Új hozzászólás Aktív témák

• K1LLMy53Lf

senior tag

válasz Fred23 #193780 üzenetére

12 éves korom óta 90kg+ vagyok, szerinted mennyire keskeny a derekam? :DDD (az más kérdés, h baromi nagy szerencsém volt a serdülőkorral és nagy mennyiségű izmom (is) lett, legalábbis az atlétikai teljesítmények alapján)

természetesen az "50es kar 2026. augusztusra" poén (az itt linkelt "mire számíthatsz" kalkulátor által dobott eredmény +a más helyeken olvasott "~2év alatt lehet 0ról normálisan kidolgozni egy adott izomcsoportot" elméletből született).
    Persze tény, h szándékomban áll hosszú távon edzeni és kíváncsi vagyok hova fejlődöm, ha kitartok 2 évig, de nem hiszem, hogy túlságosan mellbe fog vágni, ha nem lesz 50es karom, hanem csak 49,5 sikerül :DDD marad a mostani ~44,5, csak formásodik pl. (persze ezt mondom most, lehet 1 év múlva nem így látom)

de az is lehet, h fél év múlva abbahagyom és core edzés/jóga lesz prio (előbbit a jelenlegi súlyzós edzés mellett baromi nehéz és hiányzik :/)

de persze majd alakul... tolom, amíg élvezem, mert az a(z egyik legfőbb) lényeg :)

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák