-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
Pista0001 #12879 üzenetére
Nem veszem kötekedésnek,szimpla tapasztalat megosztás az egész.
Esténként van lehetőségem filmezni ha éppen nem a fórumba fírkálok.Mivel ilyenkor már alszik a család igencsak visszaveszem a hangerőt.Hidd el zavaró tud lenni de nemcsak filmezés közben hanem egyébként is rossz hallgatni azt a monoton zúgást.Persze ha adok rá hangerőt akkor én sem hallom de ne ez legyen a megoldás.Amíg "játékos kedvemben" voltam nem érdekelt a zaj mert a játék hevében teljesen figyelmen kívűl hagytam hogy melegszik a gép és pörögnek a ventik mint az állat.(Amúgy is kit érdekelt? A világot meg kellett menteni.
) Ám idővel kinőttem belőle és most inkább filmezésre,zenehallgatásra használom a gépet.Nem egyszerű hüvösen de közben halkan tartani a gépet.A vízhűtés más tészta mert drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest