-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
Köszi mindenkinek a NYÁK-os hozzászólást, elolvasom a leírásokat és döntök
Csak jobb lett volna készterméket kapni, a Fritzing fele árán, mint nyomatatni/marni/fúrni. Reméltem, hogy lesz ilyen kisiparos itthon, de ha nincs, akkor nem félek nekiállni
ui: ilyen Dremel szerű kütyüm nekem is van, és a vasalóállvány nem hossz ötlet hozzáBp-n lakom, Debrecen kicsit messze van, hogy beugorjak megnézni
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Fractal Design Dynamic X2 GP-14 140mm (FD-FAN-DYN-X2-GP14-WTO)
- Liquid.cool CFX Pre Mix Opaque Performance Coolant - 1000ml - Cherry Red + 100ml fecskendő
- AquaComputer Aquaero 6 LT USB Fan-Controller és SPLITTY9 Splitter 9 ventilátorhoz vagy aquabus-hoz
- Corsair AX1500i Digital 1500W 80+ Titanium
- Rézcső KS 12-1mm kemény (3m)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest