Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
válasz partymaci #3343 üzenetére
Na most jövök a tetőről.. Leszereltem a kamerát. Előtte azért lemértem a feszültséget terhelés alatt, de az tökéletes (12,1 V). Viszont most közvetlenül a routerre és tápegységre kötve is ugyanaz a hiba jelentkezik...
Van egy gyári CMS szoftver amit a kamerához kaptam. Azzal működik jól. Közben mobilon is tudom nézni a képet az is okés. De amint a NAS-on engedélyezem a kamerát, abban a pillanatban lehal a kép mind a CMS szoftverben mind pedig a mobilon. A kamera LAN kábelén villog a lámpa, az IR ledek világítanak, de totál halott a kamera, semmi nem látja. Majd amikor a NAS-on újból letiltom a kamerát, eltelik nehány perc és hallom, hogy a relé kattan benne (ami az újrainduláskor szokott), majd pár másodperc múlva újból elérhetővé válik! Sírba kerget ez a ***. Ennyire nem lehet bonya és mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest