-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
A gyorsabb regeneralodashoz egy kis segitseg, marika
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #64656 üzenetére
alakul-alakul /btw, nem szoktam minden nap ilyeneket enni, de ha rákívánok akkor nem görcsölök rá/
pl. tegnap reggel ez volt a reggelim: teljes kiőrlésű kenyérből egy kis vékony szeletecske, rántott cukkinival, és sütőtök virágszirommal
-
brownus
veterán
pár tipp a hamburgerhez, mivel kedvenc ételem a csirkepörkölt mellett
pesti burger - nagyon jó, talán a legjobb a városban jelenleg
pántlika - szintén nagyon jó, bár szart nem ajánlanék, meg olyat sem amit még nem próbáltam
fiktiv - újabban mintha veszítettek volna a lendületből, a hús jó, de a zsemle száraz és törik...
goodbar - ők is kurvajók
zing burger - szintén nagyon finom -
brownus
veterán
válasz Woodslave #64569 üzenetére
hús, és bor ennyi
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #63684 üzenetére
én kiszoktam verni edzés után, az nagyon megnyugtat! próbáld ki
aha, ha az asszony is a közelben van: holland lovas! a kíváncsiak várják meg az 1 percet is :dd
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz littlelion21 #63461 üzenetére
de hogy a pitsába tudott beírni ha nem is tag??
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz Dexar007 #61462 üzenetére
bízom benne, hogy nem firestarter
-
brownus
veterán
margithid olyan mint huma a filmvilág topikban, lájk :d onnan ki lett tiltva, csak mondom...
ha meg
szarnikaksizni akarsz egy jót naponta 1-2x, keverj lenmagpehelyt is a reggeli zabba.... -
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz Rabbitf_24 #60254 üzenetére
egy nem korai magömléssel jobban, nem?
-
brownus
veterán
eztet kell csinálni sokat, és lesz kockás hasatok vagy nem...
-
brownus
veterán
válasz DonThomasino #59888 üzenetére
vagy bemész egy patikába és kérsz vasas pezsgőtabit és csókolom....
(#59890) shteer
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
nemtomvótmá?
Sonny the 70-year-old bodybuildera szokásos kérdéseket már fel sem teszem
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz Shadowbull #58232 üzenetére
-
brownus
veterán
jelentem, ma már nem
fostam, creatin és én lenni jó barát mostantól, bódottá van (8. nap után)amúgy az normális vagy csak beképzelem magamnak, hogy egy hét creatin szedése után már érzem az erőt? és jobban mennek az edzések!
(#57430) shteer , francba :d akkor most betolok ebéd közben két bogyót is! :d
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz BÁ Nutrition #57372 üzenetére
ez valami gigaxfaktorkimittud versenyen készült?
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
itt talán még vannak férfiak nem úgy mint a másik topikban
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
4 napja szedem a creatin bogyókat. 3 napja reggelente elsőre
szarokpoopingolok egy férfiasat, aztán rá félórára meg pisálok egyet aseggemmela popsimmal... a nap hátralevő részében no problémo. remélem nem tart már sokáig és hozzászokik a szervezetem! kezdem unni -
brownus
veterán
válasz barisj #56794 üzenetére
csábító ajánlat, de még tele vagyok vagyis a zsákom fehérjével
ez a csaj meg:d nemtom mit akart :d
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
kaptam egy ilyet tesómtól szülcsinapomra, Olimp Creatine Mega Caps.
mi a faszomat kezdjek vele, pedig még szóba is jött pár hete, mondtam nekik, hogy vettem egy kisebb zsákkal a májprotkótól... utálom az ilyet... de gondolom eláll évekig....
vagy elkezdek pár szemet enni naponta, oszt csókolom!?
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz BÁ Nutrition #54359 üzenetére
ő már örülne a fejcserének is!?
-
brownus
veterán
válasz Shadowbull #54309 üzenetére
a mellében lévő szilikon még ok, de a botox minek, és hova?
-
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
ezt nemtom szabad-e ide, kicsit off, de rohadt vicces (nekem), ezen röhögök percek óta
ha ez a nagyvezírünk kicsúfolása, akkor nem sry, de csaknem vagyunk még é-korea...
(#51513) Woodslave, szerintem is, ott valami gáz van. egy ember tisztelje saját magát annyira, hogy nem csak a lelkét táplálja, hanem a testét is edzi! mint a bibliában: a test a lélek temploma! nem vagyok vallásos, de ehhez próbálom tartom magam!
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
én csak azt nem értem, amikor ilyen vékony ektomorfok mint én is, szeretnének 100+ kg-sak lenni!? ha valaki alapból olyan mint pl. te vagy kolosanyi, aki röplabdás vagy kézis korában is volt 90kg, oké, hogy felmegy 110 fölé is. mert elbírja a csontozata, a szervezete, stb... ja, meg ahogy shteer is mondja, magasak vagytok. én is csak 174 vok
de én, aki jó pár éve 50egypár kilóról indultam!? a másik, hogy ismerem a korlátaimat, nem feszegetem őket. mint lenin is megmondta vala: ami nem megy, ne erőltessük!
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
ahol jelenleg élsz, tele a környék bidám bidámokkal? vagy miért?
van, hogy nekem is jól jött volna de gyorsan futok!(#51480) God Vazzeg, persze, hogy nem! de ésszerű (vagy ész-szerű?) keretek között!
+én egy vékony csontozatú gyerek vagyok, nem hinném, hogy örülne neki a szervezetem a plusz 30 kilónak[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
azt nem értem, hogy miért akarsz, akartok 100+ kg lenni?? nem attól leszel férfi, hogy nagydarab és 100+ kilós leszel!?!!
én is hasonló alkat vagyok mint te, ekto, 60 akárhány kg jelenleg, de akar a faszom 80-90kg fölé menni, minek? a 70et lőttem be amúgy, szépen lassan el is fogom érni! mivel nem vagyok szumóbajnok, nincs rá szükségem, hogy nehezebb legyek. minek cipeljem a plusz súlyt!?
ha meg ennyire kompenzálni akartok valamit, akkor járjatok pszichológushoz... vagy önismereti drámacsoportba...
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
-
-
brownus
veterán
nagyon fontos kérdésem van, ebben a videóban színre lép egy nő, 1 percnél, ki ő, KI??
a lényeg 1:03nyál van![ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
ja, egy héten át szőlőcukrot tettem a reggeli kávéba, mert elfogyott a
kristá, izé fruktóz otthon.
azt kell, hogy mondjam, kurva gyorsan felébredtem reggelente azon a héten....(rohadt sok cukor kellett bele, hogy édes legyen a kávé...)[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz roberto211 #50089 üzenetére
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #50076 üzenetére
pedig olyan jó hinni! tudom, hinni a templomban, kell, de oda meg nem járok
ezt sasoljátok, tegnap sörözni voltam egy haverommal, de a röhögéstől alig bírtam pisálni:d /mert szardaráló van benne milyen emberek járnak ide, mit esznek, hogy a szart le kell darálni, hogy aztán a főváros csatorna rendszerébe kerüljön!?!? mert a konyhamalac oké, de ez.... /
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz shteer #50062 üzenetére
most komolyan, akkor még is miből? mert elég jó áron adják, ~ 7k/kg, ennyiért el is várnám, hogy legalább egy kis hús is legyen benne, ne úgy mint a mekdonaldos hamburgerben... amibe minden szart beledarálnak!?! de lehet én vagyok kis naiv. btw, pénzem sincs ilyen drága cuccokra:d így maradok a bevált myprotkonál
ráguzgliztam, hogy mégis milyen arányban tartalmaz ez a carnivor marhahúsból származó proteint, de eddig nem jártam sikerrel.
ui. 7k-ért inkább beülök a pampasba és zabálok egy nagyot /320g/
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #49542 üzenetére
ööööö, izé, a tejsavó fehérje az zöldségből van? azért remélem evett szegény tehén egy kis zöldet is, és nem szívta el mindet!
oké, van növényi eredetű sajt is, egyszer kóstoltam is, szörnyű íze van, az állaga is olyan...a vega fehérje, az a csicseriborsó, szója.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
karma...
a napokban belefutottam, ahogy pózolt a hajléktalanokkal, édesistenem, álszent ember...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest