- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Nekem sem megy a videó ma délután óta. Teljesen mindegy hogy YT vagy FB vagy más kisebb oldalon beágyazott videó, egyszerűen nem megy.
-
RexpecT
addikt
Köszi, próbálkoztam a mklink /d .... paranccsal is, de ott meg azt írta, hogy "Cannot create a file when that file already exists".
Sőt a user-data-dir-es megoldást is megtaláltam, de arra meg azt írta, hogy nem tud írni a megadott mappába.
Végül raktam egy portable változatot a winyóra.
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Üdv!
Már mindent megpróbáltam, de nem teszi át a Chrome a cache könyvtárat csak létrehozza:
Ez van a cél mezőben megadva:"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disk-cache-dir="D:\TempFiles\Chrome_Temp\" -enable-aero-peek-tabs --disk-cache-size=104857600
Valaki tud segíteni?
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy sokszor a keresési sávba beírt karaktersorozatra nem keres rá a böngésző, illetve ha egy linkre rákattintok, akkor a link helyett egy fehér háttér jelenik meg ezzel a szöveggel:
https://apitrolatuntco-a.akamaihd.net/gsrs?is=smdvhu&bp=BAS&g=9c665a03-815e-4683-9fbe-9ef387a98336Win7 SP1 és víruskergetőm van, illetve Adblock Plus-t is használok.
Köszi!
-
RexpecT
addikt
Az mitől van, hogy a linkekre rákattintva nem az eredeti link jön be, hanem más oldal(hírdetés)?
Naprakész Avira és rendszeresen frissített Windows 8. -
RexpecT
addikt
17.0.963 megint szeret fagyogatni
-
RexpecT
addikt
Nekem a frissítés után sem az igazi, ha megnyitok egymás után egy pár oldalt akkor elgondolkozik egy kis időre(3-4 másordperc).A végén még visszaállok Firefoxra....
-
RexpecT
addikt
Egy ideje már néha teljesen belassul a Chrome, van amikor nem is válaszol ...
-
RexpecT
addikt
válasz RexpecT #3851 üzenetére
Kicsit lol, fel kellett raknom megint a Firefoxot abba bemásolni a beállításokat, kitörölni a Chromebol a jelszavakat(vagyis csak a Felhasználóneveket) majd importálni Firefoxból....
Kérdés:
Hogyan lehet könnyen a jelszavakat és beállításokat külön tárolni, akár valami külön program is jó lenne, csak működjön együtt a Chrome-al.[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Elmentettem az első HSZ-ban megadot útvonalról a fileokat:
Vistán: C:\Users\Felhasználóneved\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\User Scripts\Raktam új rendszert, de csak a felhasználónevemet mutaja a Chrome.Megoldás
-
RexpecT
addikt
Üdv!
Van olyan alkalmazás amivel importálható a Firefoxos könyvjelzők illetve jelszavak?
-
RexpecT
addikt
Barátnőm gépén kipróbáltam a Chrome-ot, talán gyorsabb is mint az én jól megszokott Firefoxom.Gondolkodok is a váltáson viszont kellene egy pár Addon.Hol találok Chrome-hoz addonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Path of Exile 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest