felette van ennek árban és hangban is
ám a szoba vagy nappali mérete is erősen befolyásoló tényező lehet a hangfal választásában
a lektornak nagy tér kell 25nm alá nem javasolnám semmiképp (subbal pláne)
zensor megkockáztatom sub nélkül is jól szólhat 30.-nmig ( most jön a megkövezés )
"Taníts minket úgy számlálni napjainkat , hogy bölcs szívhez jussunk."
-
BBéci
legenda
Ha a 35000 dolláros (2x2,4 m) Transparent Audio Opus MM SC a csúcs, akkor a 900 Ft/m bizony az éppen elfogadható legalsó kategória teteje.
Az más kérdés, hogy valóban sok helyre elég, de nem Focal hangdobozokhoz, az tuti. Már a Chorushoz is kell a Kimber 8TC szintje, ami 20000 Ft/m.(#29046) Ati 666
5x4 méteres szobába teljesen felesleges és értelmetlen 7.1 rendszert kiépíteni.(#29048) Vikthor
Denon 4310-hez olyan kevés, mint erdőtűzhöz a vízipisztoly. Listaára az erősítőének a háromnegyede sincs.
Egy jó kis ELAC szett kellene Neked FS 189 fontokkal![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest