- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azon kívül, hogy persze egy sérülékeny pont, júzer errorra tudok gondolni, hogy napi rendszerességgel gyúrta be valami szűk zsebbe a telót, ami így kifárasztotta a kamerakuckót
De persze az 1M készülékből 97db anyaghiba esete sem kizárható, ez minden gyártási folyamatnál előfordul. A linkelt eseten kívül soha/sehol nem láttam említve.
-
Enclave
aktív tag
Pixel 9 Pro tulajoktól kérdezném, hogy mennyire gyakori a készülék hátlapján lévő kamera sáv leválása, elengedése? Használtam a keresőt de a topikban ilyet nem nagyon olvastam. Reddit-en van pár eset képekkel...
Olyan mintha a ragasztó egyszerűen elengedett volna a hátlapon... Pixel 9 Pro és XL esetén olvastam ezekről, mezei 9-es esetén nem...
Találkozott valaki ilyen esettel itt a fórumban? Esetleg ennyien leejtették a telefont és így próbálják meg garanciáztatni? -
Hawk02
aktív tag
Mai friss hír:
[link]Márciusi frissítés utáni újjlenyomat olvasó hibára.
-
-
romero.
újonc
válasz
blackmoto #5840 üzenetére
Kifutottam az időből, sajnos már nem tudom visszaküldeni, csak nem tudtam erről a topikról. Mindegy, ha neadj isten tönkremegy akkor marad egy fizetős szervíz, van itthon olyan aki gyári pixel alkatrészekkel foglalkozik, de remélem nem lesz baja, 2 évig tervezek vele kb. Utána majd váltani szeretnék újabb szériára. Itt inkább az eladásnál lesz a gond, hogy nincs rá "normális" gari.
-
emitter
őstag
válasz
grizlisandor #5838 üzenetére
Köszi!
Nem is tudtam, hogy van saját topicja (csak a P8a-ról tudtam).. Kicsit nehezen átlátható ez a sok topic, lehetne redukálni
-
grizlisandor
veterán
válasz
emitter #5837 üzenetére
Nekem a random üvegfóliával is működik az újlenyomatolvasás a 7a-n, de a Pixel 8 topikban biztos lesz infó, vagy már van, csak meg kell keresni.
-
emitter
őstag
Help! Aliról rendelnék valami olcsó fóliát/üveget P8-ra. Kissé el vagyok veszve a választékban. Az ujllenyomat leolvasást ne gátolja
-
K82
őstag
válasz
t72killer #5835 üzenetére
Lejár, Kanadában... Európában full bukta, hozzá sem nyúlnak az eltérő hardver miatt. De még ha azonos hw lenne sem nyúlnának hozzá az eltérő régió miatt.
Pont tegnap jelentettem be a Bose QC Ultra fülesemet garanciában, a BaSys-nél kicsit furán néztek amikor adtam a 269$-os blokkot. Ja hogy USA-vásárlás, az más mert nem ők intézik. Itt azért kicsit megállt bennem az ütő ahogy ezt meghallottam, de szerencsére csak annyi hogy a Bose fogja cserélni közvetlenül.
-
-
K82
őstag
válasz
romero. #5827 üzenetére
Van saját rendszere a Google-nak garancia ellenőrzésére. Az eltérő régió miatt így sajnos tényleg buktad a Google-féle garanciát Európában, marad az eMag-on keresztüli ügyintézés.
-
muszi0521
aktív tag
válasz
domper2015 #5832 üzenetére
-
muszi0521
aktív tag
Sziasztok ! A 8 széria melegszik ? Köszi a választ. .
-
Free Rgc
tag
válasz
Enclave #5829 üzenetére
A Google tud a hibáról, szerintem a feszített tempó okoz ilyen hülyeségeket, de az újjabb készülékeket szerintem nyugodtan megvehetetd, egy hónapon belül ki fogják javítani ezeket a hibákat. Bármelyik típussal történhet ilyen. Még mindig azt mondom a legjobb választásom a Pixel telefonok voltak, mindig vissza tértem hozzájuk!
-
Enclave
aktív tag
válasz
Free Rgc #5819 üzenetére
Pixel telefonok után érdeklődőként elszomorít, hogy egy-egy security update mellé az ember "kapcsolt áruként" kap több olyan bugot is, ami alap funkciókat érint (hangerő, kijelző, stb.)
Van lehetőség az update-ket halasztani vagy blokkolni esetleg ideiglenesen amíg kijön az update hotfix-e? Erről nem nagyon találtam infót...
Pixel 4A (vagy melyik típusnál olvastam), hogy egy friss update totál tönkre vágta az akkut (valami fél órát bírt csak 1 töltéssel továbbá új akkut már nem nagyon lehet hozzá kapnimert régi típus) így volt aki hiába próbálta ezek ismeretében "kikerülni" a frissítést, nem nagyon jött össze neki, a Google pedig elrendezte annyival, hogy kapott egy 100$/€-s kupont egy új telefon vásárlásához...
-
blackmoto
senior tag
válasz
romero. #5821 üzenetére
A töltési ciklus mutathat 0-tól eltérő értéket új telefon esetén is a gyártás közbeni tesztek miatt. Ezt írja is a menüben.
A fekete fólia érdekes. Ha makulátlan, akkor használd és 2 hét alatt kiderül tetszik-e, és marad.
Mondjuk ha tényleg valami külföldi cégtől sikerült venni, akkor cumi a visszaküldés is. Minimum a szállítási költség miatt.Nekem az Alzától jött a Mi 8 anno úgy hogy a doboz bontott volt. A matricák le voltak szedve az alján, de a telefonon rajta volt a gyári takarófólia a feliratokkal.
-
Vettem a telefonhoz egy régi olymus c-210 1,9x-ező előtétlencsét, szépen dob a tele-kamera teljesítményén (és valszleg jobb, mint a kínai telós előtétlencsék).
-
romero.
újonc
Sziasztok srácok! Nemrég vásároltam egy Pixel 9-et (új) emagról, viszont mikor kibontottam nekem nem egy fehér papírban volt a telefon, hanem simán a dobozban, illetve egy fekete fólia volt a kijelzőn, Google Pixel felírattal. Akármilyen unboxingot néztem, senkinek nem ilyen volt. Illetve a töltési ciklusban is már 1-et írt. Ez mi az isten?
Viszont a telefon makulátlan, egy porszem sem volt rajta hálistennek, de így nem igazán értem
-
Free Rgc
tag
-
taihentes
újonc
Azt én is tapasztaltam, de ez egyre zavarobb. Lehet tényleg csinálok holnap egy gyári visszaállítást.
Köszi a választ -
taihentes
újonc
Üdv
1-2 napja olyan mintha kezdene önálló életet élni a teló (p8p). Szórakozik a hangerő, és a bloutuh kapcsolat is.Más Is tapasztalata vagy az enyém bolondult meg. Próbáltam újraindítani, de nem mindig oldja meg a problémát. Lehet kéne egy gyári visszaállítást csinálni?
-
Dare2Live
félisten
Tényleg nem kell túlspirázni, be kell lőni az adaptív töltést kb semmi hátránya nincs.
Akinek fontos és bőven elég egy napra az aksi az belőheti a 80%ra töltést is. Náalm 80%ra belőve is átlag 2napot bír, aktív használattal se merül 1 nap alatt 20% alá.Így a gyári aksival sokkal jobb esélyel összejöhet, hogy amíg a pixel support tart ~7évig nem kell aksit cserélni.
Pocokon nekem mindig 2-3év után már gondok voltak az aksival. Most Pixel 6 adaptivtöltéssel 3.5év után semmi aksi gondunk nincs. Ahogy kinéz simán ki fogja bírni az 5+évet gyári aksival a Pixel 6.
-
indítottam is a töltést.
Eredmény: prímán tölti a telót a Ugreen 65W-os utazótöltőjeTLDR: 8 -> 81% 40 perc, a fali mérőketyere 27-28W áramfelvételt ír konnektorból az első fél órára.
-
Jó akksikalibráláshoz fontos 0%ról indulni
?
-
válasz
domper2015 #5807 üzenetére
általánossá tehetnék ezt az iparágban, nem ritka látvány a csíkos kijelző.
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
emitter #5802 üzenetére
A Pro egy jobb tulajdonságokkal rendelkező teló, én kérdés nélkül azt választanám, ha kicsit drágább lenne is. Én speciel sokat használom a zoom kamerát a 7 Pro-mon, így ez nálam elengedhetetlen lenne, plusz az üzemidő is jobb. A Pixel hibát én a sima 8 esetében láttam több esetben is, a Pro-nál nem. De nyilván bármelyik termék lehet hibás, ha van normális garancia akkor igazából lényegtelen a dolog.
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Ha két használt, de patika állapotú, azonos áron kínált, 2 év garis P8 és P8 Pro közül kéne választani, melyik mellett döntenétek?
Az ismert pixelhiba bármelyiket előjöhet?
Akkuidőben van-e számottevő különbség?
A több RAM és az optikai zoom maitt jobb választás a Pro, vagy van esetleg bármi hátránya?Köszi!
-
. Közben megjött a töltőm - bár sehol semmi infó a max feszkóról, redditre is b.sztak felrakni a mindentistudó júzerek, a dobozon ott a megnyugtató 21 (és nem 20) Volt
. Elméletben ez kell a pixelek max kakaón történő töltéséhez (nem mintha használná is a 21V-ot...)
Holnap éjszaka lesz a főpróbája, készülök fali Wattmérővel+hőmérővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...