Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- TP-Link WR1043ND router
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
Az egymás melett vezetett erősáramú és csavart érpáros cat5 kábel nem okoz áthallást vagy zavart.
A külön védőcső már elegendő védelem.
Irodákban áltlában erre gyártott elválasztott kábel alagútban, kábelcsatornában szokták vezetni a kábeleket ahol az elválasztás egy vékony műanyag, a csatorna fedele közös.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
Vityahun
tag
válasz Greenbook #7481 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
Ericsson GA318 - Nokia 5110 - Panasonic GD75 - Nokia 6230 - Nokia 6233 - Nokia 6310i - Nokia E65 - Samsung Galaxy 3 - Nokia E52 - Lumia 710 - Lg Optimus 4x HD - Lumia 520 - Lumia 630DS - Lumia 925 - Lg G3 Titan - Samsung Galaxy S7 - Iphone 7 - Xiaomi MI 9 - Play more!
-
nTom
aktív tag
A 240Voltos vezetéktől milyen távolságra legyen az utp kábel?
5 méteren egymás mellett mennének -
Otisz
őstag
Sziasztok!
A dafang kamerához lehet egyszerre 2 eszközzel csatlakozni?
(OO[IIII][IIII]OO)
-
szabi86
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olcsó poe switch-et, amire 3 ip kamerát rá lehet kötni?
-
tibibi
őstag
Ezeket a digookamerákat el lehet érni win7 ről is ?
-
bigrock
Topikgazda
Alarm trigger: pl. rákötsz egy mozgásérzékelőt (csengőt, önmegsemmisítőt stb...) és amikor az kontaktot ad, akkor fog a kamera rögzíteni SD kártyára.
Motion detection: a kamera saját mozgásérzékelője adja a kontaktot ugyanerre a feladatra.
Ezekben az esetekben a kamera generálja az alarmot.
Ha én balra nézek az utcán, de a jobb oldalon megy egy jó csaj, akkor sajnos nem fogom látni. Ugyanígy van a kameránál is. -
Xtomi
tag
Sziasztok!
A HIKVISION DS-2CD2110-I 1.3MP IR Fixed Dome Cameranál mit jelent a Alarm trigger | Motion detection?
Az alarmot a kamera vagy a rögzítő sw fogja generálni?
Mi van ha a kamera balra néz és a jobb oldalon van mozgás?
Előre is kösz a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Van valakinek ilyen?Véleményeket kérnék rola..e-digital árulja..köszi..
Global SE-NI104T WIFI IP kamera, kültéri..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Szajkop
csendes tag
Sziasztok!
Házi linuxos szerverre (nas) szeretnék kiépíteni kamera szervert.
Kamerák kültérre lesznek, LAN kábellel bekötve. Éjjellátó, tiszta kép kb 10-15méterre - must have
Amit eddig találtam:
Kamera: [link]
Szoftver: [link]Valakinek van hasonló rendszerrel tapasztalata, mikre kell / érdemes odafigyelni?
Ha ismertek ennél jobb ár/érték arányú kamerákat, szívesen fogadomKöszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Van itt vagy a PH-n valami alapozó/összefoglaló IP kamerákról?
Beltérbe kellene nekem 2db Wifis kamera, ami tud felhőbe menteni
Olvasgattam a topikot, de nem lettem sokkal okosabb
Informatikai előképzettség van, beállítást megoldom, de nem nagyon van időm napokig utánaolvasgatniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Greenbook
tag
válasz bokrosolajos #7478 üzenetére
Több 10 db mennyiségben, bár nem feltöltős kártyával, Telenor előfizetésekkel.
Teljesen üzembiztos a dolog, nem dadog, stabil.http://csatlakozok.atw.hu
-
steven100
csendes tag
Sziasztok.Esetleg valakinek 4 portos POE switch nincs eladó?
-
bokrosolajos
őstag
TP-LINK TL-MR6400 Routert használt már valaki SIM kártyával IP kamerához?
Olyan helyen kellene 4G/LTE modem,a hol ninc svezetékes internet szolgáltatás és egy feltöltős SIM kártyával kellene megoldani -
bokrosolajos
őstag
válasz RunTimeError #7460 üzenetére
Ezt mind tudja már egy kupon akcióban 6 ezres Escam is. De vehetsz sokkal drágábbat is, hiszen az biztos sokkal 'jobb' is
-
bigrock
Topikgazda
válasz vadasz70 #7474 üzenetére
Továbbá: az is pénzkidobás, hogy az ember képzi magát, tanul, szabad idejében fórumokat olvasgat, megvesz egy-két eszközt és azokkal kísérletezik otthon. Ezáltal tud majd különbséget tenni eszköz és eszköz között, és esetleg érdemben is nyilatkozni, nem csak úgy belelőni egyet a levegőbe.
-
powerwade
senior tag
válasz vadasz70 #7474 üzenetére
Azért egy noname hi3518 alapú vackot nem hasonlítsunk össze egy "drágább" dahua / hikvision / stb. kamerával. Többszörösen megéri a drágább "márkás" kamera: kezelőfelület, funkciók, support, BIZTONSÁG szempontból. Míg az előbb kamerámra kb 2 éve nincs frissítés (emiatt agyonhekkelhető, támadható), ellenben Hikkel amire pár hónapja jött frissítés (és már már nem annyira támadható mint korábban . De amúgy ez mindig is így volt, neked kell kiválasztani milyen jellemzők érik meg neked. Az 5e forintos és 30e forintos kamera is ad képet.
-
vadasz70
aktív tag
Pénz kidobás a drágább kamera, de sok mindenbe van így a márkát kell megfizetni de azért vannak kivételek is! Sok példát hozhatnék hogy a márkás dolgaim mennyi bírtak.
[ Szerkesztve ]
-
motrola
aktív tag
válasz sambenez #7466 üzenetére
Betöréskor.
De nem javasolom a próbálkozást, a betörőket sokszor semmi nem riasztja vissza.
Riasztó és a kamera együtt talán.
Igaz ha be van lőve a betörő még a duplacsövű vadászpuska sem állítja meg.
Ahol én lakok elég sok a betörés. Az utcában sorban 3 házba is betörtek. A rendőrség egy nulla.
Kevesebb sört iszom és inkább veszek jobb kamerát.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
sambenez
addikt
válasz powerwade #7467 üzenetére
Aham, nekem a 30$-os kínai kamerám sem készít rosszabb képet éjjel, mint a 60$-ért vásárolt dahua.
Mind a kettő alapján felismerhető a személy megfelelő távolságból.
De mindenki arra szórja a pénzét amire akarja.
Egyébként a nagyobb tudás alatt én a fejlettebb szolgáltatást értettem. Mint a vonalátlépés és társai. Mert a képminőségen nem látok különbséget. -
gameresboy
aktív tag
válasz sugarforce #7464 üzenetére
Szia, típust tudnál mondani, ami ajánlott és belefér a 30e Ft-os árba?
-
sugarforce
addikt
válasz gameresboy #7463 üzenetére
En a tplinket elfelejtenem a helyedben. Hikvision vagy foscam.
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Megfigyelésre szükség lenne 1 wifis IP kamerára.
Rögzítés, forgathatóság, illetve telefonról elérés fontos lenne.
Ár: Max. 30e FtNéztem Tp-Link (NC450), Foscam, Hikvision típusokat.
Tudnátokajánlani ebben az árkategóriában egy megbízható kamerát?Üdv,
GBoy -
motrola
aktív tag
A kamerán nem érdemes spórolni, egy nagyobb tudású kamera behozza az árát.
Ez a kamera jó ideje működik gond nélkül kültéren.
Vagy keresgélj ezek között, a területkijelölést, privát zónát valamennyi tudja szerintem.
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
RunTimeError
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni kamera vásárlás ügyében.
Az alábbi feltételekkel tudnátok-e ajánlani kamerát:
- min. 720p felbontás
- éjjellátó üzemmód
- mozgásérzékelésre kép/videó készítése + e-mail küldése
- kép/videó rögzítése NAS-ra
- iOS alkalmazáson / webes felületen keresztül élő kép, távoli beállítási lehetőségek
- beltéri
- ~30eFt
- nem eBay-es noname
- (esetleg kétirányú audio)Köszönöm!
Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
Scrym
tag
Tudok olyan aktív topic-ot itt vagy máshol ahol az AHD illetve más CCTV rendszereket taglalják?
-
-
motrola
aktív tag
A kamera leírásában kellene lennie róla infónak.
Ezt a lehetőslget nem minden kamera tudja. Ha az érzékelési terület nem kijelölhető akkor valószínűleg privát zóna sem jelölhető ki. Én nem idegeskednék azon, hogy az elhúzó autókra riaszt a kamera.
Majd nyáron amikor megjelennek a legyek, pókok, darazsak lesz még vakriasztás ezerrel.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
kisapa
senior tag
Mivel rengeteg ehhez hasonló kamera van leírás nélkül csak abból tudnál kiindulni ha lenne tapasztalatod másik kameráról. Az ,hogy pontosan ilyen legyen itt valakinek nem túl valószínű ezért is írt bigrock fórumtárs olyan általános de teljesen korrekt választ. Azt kell beállítani viszont a hogyan az már más kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz SzlobiG #7446 üzenetére
Tökéletes megfelel erre a célra..
Mobiltelefon appon keresztül tudod beállitani,és a képet is látod a telon..emailben is lehet küldetni mozgásra fényképpel csatolva..
Sd kártyára rögzit mozgásra,de folyamatos felvételt is tud,csak az sd kártya mérettöl függö,mert ha betelikakkor törli a legelsöt..
Telon is visszanézheted a rögzitett felvételeket..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
SzlobiG
félisten
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem kamera téren.
Az utcán fogom tárolni a robogómat hamarosan és erre a célra szeretnék venni egy biztonsági kamerát ami éjjel, nappal üzemel és rögzíti az eseményeket.
Ilyen 10e ft körül lehet kapni olyat ami képes ellátni ezt a feladatot, vagy felejtő? Mindenképp wifi-s verziót szeretnék. Pl egy ilyen?
A másik kérdés, hogy ezeket a kamerákat, hogyan lehet konfigurálni? Wifin keresztül a pc-n én látom az élő képet?
-
vadasz70
aktív tag
És lenne még egy kérdésem hátha erre sikerül választ kapnom van egy ilyen forgatható ip kamerám bébi őrnek is mondják. De nem tudom a nevét típusát hogyan tudom életre kelteni?
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
létezik olyan olcsóbb kamera amivel tudok streamelni youtube-ra? O.o
van egy digoo ip kamerám elégedett vagyok vele, de igazából azt biztonsági kamerának használom és kellene valami ami jó szgép figyelésre és youtube streamelésre is.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
MODERÁTOR
válasz bigrock #7432 üzenetére
Köszönöm!
Mint említettem ez a kamera van fent:[link]
Ezt a területet figyeli:[kép]
Amikor kint a kapu előtt elmegy egy autó akkor is rögzít, ami nem túl szerencsés:[kép]
De például tegnap bejött valaki a kapun és ez volt az első rögzített kép kocka:[kép]
Ugyanez történik egyébként nappali fényviszonyok között is.
Ez mitől lehet?
Rosszul van beállítva a kamera?20 éve a Prohardveren
-
kirkri
addikt
válasz bigrock #7432 üzenetére
Ennél az NVR-nél sajnos nem biztos, hogy érvényes amit írtál. Ugyan az Onvif-en valóban át kell(ene) mennie a mozgásérzékelés eseménynek, de van amelyik kamerával működik és van amelyikkel nem. Sajnos esetemben a Foscam kameráknál pont az utóbbi érvényes. Írtam a supportnak, elismerték a hibát és ennyi.
21 éve a Prohardveren! ™
-
powerwade
senior tag
válasz vadasz70 #7429 üzenetére
Jegyzettömbként is ismerheted, ha magyar nyelvű Windows (Ablakok) operációs rendszert használsz
Úgy érti a kolléga, hogy elinditod a jegyzettömbböt, szimplán begépeled oda a jelszót, egérrel kijelölöd a beírt szöveget, majd jobb klikk és másolás. Így a vágólapra kerül jelszó, amit beilleszthetsz a kamera bejelentkező felületére[ Szerkesztve ]
-
vadasz70
aktív tag
-
tobias40
veterán
bigrock: ezt BW beállítást hol találom mert nekem nincs ilyen.Hol melyik programban van ilyen beállítás?
[ Szerkesztve ]
-
bigrock
Topikgazda
válasz sambenez #7404 üzenetére
12 mm Hikvision
#7409: Ha nem visz kamerákat, akkor bőven elég egy 1.5A-es táp.[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
válasz powerwade #7408 üzenetére
Megvannak a címek, portok is. fing appal szoktam csekkolni, tudom a portot, de szerintem vlc oldalon van hiba, vagy csak simán fogalmam nincs hogy kéne használni. Igazából rendes leírást még nem találtam hozzá.
Más: szerintetek egy POE rögzítőhöz, ha nem kötök rá poe kamerát, csak önálló táppal, akkor hány amperes táp kell 48V-n?
[ Szerkesztve ]
-
powerwade
senior tag
válasz jézusom #7406 üzenetére
milyen kamerák? az ispy oldalon fel van sorolva millió rtsp elérési cím, különböző kamerákhoz (az 5 pálcás olcsó kameráktól kezdve, a drágább kamerákig.)
Egyébként egy port scannerel érdemes nekiesni, hogy nyitva van-e a kamerán az 554es port. Ha igen, akkor tud RTSP-t csak meg kell keresni a megfelelő címet hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
-
Scrym
tag
2,8mm-esnél pont, hogy szélesebb a látószög, nem szűk?!
Varifokális kamera kell hozzá ha távoli pontra szeretnénk rálátni. pl. 3-12mm[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest