-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
válasz BÁ Nutrition #132822 üzenetére
Nem kis mennyisegben Amugy hol van a Viktor? Naugye
(#132827) Radnix : Na igen, aztan majd jon EZ es a tobbi
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz aelod #132747 üzenetére
En is igy tudtam, hogy emiatt nem ment a Jeno a Mr. Olympiara. Hat na, akkoriban meg nem ment neki annyira az a 8-10 fele "tapkieg" biznisz
Azt nem is figyeltem a sok pistikezes, meg miszter olimpia szinpadon alltam-ozas kozepette, hogy nincs bekotve De legalabb a megmaradt videon rendesen be van csatolva, nehogy kipattanjon a tetoablakon
Jenő meg törli a posztot? Valószínű rászóltak a biotökék, hogy ezt most fejezze be vagy nem lesz zero bar többet
Jaja, meg Nitrox a pattogashoz[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
Mas: Ma es tegnap este kardionak Padel-eztunk az asszonnyal es a sracaimmal... Rolam patakokban omlott a viz fel ora utan, a felesegemen semmi... Szoval szarra vert kb
Jaaa, hogy o regen tanult teniszezni... Jo, hogy ismerem a felesegem bammeg
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz BÁ Nutrition #132730 üzenetére
Bocsi, hogy belevau, de azt a 150mg propit a elso kurajara mondta neki a Johnny (a videoba elhangzottak szerint) mikozben mar akkor heti 500-at javasoltak neki, hogy szurjon... Utana mondta is, hogy az elso nem natural versenyen, ugyanannyival merlegelt (77kg) csak eg es fold volt a kulonbseg a ket forma kozott.
Na ezek utan mar azert o is tele volt baxva, csak kozel sem annyira ami eleg lett volna ahhoz, hogy felvegye a versenyt a tobbiekkel.
Az a 8-10 gyogyszer meg egyaltalan nem torzitas... Vagy lehet a Jenonek a spiro, a vizhajtok, meg a tobbi "kiegeszito" mar nem is szamit koksznak, mert ugy zabalja mint a gyerekek a grundon a PEZ cukorkat (true story)(#132731) aelod : Jol tette
(#132734) marked one94: Egyszeru CH Regen az eroemeloknek az volt a mottoja, hogy "mindegy mi van csak mozogjon a bajusz" Magyarul: ZABALJ Ok mondjuk kekszet zabaltak
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz BÁ Nutrition #132498 üzenetére
Amikor a 90as evek kozepe fele hallottam Arnold sztorijat en is azert kezdtem fekvotamaszozni, hogy majd Terminator leszek es utazok Amerikaba
Azota lefolyt egy keves viz a Dunan, de mar Europa nyugati partjaig eljutottam majdnem, mar csak az ocean van hatra Az meg 20ev... ja nem
(#132503) Radnix : Engedd el szerintem
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz aelod #132462 üzenetére
Meg delutan mikor feldobtad a temat, akkor neztem at a kommenteket, de nem talaltam Kokeny felet! Amugy azt erdemes vegignezni, hogy ami tetszik neki komment az koszi-puszi, amelyik meg nem, arra szep hosszan magyaraz(kodik)
Meg annyit tennek hozza, hogy a Jenonek mi volt ez a "nagy visszateres"? Rajott, hogy "te figyejje ma, bekuldok egy ilyen durva kurat es meg mindig nem hugyozok vereset" Akkor ebbol lehetne penzt is csinalni...Voila
Tisztelem meg minden...de ez csak errol szol, es a primitiv kommentjei is megerositenek ebben
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Ha elfogadsz egy jotanacsot, akkor igy teljesen kezdokent inkabb hanyagoljad az ilyen 5-6 ismetleseket! Jo az a 10-12 vagy inkabb tobb. Nem art hozzaszoktatni a szervezetedet az effele terheleshez
Amig nem tudod a gyakorlatokat rendesen kivitelezni, addig csak noveled a serules kockazatat az alacsony ismetlesekkel.
Alapgyakorlatok ahogy aelod is irta : Guggolas, Felhuzas, Fekvenyomas!(#132365) lorcsi: Votma
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz God Vazzeg #132263 üzenetére
Igen ez az! Bemegy a boltba a csavo, egybol edzes elotti bedurrantot meg fityfaszom tablettakat akar, de ha megkerdezed, hogy mennyi a napi makro bevitele, vagy csak akar az aznapi reggeliben mennyi volt a CH/Protein/Zsir bevitel, akkor csak pislog, mint hal a szatyorban
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz D3W1L3 #132235 üzenetére
Ebben csak az az erdekes, hogy pl. hobbibol senki sem akar 10mp alatt 100m-t futni es ennek erdekeben barmit megtenni/megenni/beszurni stb... Viszont hatalmas izmokat romszarazan mar annal tobben, es ennek erdekebem akar az egeszseget is kockara tenni. Csupan azert, hogy feszengjen...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz AsakuraDave #132222 üzenetére
Eloszor is KLIKK
Hát ha róla kiderülne,hogy szed/szedett valamit akkor igazából nincs olyan aki ne szedne és hasonló szinteket emel stb...
Na ugye
Az pedig hogy elég emberi alakja van mit jelent? Nincsen szetvizhajtozva es a vegletekig leszalkasitva? Akkor mar nem is kokszol?
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Dantenero72 #131971 üzenetére
Hidd el, ha jol csinalod (kialakul az agy-izom kapcsolat) az alapgyakorlatok hozzak a tomeget es az erot a legjobban! Szoval ha nagy mellet akarsz, akkor vagy plasztikaztass, vagy nyomj fekve
Aki sok eve edz es halado (profi stb.) az is csinal alapgyakorlatot a tobbi melle!
Ha nincs tömege akkor azzal a gyakorlattal edzem ami a lehető gyakorlatok közül a legalacsonyabb mozg.tart.+több más izom is bekapcsolódik a munkába mert ne mondjátok már hogy van aki fekvenyomás után csak a mellét érzi
Nem csak a mellet erzi, mivel ez egy osszetett gyakorlat, ahol mas izomcsoportok is bekapcsolodnak a munkaba. DE a legtobb munkat a mellizom vegzi (ha jol csinalod), ha nem igy van akkor nagy a suly...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz Zola007 #131471 üzenetére
Jeeeee, lattam a szerkesztes elottit, ereztem, hogy lesz modositas
Amugy meg: AMEN
Van facebook gyerekjáték helyett, anyuka fertőtleníti a cumit, régen meg a földes ujját szopogatta a gyerek.
Na ez az! Regen siman lezabaltuk a farol a gyumolcsot, a fuszalakat letepve a szankba vettuk es ugy menoztunk...
Manapsag meg anya a fertotlenito cuccot is kiforrazza, hogy nehogy valami legyen rajta![ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz BÁ Nutrition #131437 üzenetére
A napi 7 kajara irtam, mert ugy nem jon ki a matek, ha 7 nap van egy heten
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz BÁ Nutrition #131425 üzenetére
42 per het? Akkor van egy csalonap?
Nekem a mennyisegek nagyon fontosak, ha azt elbaszom hiaba tiszta az osszes kaja... Viszont ha mindent belottem, akkor maximalis intenzitasu edzessel es minimalis kardoval is olvad a disznozsir
(#131432) SchumiBácsi: Szerintem a kardio alatt nem a klasszikus kardiot erti...ahogy en sem
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Woodslave #131378 üzenetére
Esetleg akad screenshot gyujtemenyed a nevezett felhasznalotol?
(#131380) Zola007: Shit Happens
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Mi a helyzet? Van ora elado? Patikai deca?
Leegett a hatam...asszony darabokban huzza le a bort rolam...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz marked one94 #130716 üzenetére
Sikeres felkeszulest es jo versenyt majd
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz gagyilovag #130535 üzenetére
Tul szeles "Wofie" hata, aztan megreccsen a bongeszo
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz MATEO6600 #130381 üzenetére
En tudok egyet, igaz nem budapesti, de bent dolgozik a Szechenyi Gyogyfurdoben. Persze vallal privatban is. Asszonyt megkerdezem az elerhetosegerol es az arakrol ha erdekel!
szerk.: Amig mo-n laktunk addig jartam en is hozza (nem lakott messze tolunk) es kurva jol csinalta Felesegem egesz csaladja odajar mar lassan hozza, es meg sokan masok
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz MATEO6600 #130285 üzenetére
En is szeretem a zenet. De pont az ellenkezoje vagyok ilyen szempontbol. Ha atszellemulok es csinalom a dolgom, akkor leszarom mi szol...
Emlekszem meg regebben a debreceni energym-ben edzettem egyet. Pont volt nalam fules es szolt benne valami csinn bumm cirkusz. Odajon egy csavo, hogy bocs nincs valami motivacios zenem, mert eppen kurvara csucsot akar fekvenyomni... Gondolom menozni akart, hogy o most motivalva kell legyen, mert oriasi rekorddontesre keszul, es azt annak is a tudtara kell adnia aki nem hallja esetleg az uvolteseket, mert zenet hallgat
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest