-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
válasz
thomasvold #186750 üzenetére
Sajnos frissebb az élmény sajnos, vékony voltam/vagyok továbbra is, feljött bő 3-4 kiló tél eleje óta, nemrég bekaptam én is ezt az intenzív hányás-hasmenés-láz kombót, másfél nap alatt -4,5 kg, 2,5 napig szinte semmit nem bírtam megenni, aztán szép lassan elindultam. Szerencsére az erőm nem csökkent le annyira (nem is nagyon volt miből, ugye
), de egy hét után ott voltam, mint előtte. Súlyban kellett egy 2,5-3 hét, mire visszajött. Gondolom, sok víz is távozik ilyenkor, de nekem mondjuk a karomon, vállamon látszott, hogy sokat fogytam.
-
Hangfalképű
tag
válasz
thomasvold #186750 üzenetére
Évek munkája is simán kárba megy, gyakorlatilag mérhető a kifosott izomprotein a kakában. Valahogy próbáld meg a forrásban lévő teába beletunkolni a fehérjés kexet vagy összecsoffadsz, mint egy gyűrött zacskó...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest