Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
válasz OldMike #30604 üzenetére
Sziasztok!
Sound Lock - Ezzel kompletten az egész gépre tudod szabályozni a maximális hangerőt.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Sziasztok!
Tegnap este bekapcsolva feletettem a gépet négy privát böngészőablakban megnyitott százvalahány lappal, és reggelre fehéren kifagyott a böngésző, csak a fejlécek maradtak olvashatóak. A kérdés az lenne, hogy ha ezekből el szeretnék menteni néhány oldalt a kedvencek közzé, akkor azt hogy tudnám megoldani? Előre is köszönöm a segítséget.A feladatkezelőben már kilőttem mindent amit lehetett, hátha így magához tér, de semmi változás.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
válasz jozsi252 #26278 üzenetére
Vírusirtó nélkül akarsz letölteni film feliratot?
Film felirat vírus.A (#26277)-es megoldható?
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Sziasztok!
Böngésző összeomlás után ha nem indul újra a böngésző, feltételezhetően mert kevés a memória ahhoz hogy a sok összeomlott ablakokat egyszerre újra megnyissa, egy másik hiba miatt mindegyiket két példányban, akkor hogy tudom megoldani, hogy csak egy ablakot nyisson meg, majd miután az abban lévő lapokat megnéztem és bezártam, a többit is egyenként megnyissam?
A Chrome fájljai között melyikben vannak ezeknek az ablakoknak az adatai? Gondoltam csinálok róla egy biztonsági másolatot kísérletezgetés előtt.
Köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest