Hirdetés
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
És abban a bizonyos tartományban mi okozna olyan rezgést, ami erősebb, mint a rugónak (amúgy kicsi, de létező) a csillapítási tényeőzje?
A gátló ugye azért van, hogy lényegesen növelje a rugó csillapítását. De valamennyi amúgy is van, csak gátló nélkül mondjuk hetet pattanna a kerék az úton egy kátyú után. Ha tudnánk olyan rugót gyártani, ami abszolút nem csillapít, akkor bizony a veszteségmentes energiatárolásért (aka. örökmozgó) Nóbel-díjat kapnánk.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Pattognia azért nem kellene ennyire önmagában egy döglött gátlótól, ha nincs valami komoly excenteresség a forgásban, akkor nincs, ami beindítsa a pattogást.
TaaT: nagyobb kerék önmagában játszhat, viszont a rugóutat nem befolyásolja: az nem önmagában nem okozhat felkoppanást.
Same rules apply!
-
Qru
MODERÁTOR
Ott inkább a vízelvezető képesség a fontos. Múltkor vezettem egy Braum Bril. 2-vel szerelet Astrát autópályán vizes burkolaton és nagyon meg voltam elégedve vele. Pedig egy Conti PremiumContact 5-el szerelt autóból ültem át. Vészfékezés ugyan nem volt de erős fékezés és sok sávváltás erős tempónál az igen és nagyon magabiztosan viselkedett az autó. Igaz vadi új volt rajta a gumi...
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest