Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    Sziasztok, téli gumit szeretnék vásárolni 205/55 R16 méretben, egy 105 lóerős kombi H Astrára.
    Évente kb. 10k km-t megyek az autóval, nagyrészt Budapesten belül (kb. 80%-ban), a maradékot autópályán és országúton, maximum 130 km/h sebességgel.
    Eleinte a Continental TS860 és a Michlein Alpin 5 volt a listámon, viszont minél több tesztet olvasok, annál inkább azt gondolom, hogy a Hankook W452 Winter iCept RS2 annyival nem gyengébb ezeknél, amennyivel olcsóbb lenne.
    Nektek mi erről a típusról a véleményetek, ilyen felhasználásra megvennétek a drágábbat (gondolom nagyon olyan kevés eset van, ahol mondjuk ezzel nem adná ki, a drágábbakkal meg igen, állatkodni nem szoktam)?

    Illetve milyen megbízható gumis webáruházat ismertek? Az szerintetek nagy kérés, hogy ha leírom, hogy 4 db olyan gumit szeretnék tőlük, ami idei gyártás, és azonos a DOT szám rajtuk? Ezt szokták teljesíteni? Illetve olyan gumist ismertek Budapesten, aki nem egy utolsó f.szparasztként kezel, mert nem nála vetted a gumit. Akibe sikerült egy téli szett le-nyári fel akciónál belefutni, az kb. 3 vevőjét fikázta rommá 10 perc alatt, igazából ilyen emberekkel nem szeretek találkozni. :))
    Habár ezen lehet, hogy nem állok neki spórolni pár ezret, hanem inkább megveszem valamelyik nagyobb cégnél (pl. AKH).

Új hozzászólás Aktív témák