- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Batch programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz paatrick #752 üzenetére
#748 Hamory1
Nemsokára lesz egy eladó nálam xD#750 Hamory1
Én azt csináltam, hogy ugyan azokat a képeket néztem meg a két telefonon egymás mellett.Az iPhone először sokkal színgazdagabb volt, ahogy te is mondtad, de emellett több volt a kijelzőn a sárga és a piros.
Aztán rájöttem, hogy be volt kapocsolva a "True Tone" opció. (Elméletileg ez a fényviszonyok függvényében optimalizálja a kijelzőn megjelenő tartalmat).Ezt kikapcsolva már nagyon hasonló a két kijelzőn a tartalom és az iPhone-on is élethűek a szinek.
Direkt kipróbáltam megint, nem tudnám megmondani melyik melyik, ha le lenne takarva a kamera sziget. (illetve a Pixel keskenyebb és magasabb)
Kár, hogy nincs egy marmadik telefonom xD Pl itt van ez a kép: (i15 PM-el készült a hátsó kertben, nincs szerkesztve)
Ha ezt megnézem a gépen és a telefonokon, a telefonok fényerejét megpróbáltam a lehető leghasonlóbbra beállitani, akkor a gépen és a Pixelen látszik a kép alsó felében a szántóföld, iPhone-nál pedig csak egy nagyon sötét valami.
Én úgy gondolom, hogy a Pixel kijelzője elég jó, sőt jobb mint az i15 PM.
[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
-
p2pp
őstag
válasz paatrick #166 üzenetére
Bőven elég az az 1.1 Millió Antutu!
Legyen teszt és kiváncsian várom a teszt képeket.
Legyen jó képernyő idő! Ennyi ami számít.
Az Antutu olyan mint a Dxomark. Tök 8 mennyi.
Gyári Droid sallangok nélkül 7 év támogatással.
Viselkedjen normálisan magyar Mobil Hálózatokon végre 😂Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
-
mhydas99
aktív tag
Amerikaban minden ar adomentesen (netton) van feltuntetve mivel allama valogatja hogy mekkora AFA kerul ra. Szoval az sem 1000 dollar hanem atlagosan 1150....de a tobbi igaz. Azert abba is erdemes belegonfolni hogy Indiaban meg rosszabbul keresnek mint nalunk es ott is nagyjabol ennyi az ara (ha forgalmazzak, ha nem akkor zuggsmben biztos annyi). De meg mindig arrol beszelunk hogy ezek A szolut Felsokategorias telefonok! Ezeknek ah aran kiakadnk.olyan mjntha azt mondanatok hogy autot akartok venni ujonnan es jo lenne a Maybach de nagyon draga annyiert....ketlem hogy autovasarlasnal egybol a felso kategoriaval szemezne az atlag....de akkor telefonban miert??? Egyszeruen elcsusztak az emberek penzugyi tervezesben es ez nem a keves kereset hibaja hanem hogy mjndenki luxust akar megfizetheto aron. De ez sosem lesz mert amint megfizetheto lesz onnantol az .ar nem luxus...na mindegy, tobbszor feljott mar az arazas problemaja es sosem ertem....amugy kulfoldi keresettel is draganak szamitanak ezek a telwfonok az ott lakoknak higgyetek el. Akinek meg nem az jo szakma al jol keres, ami itthon sem lehetetlen, sot.