-
IT café
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alc
tag
válasz
martonl #20330 üzenetére
martonl, vacs:
Nem sikerült sehogyan se hozzáférni a kamerához böngészőből (internet explorerel se). PNI-IP230TLR
VLC-t is próbáltam de nem jött be ott se kép. Ott megbukott a történet, hogy a felhasználónév/jelszó párosnál bármit írtam be nem csatlakozott.
Alapból e-mail cím+jelszó, de ha beirom a @ jelet akkor az már nem tetszik a VLC-nek. Külön meg nincs semmi opció változtatásra mint a "normális" kameráknál, hogy admin/jelszó stb.
Mindegy is, mert közben találtam egy weboldalt ahol bejön a Tuya/Smartlife kompatibilis kamerák képe. Mondjuk ezzel csak annyival vagyok előrébb, hogy böngészőből lehet nézni folyamatosan, nem a telefonon nézem.
Esetleg ha érdekel valakit:
https://ipc-eu.ismartlife.me/
Az oldalon lévő qr kódot be kell szkennelni a Tuya alkalmazással, és így bejön a kép, mozgatható is a kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest