Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz motrola #3699 üzenetére
Sambenez:
Ezek milyen beállitásokkal vannak nálatok? Az a frame intervalum nem tudom mit jelent, meg a "fluency preferált1..3" sem tudom mi lehet.
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
-
hzsolee
őstag
válasz Gondwana #3694 üzenetére
Hát nem tudom. Ez a kamera spec kábelen csatlakozik, csak egy switch van közte és az nvr között. Szerintem az nvr nem bírja.
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
motrola
aktív tag
-
hzsolee
őstag
válasz motrola #3673 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen van. Nálad nem csinál olyat, hogy lemaradnak a kockák visszajátszáskor? Ilyenre gondolok, hogy a kocsiból ott maradt egy kicsi:A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Tonyo
őstag
Felteszem itt is s kérdést.
Jelenleg egy escam qf001 ip kamerám van, de az alarm funkció nem működik az androidos app-al, ami amúgy is lassú és hulladék.
Le tudja nekem írni valaki, hogy mi kell ahhoz, hogy valamilyen úton módon értesítést kapjak a telefonomra, ha mozgás történt, ne adj Isten egy screenshotot is el tudjon küldeni?
Erre megoldás egy nvr? Ahhoz is kell egy andoridos app igaz, vagy az önmagában képes arra, hogy jelzést küldjön?
Köszönöm előre is a konkrét ajánlást
-
-
Klupido
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy HIKVISION DS-2CD2120F-I kamerát,és az után érdeklődöm,hogy olyat lehet csinálni hogy ftp-re a képeket riasztásnál pl 2MP felbontásba készítse,viszont ha élő videot néznék róla akkor max 1.3MP felbontásban jöjjön,mert kb azt még elbírja majd a feltöltési sebességem.
Gondolom a stream felbontását a kliensen is lehet állítani,és úgy működni fog.
Előre is köszi a segítséget. -
Zsollt
csendes tag
válasz bigrock #3678 üzenetére
A privát véletlen volt, bocs.
Igen, én is gondoltam, hogy megpróbálok a márka-képviseletnek írni, telefonszám is van de napközben nem tudom megoldani a telefonos segítségkérést, majd eredménytelenség esetén vissza viszem a boltba, utána meg jelentkezem, hogy mire jutottam.
Addig is köszönöm a válaszokat -
Zsollt
csendes tag
válasz bigrock #3662 üzenetére
Kiszedtem az objektívet, de nincs reset gomb, ha panel alján van ahhoz a "festett" csavarokat is le kell kapnom, ami gari vesztéssel jár, habár már így is lehet, hogy így is problémás lesz a dolog, de ha az megoldja szerinted, hát bevállalom, mert szoftveresen nem megy, mert a kamerához nem férek hozzá sehogy se, így nem tudom kiütni a beállításokat.
Egyébként az normális, hogy az UPnP list-ben három ID bejegyzés van egy kamerához? -
ferenc999
tag
Sziasztok
Foscam FI9816W van kb 1,5 - 2 éve, eddig tökéletesen működött, de kb 1 hónapja újra indul. Van, hogy naponta 3x , de van, hogy 10 percenként egymás után sokszor. Kicseréltem már a tápját is, mert gondoltam sötétben infra ledekkel mozgás érzékelővel és email küldéssel nem tudja leadni a megfelelő feszültséget/áram erősséget. Szintén cseréltem az UTP kábelt , átdugtam a routerben másik aljzatba. Aztán hard reset és újra beállítás. Utána 1 óráig jó volt majd újra kezdte.
firmware-t frissítettem a kamerán. Már külön konnektorról hosszabbítóval vezettem oda 230V-ot, mert a hűtővel 1 aljzaton volt, gondoltam a kompresszor ki -be kapcsolása okozhatja.
ÉS A POÉN??? VETTEM EGY UGYAN ILYEN KAMERÁT 3 NAPJA, VADI ÚJAT. 1 NAPIG JÓ ,AZTÁN AZ IS ELKEZDTE.
Azon kívül, hogy a biztonság kedvéért a homlokomra varratom a LOOSER tetkót, valaki ötlet?Köszi!
[ Szerkesztve ]
A fehér legsötétebb árnyalata a fekete...
-
motrola
aktív tag
Már lassan 1 éve üzemel gond nélkül, jelenleg egy ide/sata átalakítóval ide merevlemezzel. Gondolom a ma elérhető sata merevlemezekkel is üzemelne, ha lesz rá pénzem én is szándékozok venni bele egy nagyobb méretű merevlemezt. 6 kamerát rögzít vegyes kínai beszerzésű valamennyi kamera. escam, noname sszinokam, amovision, van 1080p és 720p egyaránt
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
darnex
csendes tag
A használatiban volt egy HDD lista amiből a Western Digitalt megkaptam itthon és már több mit egy éve azzal megy nálam.
We have tested following HDD brands and model numbers work with the mini NVR:
Seagate Backup Plus 1TB 2.5’’ USB3.0 mobile HDD, Model No.: STBU1000300
Seagate Expansion 1TB 2.5’’ USB3.0 mobile HDD, Model No.: STBX1000301
Seagate Expansion 2TB 3.5’’ USB3.0 external HDD, Model No.: STBV2000300
Western Digital (WD) Elements 1TB 2.5’’ USB3.0 mobile HDD, Model No.: WDBUZG0010BBK -
gozso
őstag
bigrock és Gondwana köszönöm a válaszokat
van valaki akit esetleg privátban "nyaggathatnék" ? inkább PC vonalon mozgok, bár 4-5 éve már csináltam kamera telepítést
lenne pár (sok) kérdésem, de nem akarom szétoffolni a topicotfél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
bigrock
Topikgazda
Van valami speckó HDD-d, amit el akarsz sütni, vagy mire irányul a kérdés? Én mindig WD Purple-t nyomatok, szeretik az NVR-ek. (Régebben Seagate SV3.5 volt a favorit, de az utóbbi időben sok ment tönkre...)
#3665:
A Hikvision-ban nem fogsz csalódni. Van saját DDNS-e, nem kell forwardolni a routert, van Android, iOS kliense. Amúgy ez analóg szett, nem IP-s, az 1 MP manapság már karcsú. -
Gondwana
addikt
FullHD akad olcsòbban is: Videosecnél akciòzzàk kifelé az AHD kameràkat ingyen rögzìtővel, mert megérkeztek az X-kameràik (vàlthatò, hogy AHD, TVI vagy CVI legyen a kimenete).
XMeye a mobilappjuk, most làttam, hogy van ùj PC kliensük is, mùlt héten még nem volt kint az oldalukon.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
gozso
őstag
segítséget szeretnék kérni, ehhez a szetthez
a fontos az lenne hogy különböző eszközökről(android, iphone, pc) mindenféle router babrálás nélkül el lehessen érni. ajánlott termék ez?
köszönöm
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
tibibi
őstag
Tudtok ajánlani valami normális nvr-t ami kezel bármilyen hdd-t?
-
golfnyeres
tag
Sziasztok ! Családi házamat szeretném kívülről bekamerázni. Mi a vélemenyetek erről a szettről ?[link]
A ház magas kb 4,5 méter az eresz. Oda szerelném, hogy védett helyen legyen. Jól gondolom? -
glugi
tag
válasz Mocsokba #3600 üzenetére
Szia!
1. Állíts be neki NTP-t a net service (vagy mi a neve) fülön.
2. A surveillance-ben: brand: onvif, camera model: generic onvif, a többi értelemszerű. A default onvif port 8899. Nálam csatolás után állandóan leakadtak az escam kameráim, de miután az onvif device manager-ben (ingyenes) a GOV length-t 2-re állítottam vissza, nincs ilyen, csak ritkán, utána is 1-2 perc és visszajön.
3. Tipp: állíts be a kamerának napi reboot-ot. -
tibibi
őstag
válasz Devil Smile #3650 üzenetére
Az lett nálam is egyenlőre jól működnek.
-
dabgergo
őstag
Phuu bárcsak tudna vki segíteni, egy Sricam SP009 kamerát szeretnék rábírni h a tinyCam Monitor Pro-ban mobilnetről is lássa a kamera képét.
Oda eljutottam h port forwading a kulcsszó, és a router beállításainál is megvan h merre kell ezt, de
a Service Port és az Internal Port fogalmam sincs h mi... ezt honnan tudnám meg?A Sricam androidos app-al amúgy érdekes mód port forwarding nélkül is elérhető a kamera képe mobilnetről, nem értem miért, és ott az IP címet le tudom kérni, de a port-os infókat az se látom h bárhol írná...
Ha valaki tud segítsen pls!
-
Devil Smile
őstag
NVR bol van vmi ajanlott? 8ch erdekelne..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Devil Smile
őstag
uhh jol hangzik.. koszi.. amugy kollegamnak is ezt csinalta aztan egy factory reset utan hibatlan lett 1hete folyamatosan megy szepen szabalyozza az IR-t es barmikor nezi mindig online.. nem dobalja el a halozatot..
egy probat meger hatha nalad is segit..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
tibibi
őstag
válasz Devil Smile #3648 üzenetére
egyenlőre ne frissítsd ,mert most folyamatosan kattog az ir kapcsoló .Valami nem jól működik.Helyi hálózaton keresztül befagy a kép vms-n keresztül külső hálózaton meg jó . Bár nem hiszem ,hogy a frissítés miatt ,mert a másikat a 002 nem frissítettem és az is megbolondult
[ Szerkesztve ]
-
Zsollt
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy SEC-CAM SCI-DMP100F/ALUNAR IP camera.
A problémám, hogy beüzemelés után böngészőbe beütve az ip címet, az admin felhasználónév megadásával hozzáfértem a kamera beállításaihoz. De most nem enged belépni, "The user is in blacklist" üzenettel megtagadja a hozzáférést?! Tudom, hogy az IP Filter beállításnál be tudom állítani, hogy melyik IP cím legyen letiltva (fekete lista), de ehhez nem nyúltam.
Még egy kérdés, hogy tudom a kamerát resetelni, ha esetleg az megoldás lenne? -
tibibi
őstag
-
Devil Smile
őstag
Nekem is jott tegnap egy Qf001 meg nem probaltam ki van mar egy 002esem az megy wifirol bar ha kulso halozatrol csatlakozom ra akkor kb 3-4mp ig online aztan nem csinal semmit... helyihalozatrol siman online.. majd a supporttal levelezek ezugyben hatha van ujabb FW mint a kollegam QD900asara annak ugyan ez volt a bajaí escam support masnapra kuldott egy ujabb FW-t.. bar abban talaltunk egy rosszul beforrasztott kondenzatort is es igy a 2 dolog egyutt megoldotta a problemat
-
tibibi
őstag
Megjött a bg-ről az akciós escam qf001, pont ugyan olyan mint a másik és pont úgy nem hajlandó csatlakozni a wifi-re .Nem tudom aktiválni a wifi-t hiába pipálom be, nem menti el a beállítást .
-
Devil Smile
őstag
Ilyen BlitzWolf kamerat vett mar valaki?? tapasztalatok erdekelnenek..
-
pestisz
csendes tag
Sziasztok! Vettem két WIFI IP kamerát ezt és ezt.
Próbálkoztam a szoftveres beüzemelésükkel, de eddig nem sikerült. Sajnos nincs annyi időm, hogy nagyon elmélyedjek a témában, esetleg ha van köztetek olyan, aki jártas ezekben és segítene munkára fogni a két kamerámat itt helyben (Pest), akkor nagyon hálás lennék. Természetesen anyagilag is honorálnám a fáradságot. Ha érdekel, akkor kérlek írj![ Szerkesztve ]
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Sikerült teljesen beállítanom és behangolnom a fórumon ajánlott szettet:
Videosec NVR + 4 Dahau IP kamera + 1 tb winchester.Szépen működik minden, de az FTP-t egyszerűen nem tudom beállítani, bár sajnos az NVR beállítási lehetőségei szerintem egy kicsit fapadosak...
Az FTP szerverre szeretnék pár képet feltölteni folyamatosan, amit a kamerák vesznek. Van egy web-szerveres tárhelyem, ahol egy egyszerű honlapot üzemeltetek. Ezt állítottam be az NVR-en, a teszt során tudott is csatlakozni, azzal nincs gond.
Viszont bárhogy adom meg a célmappát, nem ment oda semmit. Kell, hogy legyen valami speciális beállítás az FTP szerveren esetleg? Vagy van más tippetek esetleg, hogyan tudnék beállítani feltöltést?
-
tibibi
őstag
Használ valaki ilyen kamerát?
-
Gondwana
addikt
Az NVR-be beìrtad a dahuàk default passwordjét? Én abba futottam csak bele, hogy amìg nem pötyögtem be minden kameràhoz, hogy admin/admin, addig nem adott képet. Ezekszerint netip-vel le tudja kérdezni a default passwordöt?
(A màsik amit làttam ilyen rögzìtőnél, hogy valahogy user hozzàrendelt két kameràt egy csatornàhoz és eltűnedezett a kép amìg a màsodik hozzàrendelés nem lett törölve - arra nem emlékszek, hogy nvr-7104 vagy nvr-7208 volt-e)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
-
hzsolee
őstag
Mobilnet van még itthon. Avval csatlakozva, tehát külső hálózatról érem el upnp-vel. Szerintem valamit a kamerában rosszuladok meg. Tehát: a dhcp nincs engedélyezve, az ip fix, az átjáró a router szintén fix címe, a dns-ek a router wan részén szereplőek. A net ip- je nem fix, de ez nem változott a próbálkozások alatt.
-
bigrock
Topikgazda
válasz vadkörte #3622 üzenetére
Mivel analóg rendszerről van szó, ezért eléggé offtopic a téma . Ezzel együtt én a minőségibb balunokat választanám, az olcsó kínai gagyik átlag 1 évet élnek. Ha mindenképpen analógizálni akarsz, miért nem AHD-ban gondolkodol? Mérföldekkel jobb a képe, mint egy 640TVL kamerának...
-
vadkörte
addikt
Kb. éjjel 2-kor hívott az egyik szomszéd, hogy a felső udvarunkban valaki zseblámpával mocorog. Kimentem megnézni ki az, akkor találtam ott a két járőrpárt. Kicsit erélyesen találtam visszakérdezni a nálam lévő fegyvert firtató kérdésre, hogy mégis mi a f@szt keresnek az udvaromban. Erre közölte, hogy egy tizenéves környékbeli besurranó zsenit kergettek, aki rajtunk keresztül lépett meg előlük. Bejöttek az udvarra, de ki már nem találtak...
Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
Hello mindenkinek!
Sajnos odáig fajultak a dolgok nálunk is, hogy rákényszerülünk egy video megfigyelő rendszer kiépítésére. Évek óta észleljük, hogy ki-be járkálnak az udvarunka, eddig szerencsére nem tűnt el nagy érték, a csúcs az volt, amikor pár hete 4 rendőrt fogtam az udvarunkon éjjel 2-kor...
Egy helyi céggel konzultálva - a munkahelyemen ők építették ki és üzemeltetik a riasztó és a video rendszert is, így elég hosszú távú és pozitív a tapasztalatom velük - a VideoSec termékeire esett a választásom.
Első menetben 2 kamera+DVR, majd később - 1-1 hónap eltéréssel - még 2+2 kamera lesz vásárolva.
Bár a terület nem nagy, de eléggé tagolt és beépített ezért kell 6 db kamera, akárhogyan számoltam, kevesebbel nem tudok mindent megfigyelni. Sőt a garázs belső teréhez, a tüzelőanyag tárolóhoz, a műhelyhez és az épületek mögötti kerthez, egy párhuzamos rendszert kell majd kiépítenem IP kamerákkal, ettől a rendszertől függetlenül.Kamerából a AHW-236 vagy az IRW-236H csőkamerák közül választok, lényegi különbséget nem látok közöttük. (az IR ledek számán kívül) esetleg a nagyobb látószöge és a diszkrétebb megjelenése miatt egy IRD-224H dóm még bekerülhet a csomagba.
DVR-ből az AHDR-5108-ra esett a választás.
HDD-nek egyelőre egy bontott 500GB-os modell kerül majd a DVR-be, később kap egy 2-3TB-os WD-Purpl-t, monitorozásra egy 19"-os DELL-t üzemelek be. (ez van itthon)A kiépítéshez nem kérek segítséget, megoldom magam. A rendszer ugyebár BNC+táp-os, hosszas mérlegelés után az UTP+balun megoldás mellett döntöttem. Egyrészt a 75 Ohm-os koax+0,75-ös tápkábel külön külön elég vaskos, egybeszerelve meg pofátlan drága, másrészt BNC krimpelőt még Kínából rendelve is 10+ ezer Ft-ért találtam. Ezzel szemben, kb. 50-100m bontott UTP kábel van itthon, de ha kell 100m, cirka 5.000 Ft. Ehhez legrosszabb esetben elég a mezei RJ45-ös krimpelő, ideális esetben a sima blankoló is elég.
Kérdés:
Mindenképp a HDT-1080-as video balunnal kell dolgoznom, vagy jó lehet a csájnagazdaságos konstrukcióban beszerzett ILYEN, ILYEN, esetleg ILYEN balun is? Utóbbinak jobban örülnék, mert tápbalunok is vannak benne, így ugyanazon az UTP-n mehet a táp is.Ha vannak, mik a tapasztalataitok a fenti kamerákkal?
Illetve, ha nagy baromságokat írtam, a hozzáértők nyugodtan javítsanak ki.Üdv. V. Körte
-
hzsolee
őstag
Sziasztok!
Adott egy "occó" kamera ami egy tp link routeren keresztül csatlakozik egy mikrós netre. Ha engedélyezem a kamerában és a routerben is az upnp-t akkor elérem a netről a kamerát. Ha viszont megadom a kamerában a net adatait, és a routerben is forwardolom a portokat (amit az upnp is felsorol) viszont nem működik.Mit nem csinálok jól? Végül is nekem így is megfelel, de azért na....
-
q13579
senior tag
Közben sikerült megoldani a dolgot....
Az ONVIF volt a ludas. Ezt le kellett tiltanom a DAHAU kamerákon és az NVR-en beállítani a NETIP protokollt.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Megvettem a következő itt ajánlott szettet:
Videosec NVR7104 POE + 4 Dahua IP kamera.
Az IP kamera tökéletesen működik, böngészőből azonnal elértem, az NVR is működik rendesen, érzékeli, hogy van a csatornán egy kamera, de egyszerűen nem tudom rávenni, hogy a képét mutassa.
Azt írja, hogy offline, vagy, hogy nem vagyok bejelentkezve.
Már mindent próbáltam (port forward az összes szükségesre (37777 TCP, 37778 UDP, 80-as).
A kameráknak is statikus IP címe van, az NVR-nek is. (Az NVR látja is a kamerát, a kamera IP statikus IP címén), de képem nincs.Tudtok-e esetleg segíteni, hogy milyen lépést hagyok ki?
Köszi előre is a segítséget.
-
Kisgomb
csendes tag
válasz krealon #3613 üzenetére
Hát igen, ez az. A monitorozó programon belül nem tudom megváltoztatni. Mert mindig visszaáll arra az értékre, ami eredetileg volt. Azt tudom, hogy más a csatoló cím a két esetben. A router progijában a WIFI-s, csatlakozott eszközök listázásakor írta ki nekem a más MAC értéket, mint amit a monitorozó progi ír.
-
zex
aktív tag
Szeretnék egy kis visszajelzést/beszámolót adni nektek. Pár nappal ezelőtt panaszkodtam, hogy éjjel nem lát messzire a kamerám, olyan a képe, mintha köd lenne, pedig ilyenről szó sem volt:
Kaptam javaslatot, hogy nézzem meg, nincs-e szennyeződés az optikán. Nem volt:
Mondtátok, hogy adjak képet úgy, hogy nappal, de bekapcsolt infrával, de így sem jelentkezett a hiba:
Majd tibibi kolléga javaslatára kipróbáltam, hogy a napellenzőt lefestettem feketére:
Majd ezek után az eredmény magáért beszél:Szóval ezúton is 1000 hála és köszönet tibibi-nek az ötletért, és mindenki másnak a készséges segítségért! Ezért szeretem ezt a fórumot!
-
krealon
veterán
válasz Kisgomb #3612 üzenetére
Mivel a vezetekes es a vezetek nelkuli halozati csatolo a kameraban 2 kulon eszkoz, igy ezeknek egymastol eltero MAC address-szel rendelkeznek, ezaltal a router-tol (pontosabban a routeren futo a DHCP szervertol) mas-mas IP cimet kapnak. Ez teljesen termeszetes.
Elvileg a monitorozo programban kellene beallitani a helyes ertekeket, nem a kameraban. -
Kisgomb
csendes tag
Helló!
Adott két darab P2P WIFI Camera, és egy SYSM Monitor nevű kezelő program. Az első kamerát nagyon gyorsan be tudtam állítani. WIFI is elsőre működött. (és azóta is jól üzemel) A problémák akkor kezdődtek, amikor a másodikat is be akartam volna üzemelni. UTP kábellal nagyon jól működik. Viszont, amikor beállítom a WIFI-t is, akkor miután azt mondja, hogy húzzam ki a kábelt, már nem működik. Próbálkoztam mindennel, fix ip címmel, stb. de nem hozott eredményt. Amint beállítom, hogy WIFI-n működjön, nem megy. A másik kamera zavartalnul működik tovább.
Ezután megnéztem a router-ben az éppen kiszolgált eszközöket. Itt megnéztem az eszköz MAC címét. Viszont a programon belül teljesen más MAC cím van. Gondoltam megváltoztatom. A programon belül át is lehet írni, de amint leokézom ismét elszáll a kamera. Újra indításkor pedig ismét a régi (vagyis más MAC cím van, mint amit a router programjában látok) MAC cím található.
Feltételezem, hogy ez lehet a baj. Viszont azt nem tudom, hogy ezt hogyan tudnám orvosolni.
Esetleg valakinek valami ötlet?Köszi
-
Minstrel
senior tag
Hikvision-höz melyik app-ot használjátok? Mert én a [Hik-Connect]-et, de van egy olyan probléma vele, hogy ha stream-et váltok az app-ban akkor a main stream átáll HD felbontásra és 512kbps bitrátára és csak a kamerába belépve tudom visszaállítani.
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
Ezeken a képeken a függőleges felhő egyértelműen a jobboldali falròl visszaverődő infra, nappal nem reprodukàlhatò, de éjjel ugyanilyen tàvolsàgra melléteszel egy rajzlapot bàrmelyik kamerànak, ugyanìgy fog "ködösödni". Amelyik kameràban nincs gyűrűvel mechanikusan elvàlasztva az objektìv előtti üveg az IR előttitől, hanem egy darabbòl van, az fal nélkül is ködölni fog a sivatag közepén is.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
aicon
senior tag
Youtubon van több videó, érdemes megnézni, itt ez a menüt mutatja be:[link]
Van néhány Dahua is nálunk, nehéz eldönteni, hogy jobb vagy gyengébb a képe a Hikvisionnál.
Nevesincs kínai kameráknál biztos jobb a képe és megbízhatóbb ami a lényeg.
Mindenesetre a második legnagyobb gyártó a Dahua a Hik után.[ Szerkesztve ]
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
q13579
senior tag
-
aicon
senior tag
Sec-cam = olcsó kínai aliexpress-es, Sec-cam brandinggal. Nálunk nem aratott nagy sikert, a kép hagy némi kivetnivalót maga után.
Hikvision nagyon jó választás, ha az ár nem számít, viszont ha Dahua irányába akarsz elmozdulni, akkor ez sokkal olcsóbb és mérföldekkel jobb mint a Sec-camos csomag:[link]======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
Minstrel
senior tag
Ha könnyű netes elérhetőség és a legjobb képminőség kell akkor a hikvision, csak azok 2 megapixelesek a linkeltek közül és az ezviz-zen át könnyen elérhető az NVR vagy a kamerák is külön. Éjjel talán kicsit gyengébbek, mert nincs annyi led bennük, mint a noname csodákban, de ez megoldható plusz infra reflektorral ha kell és lehet nem is kell ha van elég fény a környéken, közvilágítás stb.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Meg szeretnék rendelni egy szettet, minimum 3 kamerával. A szokásos alap IP kamera szett kellene, jó képminőséggel és könnyű netes elérhetőséggel.
Szerintetek ezek közül melyik éri meg a legjobban? Esetleg ha lenne más alternatívátok, amiben megbíztok, szívesen fogadom.
1) Sec-cam szett, 124.000 HUF
[link]2) HIKVSION szett csak 3 kamerával!!, kb 145.000 HUF
[link]3) Vagy a harmadik, amiből 4 kamera + NVR + kiegészítők, 110.000 HUF lenne:
[link]Én speciel a HIKVISION mellett döntenék úgy, hogy inkább veszek még később mellé egy kamerát, mert egyelőre elég lenne a 3, de árban nagy a különbség sajnos...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest