-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Fred23 #193780 üzenetére
12 éves korom óta 90kg+ vagyok, szerinted mennyire keskeny a derekam?
(az más kérdés, h baromi nagy szerencsém volt a serdülőkorral és nagy mennyiségű izmom (is) lett, legalábbis az atlétikai teljesítmények alapján)
természetesen az "50es kar 2026. augusztusra" poén (az itt linkelt "mire számíthatsz" kalkulátor által dobott eredmény +a más helyeken olvasott "~2év alatt lehet 0ról normálisan kidolgozni egy adott izomcsoportot" elméletből született).
Persze tény, h szándékomban áll hosszú távon edzeni és kíváncsi vagyok hova fejlődöm, ha kitartok 2 évig, de nem hiszem, hogy túlságosan mellbe fog vágni, ha nem lesz 50es karom, hanemcsak 49,5 sikerülmarad a mostani ~44,5, csak formásodik pl. (persze ezt mondom most, lehet 1 év múlva nem így látom)de az is lehet, h fél év múlva abbahagyom és core edzés/jóga lesz prio (előbbit a jelenlegi súlyzós edzés mellett baromi nehéz és hiányzik :/)
de persze majd alakul... tolom, amíg élvezem, mert az a(z egyik legfőbb) lényeg
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo (Goggles N3) drón - 3 akku, garancia
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo (Goggles N3) drón - 3 akku, garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest