Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neró
őstag
Érdekes. Pedig ugyan úgy használtam mind eddig. Ugyan azokat az oldalakat néztem meg. Nem telepítettem és nem töröltem le semmit + bőbítményt se szedtem, se töröltem. Persze azt is megpróbáltam, hogy leszedem teljesen frissen. Egy ideig működik aztán újból hiba.
| www.diablohungary.hu
-
Zolás
addikt
-
titán
Azt be lehet valahogy allitani, hogy ne ugorjon fel alul ablak, mikor lementek egy filet?
[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
válasz Kunsztler #9590 üzenetére
Én ezzel nem szállok vitába, mert kivételesen fejlett a gyorsítótárazása és a GPU gyorsítása is nagyon jól gyorsítja a böngészést és nem csak epenis cucc, ÉS energia gazdálkodásban is a legjobb, szóval nem kizárt hogy laborban még mindig képes odabaszni.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Neró
őstag
Üdvözlet!
Google Chrome -t használok már mióta, de csak most lépett fel egy olyan hiba, hogy akármilyen oldalra megyek fel (Google.com, Gmail, facebook, Youtube) ezt írja ki:
A szervezet tanúsítványa érvénytelen
Megpróbálta elérni a(z) accounts.google.com webhelyet, de a szerver érvénytelen tanúsítványt mutatott be. Nem folytathatja, mert a honlap üzemeltetője fokozott biztonságot kért erre a domainre.Többször újra raktam, kitisztítottam, már a fejlesztői verziót is felraktam, de semmi. Egy ideig jó, aztán ezt írja ki. A beállításban is kikapcsoltam a https ellenőrzést, de semmi. Nem tudom mit csináljak, pedig nagyon szeretem ezt a böngészőt.
| www.diablohungary.hu
-
DS39
nagyúr
válasz Kunsztler #9590 üzenetére
miért kellett minden böngésző neve elé odaírni hogy Windows, ha felül ott van hogy "on Windows"?
egyébként szerintem ez reális lehet, mert tényleg gyors csak összehasonlítva Chrome-mal és a Firefox-szal webes technológiák kezelését tekintve sz.rt sem tud
[ Szerkesztve ]
-
Kunsztler
senior tag
-
laszlohu
addikt
Ez az új 18- as verzió sokkal gyorsabban játsza le a videókat, mint az előző 18 - as.
Hálás köszönet. -
-
törölt tag
Helló, a köv kérdés merült fel
Ha adva van egy SSD-s rendszer ahol a Chrome gyorsítótára átvan helyezve, de a Chrome online installer-es, akkor lehetőség van e külön felhasználóként áthelyezni a gyorsítótárat.
Az én profilomon ez a gyorsítótár útvonala: --disk-cache-dir="e:\System Temp\Chrome Temp" --disk-cache-size=104857600
Viszont most anyukám fiókjára is felkerült a Chrome, és nem vagyok benne biztos, hogy ezt az útvonalat megadhatnám e neki, vagy ha így tennék akkor szépen a két vagy több chrome egymásnak keresztbe tenne e.
Szóval ilyet még nem cisnáltam
Esetleg változatlanul kell hagyni a második Chrome esetében - azaz az SSD-re cache-elne, vagy offline telepítőt kellene feltenni?
-
myke01
senior tag
válasz Apollo17hu #9581 üzenetére
még sajnos nem ....
-
ToBeY
nagyúr
Jött ki frissítés a 18-as-hoz 18.1025.151
[ Szerkesztve ]
-
Apollo17hu
őstag
Be lehet állítani úgy a Chrome-ot, hogy pl. egy .doc fájl linkjére kattintva ne a letöltést (a számítógépre) ajánlja fel, hanem választhassak megnyitás és letöltés között?
-
Carasc0
őstag
"Azért van a RAM hogy használd" Ebben viszont végülis tökéletesen igazad van
A problémám tulajdonképpen abban merül ki, hogy miért kell neki ennyi memória hogy egy átlagos weboldalt megjelenítsen! Régóta folytatok erőforrásspóroló rendszerhasználatot. Tehát nem szeretem ha egy hardvererőforrás feleslegesen van terhelve. Persze ehhez hozzátartozik, ha meggyőződök arról, hogy a többletigényeknek van látható/érzékelhető pozitív oldala akkor tényként elfogadom és magamban kompenzálom!
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
M3oH
addikt
válasz Carasc0 #9576 üzenetére
A Chrome memoria igenye attol is fugg, hogy mennyi van a gepedben. Ha sok van, tobbet hasznal, ha kevesebb, azt jobban beosztja. BAr azert ez a ~300MB kulonbseg eleg soknak tunik. En nem nagyon figyelem a mem.hasznalatot, mert van 12G a gepben, azert van, hasznalja. De hosszutavu bongeszesnel, mindegyik bezabalja a ramot. A problema inkabb az "uritesnel" van. NAlam az FF volt hogy benyelt +1Gt. Mert vmi "beakadt". Sajna az ilyen. Tokeletes bongeszo nincs.
-
TRob1
veterán
válasz Carasc0 #9576 üzenetére
Véleményem szerint nem lehet csökkenteni (hogy is lehetne, akkor eleve alapból úgy futna, gondolom én )
Javaslatom: Maradj FF-nél, a Chrome nem a Te böngésződ lesz.(Persze azért még várj meg 1-2 ötletet)
ui: Azért azt kicsit sajnálom hogy 8 giga mellett ilyen "problémák" egyáltalán felmerülnek (főleg annak tudatában, hogy pl. anyám win7es p4esén 1,5 gigával is kitűnően használható. Vagy asszonypajti laposán 3gigával PhotoShop mellett...)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Carasc0
őstag
Tisztelet mindenkedves fórumtársnak!
Sokat olvastam már a Google Chrome nevű böngészőről, amely elsősorban a stabilitás és a gyorsaság névjegyekkel került a böngészőháború élvonalába. Gondoltam hogy itt az idő megismernem.
A megismerés a gyors telepítést követően a beállítások átnézésével kezdődött. Minden hibátlannak tünt. Használat közben azonban arra lettem figyelmes, hogy minden egyes megnyitott weboldal egy külön-külön folyamat a rendszer számára. Ez még mindig nem is lenne probléma, de felháborító hogy a memóriafogyasztás az egekbe szökkent.
Ebböl következik, hogy 1 dolgot nem értek. Hátha a stabilitás és a gyorsaság a szempont, akkor a szükséges memóriaigény csökkentése miért nem az? Így nekem egyáltalán nem szimpatikus ez a böngésző, ugyanis véleményem szerint az FF-hez képest annyival nem gyorsabb hogy elnézzem neki a többszörös memóriaigényt.
Felmerült bennem egy kérdés, hogy nem lehet-e valahogy csökkenteni a memória igényét a programhasználatának? A többszálú működés nem zavar de épp tettem egy hasonlatot:
FF-ben alapértelmezetten megnyitott 6 weboldalam memóriaigénye ~200MB (ezt sokaltam, ezért is akartam Google-re átállni!)
GC-ben ugyanez legalább 500MB. Szerintem ez gáz!
Előre is köszönöm!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Kunsztler
senior tag
válasz Kunsztler #9574 üzenetére
ja és akinek van Adblock annak ajánlom Ajnász listáját nekem tökéletes semmi más lista nincs fen egyébként nem régen javította az egész listáját
És külföldi oldalakon sincs reklám Globálisan tolja Ajnász[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Most már teljes mértékbe blokkol a Ghostery-bővitmény ajánlom mindenkinek
Gyorsabban jönnek be a lapok adatvédelemről nem is beszélve
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
zoli62
addikt
Van aki linuxon, például használja a Chrome-ot?
-
aero.
veterán
A beta nem kompatibilis a stabil verziók profiljaival. Én is így jártam a múltkor, de sikerült visszaállítani. A megoldás annyi, hogy a gépről letörlöd a profilod - a dokumentumokból, ahol a chrome tárolja, nem jut eszembe hol -, és utána már le tudja szedni magának és meg lesz minden. Nekem csak a kiegek. hiányoztak.
-
rol33
aktív tag
nem tudjátok mi van ezzel a retekkel? egyik percről a másikra eltűntek a könyvjelzőim, sőt még a "további könyvjelzők" gomb is eltünt
ez van most fenn: 18.0.1025.142 beta-m®
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy leszedtem ezt az iReader nevá kiegészítőt, tök jó volt minden , kb használtam 1 hétig, és pár napja, akárhogy kattintok az ikonkára, nem történik semmi, csak kiemeli a linket. Már próbáltam hogy eltávolítottam, aztán readdoltam, de ugyanúgy nem mükszik.
Ötlet? -
DS39
nagyúr
válasz Apollo17hu #9563 üzenetére
nem tom, lehet hogy a böngészők hardveres gyorsítása teszi, próbáld meg kikapcsolni, hátha.
-
Apollo17hu
őstag
1 héttel korábbi állapothoz képest egyértelműen. Az 'M' szárainál lehet látni, meg talán az 'e' betűk zárt részénél lényegesen kevesebb a "tér" mint eddig volt. Sajnos nem tudok screenshotot lőni, de állítólag Win7-en látszik a különbség.
Lehet, hogy nem elmosódottak, de akkor mindenképp vastagabbak, mint voltak. Egy Arial(?) típusnál szerintem ez nem túl jó dolog, mert pont az lenne a célja, hogy a kisebb méretű betűk is könnyen láthatóak legyenek.
-
DS39
nagyúr
válasz Apollo17hu #9555 üzenetére
ezek a betűk elmosódottak? nekem nem tűnik úgy.
-
myke01
senior tag
A "villáskulcs" gombot át lehet helyezni máshova ? (mondjuk a másik oldalra )
-
Namelesske
addikt
És mivel épp nem volt egyéb témátok, hát rajta, keressünk a "múltba" vmit (ugye ez épp aktuális kis országunkban is)
De persze kellenek az ilyenek is mint ti, különben unalmas lenne a világ...Ez rohadtul nem így van. Telefonról voltam, és ott nem igazán figyeltem a hozzászólások idejét hanem az utolsó látogatás óta érkezett hozzászólásokra reagáltam. Ilyenek mint mi? Hát milyenek? Miben vagyunk kevesebbek, vagy többek mint a többi hozzászóló, vagy épp te? Szerintem "ilyenek" kategória nem igazán létezik.
Vagy most direkt figyeltem, többször jártál itt az utolsó hsz-em óta, mégsem írtál. Most hogy namelesske írt, már megint rögtön bírtál írni... hm. roppant érdekes.
Hát nekem mondta, te csak mint harmadik voltál itt. Ha úgy veszed egy párbeszédhez vagy egyetértéshez minimum két ember kell...
ui: És nem szorulna magyarázatra, ha nem lenne "célozgatás". Ami priviben is bőven elég lett volna, de sztem inkább hanyagolni kellett volna...
ui: És nem szorulna magyarázatra, ha nem lenne "célozgatás". Ami priviben is bőven elég lett volna, de sztem inkább hanyagolni kellett volna...
Pont az ilyen mellék töltetes mondataidra írtam, hogy a helyedben én inkább meghúznám magam, ha már kirakok egy beismerő vallomást a fórumba... Szóval direkt nem írtam privátba, hogy vegyed a lapot. De nem vetted. Téma lezárva, nem is GoodSpeed kezdte el, és velem értett egyet, és nekem válaszolt. Neked csak annyit mondott, hogy nem jó helyen keresed a hibát.
Mindegy is, béke.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
laszlohu
addikt
válasz Apollo17hu #9555 üzenetére
Ha minden igaz, pont amiatt, hogy XP -t használsz, térj át pl. a Windows 7 - re,
vagy a Windows 8 - ra,
és a probléma megoldódik. -
törölt tag
Ezzel lezárom az offot:
Nameleskke első posztja a témában : 2012-04-03 15:01:50
még előttem válaszoltál rá, majd jött az én postom: 2012-04-03 15:20:28Következő hozzászólása : 2012-04-03 17:28:56
regálásom rá: 2012-04-03 17:54:24A különbség az előbbi esetben több mint negyed óra, második esetben 26 perc, holott online voltam, nyilván lesem a topikot állandóan ... Ja most pedig elmegyek fateromhoz, 1-2 óráig nem leszek online tehát írni sem fogok sehová addig, ebből vonja le konzekvenciát. Izgalmas életed lehet, ha egész nap azt figyeled mikor vagyok online meg mikor nem Magam részéről még örülök is neki :XD LOL
Szerk: szerintem terjeszd ki a megfigyelésedet az összes törzs topic lakóra, mert ez így fair
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz #41133696 #9552 üzenetére
Többször jártál a fórumon az utolsó hsz-em óta, ha nem értenéd elsőre... Az itt az nem kifejezetten a topikra vonatkozik, hanem a PH-ra (és szinte kizártnak tartom hogy célozgatsz, majd látod jobb oldalt hogy van új hsz, de nem nézel rá. Ennyit a "divatos" Epic Fail-edről)
Tessék, kis ajándék hogy örüljetek (ha nemtod mit jelent, szívesen elmagyarázom ezt is) Habár biztos neked is így van beállítva (legalábbis az utolsó sor - mielőtt megint félreértenéd)
szerk: "én alapból békeszerető ember vagyok, ezért nem szóltam ... de ha már más szóvá tette akkor ki kell állni mellette." - Na erre inkább nem is mondok semmit, de a fentebb nevezett "divatinglisszöveged" asszem pont illene rá.
ui: Ha ennyire unatkozol mert perpill nincs ötlet a blogoláshoz, írj az AdBlock illemről... (köszi, nem kérek semmit az ötletért )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
törölt tag
"Vagy most direkt figyeltem, többször jártál itt az utolsó hsz-em óta, mégsem írtál."
Azt bajosan figyelhetted, hogy többször jártam a topicban, az hogy a fórumon voltam, meg tény, pl a NIS-es topicba írtam is. Azt láthatod, hogy a fórumon vagyok, de hogy mikor melyik topic-ot olvasom azt nem. Epic Fail
Szerk: Mivel én alapból békeszerető ember vagyok, ezért nem szóltam a képnél hogy nem kellene... de ha már más szóvá tette - nagyon helyesen - akkor ki kell állni mellette. Ez történt.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz #41133696 #9550 üzenetére
Igen, mert eltelt 2 és fél nap meg kb 30 hsz, és ti ketten meg utána kezditek el felhozni, miközben másoknak fel sem tűnt, vagy csak simán továbbléptek... és már nem is emlékezne rá senki. És mivel épp nem volt egyéb témátok, hát rajta, keressünk a "múltba" vmit (
ugye ez épp aktuális kis országunkban is)
De persze kellenek az ilyenek is mint ti, különben unalmas lenne a világ...Ráadásul te ugye már azóta jártál itt, sőt posztoltál is, de most hogy vki felhozta, már mehet is a célozgatás részedről is. Hurrá, grat.
Miért nem szóltál tegnap mikor itt jártál ha annyira zavart? Mert kellett egy társ, mi? Vagy most direkt figyeltem, többször jártál itt az utolsó hsz-em óta, mégsem írtál. Most hogy namelesske írt, már megint rögtön bírtál írni... hm. roppant érdekes.ui: És nem szorulna magyarázatra, ha nem lenne "célozgatás". Ami priviben is bőven elég lett volna, de sztem inkább hanyagolni kellett volna...
ui2: Oké, "Igazatok van", megígérem többet nem csinálok ilyet ha macskát látok. Nah, elég volt az offból? Sztem igen.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
törölt tag
válasz Namelesske #9549 üzenetére
és a legnagyobb baj az, hogy ez magyarázatra szorul, hogy miért nem illő ilyen képet betenni... plusz ahelyett, hogy venné az enyhe célzást, átlendül ellentámadásba
-
TRob1
veterán
válasz #41133696 #9547 üzenetére
öööö Miről? Alapelvek: Tilos buzdítani! Na én nem buzdítottam.
Pl: A Net felgyorsítása - AdBlock cikk linkelése helyénvaló, meg a többi 249 hsz "AdBlock" címszóval, de a saját gépemről 1 kép meg nem? Elmagyarázhatnátok (biztos hülye vagyok, de nem világos)
És valszeg te úgy használod (mert az köztudott hogy használod), hogy némely oldalaknál engeded a reklámokat, némelyeknél meg nem. haha
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Namelesske #9545 üzenetére
Miért, illegális az AdBlock? Egyébként nem az oldalt használom azzal, hanem a Chrome-ot.
"A legnépszerűbb Chrome kiegészítő, több mint 4 millió felhasználóval! " Akkor nálam miért ne lehetne a legnépszerűbb? Másokat meg nem bíztatok a használatára...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
pethYeti
addikt
Van arra lehetőség hogy egy bővítmény egy bizonyos oldalon ne fusson? Ha a Norton IS beépülője engedélyezve van egy bizonyos mag oldal nem jön be.
-
kutga
nagyúr
Csak nálam változott meg valami a Chrome-ban? Olyan mintha más lenne a betűtípus vagy mint amikor bekapcsolom a Cleartype-ot winen belül (ami nincs bekapcsolva).
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
aero.
veterán
Kovetkezo a helyzet, hogy pl. logouton van a most frissult blogok listaja es en azt ugy szoktam, hogy mindegyiken neven jobbklikk es megnyitas uj lapon. Na most ket link utan osszeszarja magat a chrome, es addig befagy a logout oldal, mig az a ketto be nem toltott, addig az egermutato is az a kez marad mindenhol, semmire se tudok kattintani, konkretan lefagy a lap. Tehat kettesevel tudom csak megnyitni oket, ami roppant idegesito. Bocs az ekezet hiany miatt, telefonrol irtam.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
Találtam egy hibát a beta-ban. Ha pl index fórumon rákattintok egy képre, az ugye megnyílik új ablakban. Ha bezárom és megint rákattintok, akkor csak a tálcán látom, hogy megnyitotta, de az ablak nem jön elő.
Vki próba? -
myke01
senior tag
Azt a "villáskulcs" gombot , hogy lehet áthelyezni a bal oldalra valahogy ? Mondjuk a kezdőlap gomb mellé .
-
Laslow
senior tag
Az AXA-val kapcsolatos weboldalak és a Díjnet oldala helyett hibaüzenet jön be az otthoni és a munkahelyi gépemen és a kollégám gépén is, de csak Chrome böngésző esetén (a többivel jól működik). A hibaüzenet:
"A szervezet tanúsítványa érvénytelen
Megpróbálta elérni a(z) ibanq.axabank.hu webhelyet, de a szerver érvénytelen tanúsítványt mutatott be.
Nem folytathatja, mert a honlap üzemeltetője fokozott biztonságot kért erre a domainre."Az AXA-s weblapok, amik nálam nem működnek Chrome-mal:
https://ibanq.axabank.hu/
https://www.egeszseg-portal.hu/
https://www.dijnet.hu/Cookie-k törlése, gyorsítótár ürítése nem segített. A probléma néhány hete tart. Az AXA ügyfélszolgálata szerint rendben van a tanúsítványuk, telepítsem újra az oprendszereket a gépeimre... Van valakinek tippje, hogy mit lehet ilyenkor tenni a böngészőváltáson felül?
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Szinkronizálásra mások is panaszkodnak amint angol fórumokon láttam, de megoldás nem volt... valami infó, h mit lehet tenni ezzel? Mert ez így sz@r. Egyiken rendberakom a könyvjelzőket, belépek másik gépen -majd rögtön ki is, mert a régiek vannak... és azt tartja meg mindenhol, már halom dupla van, meg egy rakás kaka lett ~50 link.
Valami ötlet?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
S e t h
nagyúr
Reggel engem is megszivatott ez a sok macska, mondom beszoptam vmi vírust, aztán jól fejlett paranoid attitűddel nem mertem rájuk kattintani, aztán amikor megtörtént, mondom mentek ti a jó 3.14csába!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
laszlohu
addikt
válasz Apollo17hu #9521 üzenetére
Azt meg lehet próbálni :
Url - be :
about:flags
majd3D szoftveres raszterező letiltása Mac, Windows, Linux, Chrome OS
Engedélyezés klikkChrome újraindítás.
-
DS39
nagyúr
válasz Apollo17hu #9521 üzenetére
jogos, az Athlon XP nem SSE2-es.
hogy mit tudsz tenni ellene? szerintem vmi flash reklám okozhatja, azt kitilthatod, mert azon kívül elég statikus az oldal.
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Az Economist oldal megnyitásakor ez a pop-up üzenet fogad:
Konfigom a profillapomon olvasható. Jogos a hibaüzenet? Tudok tenni valamit az ellen, hogy ne fogadjon ez az üzenet az oldal (és aloldalainak) minden egyes megnyitásakor?
-
TRob1
veterán
Vazz, nem tudtam mi ez a sok hülye macska mindenhol, hát nem az AdBlock mutogatja? Április1 van, mi?
¤ R'n'R ¤
-
vlevi
nagyúr
válasz InfiniteReality #7641 üzenetére
Asszem itt a vége nálam a krómnak...
Többször nekifutottam már, most megpróbáltam a FF-os könyvjelzőimet beimportálni, és ahogy írtad, megdöbbenve láttam, hogy nincs elválasztó a könyvjelzők között. Hát ez gáz, pedig ez már a 18. verzió.
Azonkívül nagyon hiányzik, hogy bal oldalra nem tudom kirakni a könyvjelzőket. Jobb lenne, ha egy kicsit össszébbrántaná az oldalt, 23" túl széles nekem.
És az is zavar, hogy mindíg kilép, ha bezárom az utolsó oldalt. FF-ot át tudtam állítani úgy, hogy ilyenkor egy üres lap jöjjön be, de a krómot még nem sikerült.. -
-
TotO'
aktív tag
hali, másnál nincs olyan fura szokása a HTML5nek youtubon, hogy fullscreenben folyton eltűnik majd felugrik a lenti csík, ahol bele lehet pörgetni, hangerőt állítani stb.. mintha az egeret mozdítanám, ha végig fent lenne nemzavarna, de most folyton eltűnik, majd egyből megint felugrik, az pedig kizárható, hogy az egér rossz, mert sima flash alatt nem csinál ilyet.. Ja és egyébként régen is ilyen volt, amióta van html5 azóta, csak sosem abban youtuboztam, sajnos egyre több videó alapból csak abban nézhető és ezért kezd zavarni .. ?
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
szabacsik
őstag
Helló!
Bejelentkeztem egy Chromban a Gmailomba onnatól úgy vette, hogy a chrome az enyém és leszinkronizált mindent (könyvjelzők, jelszavak , háttérkép stb).
A baj ezzel csak az, hogy mint mondottam volt nem az enyém a chrome és az alap dolgok (főleg jelszavak) elvesztek. A tulaj nem szinkronizáltatta a google szerverével a dolgait. Van lehetőség visszaállítani az egészet akár egy órával ezelőtti állapotra?
Illetve sok fontos könyvjelző is kellene[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
Bikkrom
senior tag
válasz Fecogame #9504 üzenetére
Ez a másik. Ez minimum egy illetéktelen hozzáférés az adataimhoz...
Donvit078:
Azt is tudom, hogy hol vannak az adatok. De féltem, hogyha az egészet kimásolom és újrarakom a Chrome-ot aztán vissza az adatokat akkor ugyan ez fogad... Akkor ez elvileg megoldja?
Végül is a 20 oldalnak akkor sem kellett volna elvesznie ha áramszünet van. Volt már ilyen ezerszer. Sosem veszett el. Nade az előzmények megritkulása az pláne nem egy várható esemény áramszünetkor...Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Donvit078
tag
-
Bikkrom
senior tag
Most nagyon pipa lettem. Nem tudom mi ez a funkció vagy hogy jött elő, de egészen felbaszott a plafonra.
Ma kezdődött reggel egy áramszünettel a dolog. Miután újra bekapcsoltam a gépem a chrome egy full üres ablakot hozott be. Mintha most települt volna fel... Könyvjelzőim sehol, előzményeim, beállításaim szintén sehol.
Egyfolytában a szinkronizációt hozta be... Beírtam a gmail fiókomat. Erre visszahozta az összes könyvjelzőm. De az előzményeim jó része eltűnt. Naponta 6-7 oldal maradt meg az előzményekben. Holott több százat szoktam megnézni naponta. Hab a tortán, hogy a bezárt 20 lap(ami gondoltam visszatölt majd) eltűnt. Mivel az előzmények is szépen megtizedelődtek így vissza sem tudom keresni azt a 20 fontos lapot...
Most már minden bekapcsolásnál kapok egy üres ablakot ahol 20 perc alatt vagy 10 hiba után sikerül szinkronizálnia...
Nem tudom mi ez a szánalmas cucc, de egészen felbaszott. Any idea?Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest