-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #09634560 #10302 üzenetére
Sajna nincs diplomám a témában, de valahol már kialakult erről egy vita, én csupán arra gondoltam, hogy ideje lenne már helyretenni a dolgokat. (A hangfal-hangdoboz mintájára.)
Ha a táp pl. +40V és a GDN, akkor a kimeneten miért lenne negativ feszültség? A hangszóró pedig elektromágneses elven működik, én szinte naponta kötök be egyenárammal vezérelt hidraulikus szelepeket, a polaritás meg sincs jelölve a szoleonidon, mindegy, hogyan kötöm be, akkor is csak húz, vagy más kivitelben éppen tol a szelep. Az egyenfeszültség is lehet szinuszos... Tényleg, valami szakember cáfoljon, vagy erősitsen már meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic