Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
válasz SUPREME7 #6198 üzenetére
Ezt nézd meg IPC-HDW4431C-A.
Nekem van egy ilyen kb 15 m-re van a kerítés, és nagyjából látja azt a 20-25m-t amit te szeretnél. -
SUPREME7
addikt
Esetleg erről vélemény?
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok, van valami ajánlott kamera kültérre, ami megfelelne az alábbi feltételeknek?
25m-es utcafronti kerítésszakaszt kb 15 m-ről teljesen belássa, és legalább nappal értékelhető felvételt készítsen az elhaladó emberekről. Nem kell wifisnek lennie, ki tudok neki kábelt vezetni. + használható videófájlt készítsen amit gyorsan végig lehet pörgetni anélkül, hogy szétesne.
Kb 20-25K lenne rá külföldi rendelésnél (+áfa ha nem csúszik át).
Egy 0-24 htpc-re lenne kötve szóval csak kamera kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Arti1
aktív tag
Szia!
A kamerád (DS-2CD2020F-I) nem véletlenül egy Synology NAS Surveillance stationja kezeli?
(Mert nekem is ilyen van és még nem sikerült összebarátkoztatni a két kütyüt...)Más:
Segítség, a másik kamerámból meg kizártam magam (elfelejtettem az admin jelszót).
Hikvision DS-2CD2120F-I dómnál van valahol belül reset gomb? Még nem szedtem szét, de ha szétszedem szeretnék célirányos lenni, mert hosszú létra kell hozzáKöszönöm előre is, ha valakinek van tippje!
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
KKope
tag
Sziasztok!
Hikvision DS-2CD2020F-I kamerát használok kültérre.
A problémám a következő. Az éjszakai IR módnál rengeteg alarm érkezik a szálló bogarak miatt.
Erre tudtok valami jó megoldást? Vagy csak az érzékenységgel tudok játszani?Gondolom ez másnál is volt már probléma
Előre is köszi,
KKope
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Iskolánkba felszeretek IP alapú kamerarendszert igaz,hogy csak a recorder ip alapú a kamerák már analógok.Működik is szépen de a recordert csak internet exploreren keresztül lehet csak konfigurálni.Ha más alternatív böngészőt akarok akkor használni azt a hiba üzenettett kapom,hogy beépülő modul nem támogatott.Ez azt jelent,hogy adminisztrálni mindenképpen csak exploreren alól tudom?De itt is tapasztalok fagyásokat,nincsen ilyen készülékeknek saját programja mert a dobozba nem volt,vagy mint javasoltok ami univerzális programot amellyel lehet rögzíteni és vissza nézni a videókat.
-
Dezsi28
csendes tag
válasz markussandor #6185 üzenetére
Az én kamerám az alábbi típus:
https://www.ipkameradiszkont.hu/Jovision_V-N5FL-H20CE_IP_Bullet_kamera_kulteri_2MP
A szoftverben csak helyi meghajtók adhatóak meg, illetve ha nem fut a szoftver, nem rögzít. Ezt hogy lehet megoldani? A lényeg, hogy nem akarom, hogy az erőművem egész nap/éjjel be legyen kapcsolva.
-
hzsolee
őstag
válasz elszabi #6183 üzenetére
Köszönöm. Hát inkább régebbi kellene. Van ugyanebből a kamerából még egy ami januári firmel van, az jobb. Írtam az eladónak hátha tud segíteni. Köszi még 1x.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
b-max
senior tag
Sziasztok,
adott egy KKMOON kamera, elivelg ONVIF 2.4 kompatibilis, alapból egy barcode-ot kaptam hozzá, azzal feltelepitem telefonra a Danale+ alkalmazást, és azzal tudom nézni stb. , bármilyen netről, tehát talán P2P ?
A kérdésem az lenne, hogy létezik-e vajon más alternativ program, megoldás, hogy tudjam nézni P2P módba ? Tehát hogy ne kelljen a DyDNS-el kinlódni.Amúgy annyit tudok mondani , hogy nagyon jó képe van, és most már használni is lehet , ugyanis a hűtőbordája alul volt méretezve , igy kb. 3 perc után mindig lefagyott. Rápatkoltam egy másik bordát, teljesen stabil azóta
[ Szerkesztve ]
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
Dezsi28
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Van egy IP kamerám, ami egy cms nevezetű egyszerű szoftverrel tud rögzíteni a PC-re. Viszont én szeretném, ha a routerem-hez csatlakoztatott külső HDD-re mentse a videókat. Ezt meg lehet oldani valahogy? Vagy mindenképp NAS kell hozzá. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
tibibi
őstag
válasz markussandor #6178 üzenetére
-
-
espista
senior tag
válasz markussandor #6176 üzenetére
Nekem ugyan másfajta xiaomi kamerával, de ilyen gondom volt. Próbálkoztam másik városban lévő szétverték is, de végül a bluetooth-os kapcsolódásának sikerült működésre bírni. Azt nem tudom, hogy a tiedben van e ilyen opció az egyéb csatlakozási lehetosegeknél.
Romani ite domum!
-
markussandor
senior tag
válasz markussandor #6175 üzenetére
eldobom az agyam, a 100. keresésre megtalálta, le is futott a varázsló, de timeoutra fut, miközben a kamera ledje már folyamatosan kék színnel világít, szóval a kamera elvileg inicializálva van (lehet pingelni), de a telefon megy hülye, mert továbbra sem látja
letöröltem az appot, újra feltettem, reseteltem 100* a kamerát, most épp megint a nem látja fázisban van :-(
-
tibibi
őstag
válasz markussandor #6171 üzenetére
telefonoddal csatlakozz a kamera AP hoz és úgy kerestesd. Aztán a beállításoknál már át tudod állítani a router wifijéhez.
-
markussandor
senior tag
Üdv!
Vettem egy Xiaomi 360 Panoráma kamerát innen, de nem tudom a telefonhoz csatlakoztatni. Nem találja meg.
Már többször reseteltem, frissítettem a mi home appot is, semmi.Olvasom a doksiját, de elég szűkszavú a "Connection setting": dugjuk be az USB kábelt, várjuk meg, amíg villog a sárga led, és ennyi, a többi pont már mást tárgyal.
Van itthon 2,4GHz-es wifi, mert csak ezt szereti.Ja és egy furcsaság, ő maga is wifi AP, mert tudok hozzá bármiről csatlakozni, de ezzel se mentem semmire...
Van valakinek ilyen kamerája, hálás lennék a segítségért.
-
kirkri
addikt
-
hzsolee
őstag
válasz csutka011 #6162 üzenetére
Oké. A kép alapján (amit beraktál) a tények: a kamerád 192.168.1.110. A pc 192.168.0.10. A router 192.168.0.1. Szerintem a következőt csináld. A pc-hez egy sima utp kábelel csatlakoztasd a kamerát, direktbe router nélkül. A pc ip-t írd át fix 192.168.1.10-re. Ekkor már kell látniuk egymást. Ha megpingeled kell választ kapnod ( parancssorba: ping 192.168.1.110) Most a webes felületen bejelentkezel a kamerába átírod az ip-t 192.168.0.110-re, (vagy a kapott programmal). Kamera újraindít. Innentől ismét nem éred el, mert átment a nullás tartományba. A pc-t is visszaírod 192.168.0.10-re, amitől ismét látni fogod a kamerát. Mivel most már minden ip első 3 száma egyforma, össze lehet dugni a pc-t, routert, kamerát.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
elszabi
tag
-
elszabi
tag
Pár hete kérdeztem, h van-e vkinek tapasztalata Xmeye NVR (HI3798) és Dahua kamera párossal. Nos, azóta kipróbáltam saját magam. Rövid tapasztalat:
Az NVR ONVIF-en keresztül rendesen kezeli a 4MP-es felbontást is (akár 4K-t is tudna). A mozgásérzékelőt csak a kamerán lehet finomhangolni (pl. zónák). De ezt leszámítva rendesen működik a dolog.
H264-gyel igen, H265-tel viszont nem működik - ez utóbbihoz Xmeye-t kezelő kamera kell.Digoo helyett, ha vki most venne újat, akkor megfontolandó inkább egy ilyen beszerzése. Mivel PCB-t vettem, így egyelőre nem tudom, milyen házba fogom beletenni - gondolkodom egy sima műanyag kötődobozon, de megmaradt némi plexilap, abból is varázsolhatok valamit - legalább jól szellőzik majd.
-
Hunyus
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen Eneo VKC-1416B kamera beüzemeléséhez mire lenne még szükség,a kamerán kívül?
[ Szerkesztve ]
-
csutka011
csendes tag
válasz hzsolee #6160 üzenetére
Na, ezt leírnád még egyszer, te érted miről beszélsz, nekem kb. fingom nincs róla. Mit dugok be milyen kábellel hova /tudom nagggyon hülye kérdések de mondtam, hogy egy tanulni akaró lelkes nagyonamatőr vagyok/ a gépet hol hogyan és és milyen IP-re kell átnevezni, és ezzel az átnevezéssel együtt is fognak e működni a már meglévő kameráim? Lépésről-lépésre pls...
-
nesa
veterán
válasz daniel2121 #6150 üzenetére
Biztos jó oda ahova 6mm tele kell , nekem ez nem lenne jó, mert ugyan a DVR még csak csak kezelné az IP kamerát de nekem bőven elég az AHD 1mp is, de én most csak 1,8-2,8 as ig gondolkodom mert a 3,6 is hosszú.
-
hzsolee
őstag
válasz csutka011 #6158 üzenetére
Hát banyeg, ha a géped x.x.0.10. az átjáró x.x.0.1 persze nem éred el. Átjáró nélkül egy kábelel dugd a gépedbe, majd a géped nevezd át fix x.x.1.10-re. Így már mókolhatod... Szerintem nem is kell utánna ez a külön progi, biztos van a menüben az ip változtatásra megoldás. (Az ip scanner azért nem látta mert rossz tartományt adtál meg. Más tartományból meg nem fogod tudni átnevezni, azért nem engedi.)
[ Szerkesztve ]
-
csutka011
csendes tag
válasz hzsolee #6157 üzenetére
Az advanced nem látja, csak a hozzá adott program. Viszont időközben guglizgattam /mivel max. amatőr vagyok a témában/ és azt olvastam, hogy a kamera hálózati paramétereinek meg kell egyezni a gép hálózati paramétereivel, persze kivétel az IP címek, és mivel az átjárónál a kamera paraméterében az utolsó előtti karakter 0 helyett 1-es volt megpróbáltam korrigálni /a saját programjával/ de valamiért "nem hagyja" . Sztem ha ezt meg lehetne oldani a probléma is megoldódna.Mi a véleményed(etek) erről?
Még egyszer hangsújozom, hogy csak lelkes amatőr vagyok a témában, tehát nézzétek el nekem ha hülyeségeket írtam.
/ mellékelem amit látok:/ -
hzsolee
őstag
válasz csutka011 #6156 üzenetére
Használd az advanced ip scanner-t. Mondjuk ha amúgy megvan az ip meg "egyebek", nem ütközik valamivel? Tudod pingelni? Http-je biztos 80 ?
Szerk:
A példában x.x.1.x -el indít aztán később x.x.0.x van. Videónak 90, http-nek 80 a példa. Az egyebekben amit látsz, mi szerepel?[ Szerkesztve ]
-
csutka011
csendes tag
Sziasztok! IP kamera telepítés ügyben kérek segítséget. Vetem egy kamerát: https://www.ebay.com/itm/4-5-30X-Zoom-1080P-2MP-Outdoor-HD-PTZ-IP-Speed-Dome-Camera-IR-Night-CMOS-Auto/202041924344?hash=item2f0aa31af8%3Am%3AmIRuhHRQ3_Zs8eY2bva5ZvA&var= megpróbáltam a hírdetésben felvázoltak, ill a kézikönyvben leírtak a lapján telepíteni de nem megy. Van már két másik működő kamerám, tehát az IE-ben minden bevan állítva ahogy kell, azokat gond nélkül tudtam telepíteni mert volt hozzájuk egy-egy segédprogram amik megtalálták a kamerákat és így az IE is látta őket Sajnos ehhez nem találok programot, a mellékelt cd-n ugyan van egy program ami látja az eszköz ip címét egyebeket de hiába írom be az ip-t az IE-be az már nem látja.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Sz.L.
aktív tag
válasz mynames #6118 üzenetére
Nem rossz cucc ez ennyiért. Jelenleg ott tartok, hogy a routerhez hozzá kötöttem + SD kártyára rögzít. Azonos wifi hálózaton AnyCam-mal megy a "stream" + rögzítés. Következő lépés az internetes elérés kialakítása. Amint lesz egy kis időm foglalkozni vele.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
urban racer
senior tag
válasz daniel2121 #6152 üzenetére
Pont ennek az árnak a feléért vettem riel roadshown pont ilyen kamerát
Ha gondolod megnézem neked, hogy milyen felbontásokat tud"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
krx21
nagyúr
válasz daniel2121 #6152 üzenetére
A 3Mp-es kamerákkal kapcsolatban jó tudni, hogy a legtöbb esetben nem 16:9-es a képe, hanem 4:3-mas, mint a régi crt TV-nek...
-
daniel2121
senior tag
válasz markussandor #6151 üzenetére
jónak tűnik árban is,poe-és pont ami nekem kell,de kell még egy dome kamera is.
ez jó lehet:[link][ Szerkesztve ]
-
markussandor
senior tag
válasz daniel2121 #6150 üzenetére
Pont innen, pont ilyet vettem, nekem eddig bejött!
-
nesa
veterán
válasz daniel2121 #6141 üzenetére
Olyat kell választani amilyet a terület igényel,nekem van 2,8 as , 3,6 , meg variofokalis, és most szeretném ledobni az egyik 3,6 ost és a helyere minimum 2,8 ast vagy inkább halszemet.
-
Spuri2000
senior tag
válasz daniel2121 #6145 üzenetére
Attól függ mekkora területet akarsz befogni.
Ha csak látni szeretnéd mi történik, akkor szerintem 2,8-3,6, de ha valami rá akarsz közelíteni mert messze van és nem akarod vagy tudod közelebb rakni a kamerát, akkor 4-12-ig.
A neten találsz pár tesztvideót amiből körülbelül láthatod hogy melyik mit is jelent a valóságban. -
krx21
nagyúr
válasz daniel2121 #6145 üzenetére
Mindig attól függ milyen messzire és mekkora területet szeretnél nézni...
-
krx21
nagyúr
válasz daniel2121 #6143 üzenetére
Kis helységbe nagy látószög, például: lift, kis előszoba. 2,2-2,8mm
Nagyobb szoba, 3,6mm (Ez a legelterjedtebb)
Például: kert végében lévő kapu figyelése, 6-8mm
Ennél messzebb általában már csak a varió kamerák mennek általában 2,8-12mm a sztenderd..[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz daniel2121 #6141 üzenetére
Mert annak még szélesebb a látószöge. Viszont messze nehezebben lát.
-
markussandor
senior tag
válasz markussandor #6129 üzenetére
Közben megtaláltam a beállítást...
-
McSico
senior tag
Van valakinek tapasztalata ezzel a kamerával? Mennyire bírja a strapát?
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
krx21
nagyúr
válasz fishman985 #6134 üzenetére
Kell. (routern keresztül) De van wifi-is rögzítő is, de erősen kerülném.
-
Potzee
addikt
Sziasztok,
IP kamerát szeretnék venni az alábbi elvárásokkal:
- android és windows phone 8.1 / 10 kompatibilitás
- éjjellátó funkció
- távvezérléssel forgatható , dönthető
- wifi
- micro SD kártya támogatás (mozgásra vagy időzítésre képet, videót tud rögzíteni a kártyára)
- email riasztás
- kétirányú hangátvitel (beépített hangszóró és mikrofon segítségével vagy külső csatlakoztatásával)Milyen modelleket javasoltok?
Köszönöm szépen!
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
krx21
nagyúr
válasz fishman985 #6132 üzenetére
Ez száz alatt megvan bőven. Szerintem a Wi-Fi-t felejtsd el. A mobil alkalamzás neten keresztül a rögzítő szolgáltatása.
-
fishman985
tag
Jó lenne 100 alatt kihozni, a kép legyen felismerhető minőségű és esetleg wifin keresztül telefonon keresztül is lehessen látni.
Sötétben is legyen jó képe
Milyen extra igényre gondolsz?
Új vagyok a témában.
Itthon vegyem meg az összetevőket vagy Aliról vagy a többiről rendeljek?[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz fishman985 #6130 üzenetére
Egy kültéri kamerára, egy rögzítőre és egy legalább 1Tb-os hdd-re...
(túl sok mindent nem írtál, erre gyakorlatilag minden kamera jó...)
Árszint? Képminőség? Egyéb extra igények?
Legolcsóbb használható cucc. Dahua 1220S cső vagy dóm, NVR4104... -
fishman985
tag
Sziasztok!
Szeretnék otthonra egy kültéri kamerát felrakni aminek a képét lakáson belül valamilyen megjelenítőn láthatnánk.
Az is szempont lenne, hogy egy heti anyagot tudjak rögzíteni.
Sajnos volt már meghívás nélküli látogatónk aki este próbálkozott, ezért nem baj ha sötétben is normális képet tudna adni.
Mire lennne szükségem? -
markussandor
senior tag
válasz markussandor #6063 üzenetére
Megrendeltem a POE switchet, és szereztem egy 12V-os tápot is, így addig is tudok vele szórakozni.
Mivel ez az első kamerám, sok mindent még nem értek.Beállítottam az FTP szervert, a teszt le is futott, de nem találom, hogy hol kell beállítani, hogy rendszeres időközönként mentse le az aktuális képet.
-
McSico
senior tag
Sziasztok!
IP kamerában gondolkodom. Tudnátok segíteni, hogy mi lenne alkalmas a következő feladatra, illetve körülményekre?
Párás pincében lenne elhelyezve. Gyakorlatilag egy nyomásmérőt és egy szivattyút kellene felügyelni.
WiFi opció nem szükséges, ott amúgy sincs WiFi, így mindenképpen a vezetékes adatátvitel marad.
Mivel párás és sötét a hely, így mindenképp olyan kamera kellene ami jól bírja a párát, akár még ha kicsapódik rajta akkor is, illetve éjjel látó funkciója is legyen. Nem kell nagy éjjeli hatótáv, kb 1m már teljesen jó.Szerintem erre a feladatra nem fontos egy fullHD-s kamera, így ezen a téren lehet kompromisszumot kötni.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
bigrock
Topikgazda
válasz daniel2121 #6126 üzenetére
A cég, ahol melózok kapcsolatban áll két biztonságtechnikai nagykerrel is, akik Hik disztribútorok, onnan vásárlok. Ha az áruk****ő-be beütöd, elő fog jönni számos találat, elég jó áron. Figyelni kell, hogy a 4 mm-es objektívvel kell választani, ha szélesebb látószöget akarsz.
-
nesa
veterán
Keresek nagylátószögű AHD 1mp kamerát, van valami ajánlott költséghatékony megoldás?
Nem baj ha nem új, kültérre megy és csak 1db kell mert a mostaninál nagyobb látószögűt szeretnék.[ Szerkesztve ]
-
urban racer
senior tag
válasz Drótszamár #6123 üzenetére
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
Drótszamár
őstag
válasz urban racer #6122 üzenetére
Köszi, meglett közben. Összevesztek a címen egy másik eszközzel. Mindjárt kap DHCP-t, és a routeren fixálom majd a címét.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
urban racer
senior tag
válasz Drótszamár #6121 üzenetére
dobok egy pm-et
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
Drótszamár
őstag
Szerk: Meglett. Összveszett az IP címen egy másik eszközzel, azért nem találtam a hálón. 192.168.1.64 lett a címe a reset után valamiért. És a látszat ellenére működött a reset is.
HELP!
Vettem egy hikvision ip kamerát (e-bay) (DS-2CD2035). Fix ip címe van, de azt nem tudom mi. A reset nem akar működni
Mikor elindítom pár másodpercig válaszol ping-re a 192.0.0.64-es címről, de miután az infra ledek kialszanak elnémul. Szerintem ekkortól már a fix címén válaszolna csak.
Hogy tudom kideríteni, hogy mi a címe?
Portscan nem vezetett eredményre, szerintem valami egzotikus tartományban tesztelte a kiskínai eladás előtt
Nem szedném szét, mert szabadban akarom használni, ahol esőt is kap majd.A resetet már fejen állva is próbáltam nyomni, de semmi eredmény
[ Szerkesztve ]
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
hzsolee
őstag
Előre szólok, nem értek a lovakhoz, de:
Ha egyre gondolunk, az oszlop az e-on tulajdona. A telefonosok, plakátosok, stb... fizetnek azért, hogy minden sz@rt ráaggathassanak. Szóval nem lesznek boldogok, ergo te sem...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
motrola
aktív tag
-
tibibi
őstag
Előre szólok nem értek a lovakhoz szóval az a kábel amin a telefon jön be az oszlopról alkalmas lehet utp kábel helyet? Elméletileg 5 eres ha jól láttam, egy kamerát tennék az oszlopra és a vezeték adott Hány szál kell ha tápot tudok neki adni külön?
[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
+ motrola
Köszönöm nektek is. Akkor megpróbálom a februárit. Kértem közben egy verziószámot a tulajtól. 2016.09.07. van rajt. Remélem a linkelt beválik nálam is.A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
-
motrola
aktív tag
válasz hzsolee #6105 üzenetére
Azóta mióta rajta van működik rendesen nem áll meg. Nálam nem rögzítőként működik csak egy monitorra teszi ki a kamerák képét.
Több firmware-t is kipróbáltam, a csempéset is de nem nyerte meg a tetszésemet. A vasat nem szabad lebecsülni valamelyik firmware-val 12 kamerát is lehetett volna működtetni vele.
A cserélgetés sem ártott meg neki de persze egyedi hiba ettől még lehet.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
hzsolee
őstag
válasz motrola #6104 üzenetére
Köszönöm. Akkor lehet inkább azzal a februárival kezdem. Nálad semmi fagyás? Mondjuk ez a panelszám (NBD7808T-PL) a linkedben gyanús. Tök ilyen van a "saját" rögzítőmben. Lehet, hogy annak a firmje is jó hozzá
-
motrola
aktív tag
-
hzsolee
őstag
Igen. Egy youtube videó alapján a 17.06.28 MHK az csempés, na olyan nem kéne...
https://youtu.be/Du2dsyHuxWA
(Ez a videóból lett kivágva)Szerintem a general-al próbálom meg első körben.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest