- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz aelod #187105 üzenetére
#187105 aelod
en se csinalok. azt akartam ezzel mondani, bar szerintem ertetted, ha van atfedes a gyakorlatok kozott akkor erdemes a celzott izmot pihentetni vmennyit. pl. bicepszezes utan ha hasazik vagy vadlizik valaki sztem felesleges perceket varni, csak amig leesik a pulzus hasznalhato szintig.#187116 scdlsc hany eves vagy? bar lehet korhoz nincs is koze, inkabb genetikus. amugy olvastam olyat, hogy a dietary cholesterol ami a tojasban is van a koleszterin szintet annyira nem noveli, mint a telitett zsirok pl. de nem vagyok orvos, cafoljatok meg ha hulyeseg.
haziorvosod mit mondott erre? nekem az 5.0x-re is aspirint akar velem szedetni minden nap#187120 szőröscica ez mire jo?
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Jim-X
őstag
válasz aelod #187105 üzenetére
Az valoszinuleg nem olyan felhuzas, hogy utana kidobod a taccsot
Vannak erdekes dolgok, na...Amikor az 55kilos palcika Juanito beteszi a padot a csigak koze es "fejenallva" keresztbe csinal gyakorlatot, de meg az eletben nem lattad az erokeret kozeleben sem, vagy mondjuk a fekvenyomopadon... na azon szoktam rohogni.[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest