- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Hello! Jelenlegi laptopomon a Biztonsági mentés és szinkronizálás-t használom, két mappa van bejelölve, amiből kúszik fel a cucc a felhőbe. Jövő héten új gépre költözöm. Mi lenne a legegyszerűbb módja ilyen szempontból a költözésnek a Google Drive szempontjából. Ugye az érintett két mappa rákerül egy új meghajtóra, feltelepítem az új rendszerre a Biztonsági mentés és szinkronizálás-t és ugye elvileg újra bejelölöm a két mappát a beállításokban. De így ugyanazokat a dolgokat elkezdi újra feltölteni egy második számítógép mappába. Amikor nyáron SSD-t cseréltem, béna módszerrel letöröltem a GD-ból az adott mappákat és újraszinkronizáltam, ami nem kevés idő volt
Nem tudom érthető-e, hogy mit szeretnék?! Ebben szeretnék segítséget kérni, mert ugye ezt nem tudom kipróbálgatni, hogy rájöjjek. Elveszni nem fog semmi, mert ott lesz minden a régi HDD-n és a felhőben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest