Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
¤ R'n'R ¤
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Chorome-ban, h kell beállítani az "eszközkezelőt"? Nem tudom, h ez-e a neve, lényegében a menüsorra gondolok?
-
Rototti
senior tag
válasz ManUnited #8560 üzenetére
Ezt a funkciót eltávolították, de lényegében megmaradt, hiszen ha beütöd az m betűt a háttérben elkezdi tölteni az oldalt. Persze entert kell nyomni, hogy lásd is a betöltődést (vagy már a betöltődött oldalt), de az instant betöltésnél is kellett entert nyomnod (vagy kattintanod), hogy eltűnjenek az omnibox ajánlások.
MÁS: Én a finomgörgetést érzem kicsit jobbnak. Kevesebbszer szaggat be oldalbetöltődés közben.
Kimi - The King of Spa
-
Tompie
őstag
Egyébként a 17-es gyorsabb lett a 16-tól?
-
laszlohu
addikt
Ha ez előbbivel nem jönne össze, akkor tedd fel a portablet az alábbi linkről,
viszont az alábbi linknél már nem frissít, hanem olyan mintha előlről kezdenéd, vagyis
"szűz" Chrome - ot csinál: -
Tompie
őstag
Nálam ha 16.0.912.77m-nél a Google Chrome névjegyére megyek akkor A frissítési szerver nem érhető el(hiba:3)
-
Namelesske
addikt
Egy kis segítség a váltáshoz:
Mindenre van egy cikkem Gondoltam bespammelem illik a témához.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Kunsztler
senior tag
Szerintem váltok vagy Opera vagy Firefox ma eldől vagy IE 9
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Namelesske #8577 üzenetére
Hát, ha így haladnak, Én meg visszatérek firefox-ra...
Véleményem szubjektív...
-
Namelesske
addikt
Sikerült addig variálni az egyszerű képletet, hogy elkurták a Chrome-ot. Visszatértem Opera-ra, ott is vannak bugok, itt is vannak bugok, akkor minek használjak egy jóval butább és kényelmetlenebb böngészőt. A Chrome előnye volt, hogy gondtalan a használata. Na már nem az.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
hackeeeee
Jómunkásember
De összefutok más buggal is.. Pl. file tallózásnál rábökök a file-ra, és nem betallózza, hanem megnyitja,,,
Véleményem szubjektív...
-
Kunsztler
senior tag
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
-
M3oH
addikt
Engem annyira nem zavar, hogy kivettek, bar erteni nem ertem miert... Nem alap skint hasznalok, igy megmaradt a gomb, csak a plusz jel tunt el. NEkem jo igy is
-
Kunsztler
senior tag
Olvasom éppen az oldalakat magyar-külföldi elég sok embereknek baja a Chrome-al.Nem is furcsálom kicsit vesztett December óta majdnem 2-százalékot szerintem esni fog még.Érezhető ,hogy nem tudnak már vele mit csinálni nem az első helyen van nem ő nyer mindent mint anno.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
DS39
nagyúr
nekem olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mintha bug lenne, ha ráviszed az egeret akkor sem jelenik meg (mint pl IE-nél) és ki sem írja hogy új lap megnyitása (egér rávitelkor, lebegő szövegként).
annak jobban örültem volna ha a bezárás ikont veszik ki a tabról, amikor csak egy van nyitva. ezzel a véletlen bezárás esélyét csökkentve.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
az új lap nyitásról eltűnt a plusz jel...
ez ugyanolyan felesleges dolog volt, mint a Firefoxban az üres lap ikont lecserélni.
[ Szerkesztve ]
-
ManUnited
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Régebben ha beírtam a keresősávba akár csak egy m betűt máris kiírta hogy mobilarena.hu és magától enter nélkül el is kezdte betölteni az oldalt. Most csak felajánlja hogy tab megnyomásával kereshetek a mobilarenan de entert kell nyomnom hogy elkezdje betölteni az oldalt. Nagyon tetszett ez a funkció régebben sokkal kényelmesebben volt használható úgy a chrome. Most ez dolog (nem tudom hgoy ez az Instant Search avgy az omnibox) csak akkor működik ha a googl-ben kezd el keresni. Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv, ManUnited.
-
laszlohu
addikt
Kisebb problémám inkább az indavideóval van,
az előző chrome verzió egyenletesebben játszott le, ez meg, van, amikor századmásodpercekre belecsavar a videóba,
lehet, hogy a VSync miatt van, ill. a monitorom alapból nem 60hz - re állítja magát,
hanem 59 hz-re.[ Szerkesztve ]
-
-
L7wy
őstag
-
makimano
tag
Sziasztok!
Tud valaki valamit a "pepflashplayer.dll"-ről. Nekem automatikusan települt. Mi ez?
Köszi a választ
-
Kunsztler
senior tag
válasz Namelesske #8550 üzenetére
Pontban 18:00-órakor rakták ki az oldalra amit te raktál ki
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
Nahát ezt is megéltük kijött a Google Chrome 17.0.963.46 final
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
Van egy érzésem azt érzem,hogy nem is fog kijönni a 17-verza mostanság nem csinálnak semmit de a 18-al igen
Nexus 5
-
wwhy
veterán
válasz InfiniteReality #8546 üzenetére
A W7 lassan 2 éves, nem i szándékszom a Ch kedvéért újratelepíteni; feb. 1-ig csak az alaplapi driver volt. utána feltettem a legfrissebb cata-t - omlás hegyén-hátán. Tegnap kivettem a hw acc.-t azóta 1x sem omlott össze (kopp). BIOS persze legfrissebb (nem sok köze van amúgy a Ch-hoz).
Szóval tovább nem foglalkozom az üggyel, ennyi, megy, oszt csókolom.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
InfiniteReality
őstag
Vagy tényleg az új driverek nem jók a régebbi kártyákhoz (amit kevésbé hiszek), vagy a telepített géppel van valami. Próbáltál olyat, hogy közvetlenül a W7 telepítése után, csak az alaplap, videokártya drivere fel (legfrissebb), utána az összes windowsos frissítés, beleértve az SP1-et is, s még mielőtt bármi mást felraknál, akkor is produkálja?
Ha több X16-os PCIE van az alaplapon, melyikben van a kártya? A CPU-hoz legközelebbiben? Alaplapon a legfrissebb BIOS van?
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
wwhy
veterán
válasz InfiniteReality #8544 üzenetére
basszus, bocs, az kimaradt.
W7 Enterprise, x64.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
wwhy
veterán
válasz InfiniteReality #8540 üzenetére
adataimnál ott van
Asus HD4670ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Rototti
senior tag
válasz Namelesske #8537 üzenetére
Hát nem hiszem (remélem nem ). A Googlenek az az érdeke, hogy minél többen használják. Csak a Chrome-ért úgysem fognak jobb telefont venni az emberek.
Kimi - The King of Spa
-
Rototti
senior tag
-
Kunsztler
senior tag
-
Kassadin
addikt
válasz InfiniteReality #8530 üzenetére
Driver legújabb, plugin-t meg kikapcsoltam, meglátjuk, lesz-e változás. Köszi a segítséget.
-
wwhy
veterán
válasz InfiniteReality #8530 üzenetére
nekem a legfrissebb VGA driver és a chrome://plugins-ban le volt tiltva, és mégis napi többször összeomlott. Reggel óta még egyszer sem - kikapcsoltam a hw. acc-et .
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
InfiniteReality
őstag
válasz Kassadin #8529 üzenetére
chrome://plugins
Jobboldalt kinyitod a részleteket és a 2 flash plugin közül a chrome sajátját letiltod (azt melyik a Google könyvtárban van). Restart után nem kéne összeomolnia.
Ha igen, lehet elavult a videokártyád drivere. Frissítésre szorul.
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
Kassadin
addikt
Shockwave Flash plugin omlik mostanság össze, másnál is van ilyen?
-
wwhy
veterán
válasz laszlohu #8517 üzenetére
kikapcsoltam a hw acc.-ot, és mintha megtáltosodott volna Chrome
úgy tölti be az oldalakat, ahogy az elvárható; eddig nekem is naponta többször omlott össze, remélem, most már jó lesz.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Robex
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban,hogy miért omlik össze állandóan a böngészőm??
Chromot és firefoxot is próbáltam!
Mind a kettő összeomlik!Firefoxnál sok verziót kipróbáltam,mindegyik összeomlott!
Ja és a flashplayer is összeszokott omlani pl.youtube-on zenehallgatás közben vagy videó nézésekor! -
rup1u5
nagyúr
Nálam most egy ideje azt csinálja a chrome, hogy első indításkor lefagy, "nem válaszol" és csak második indításra működik rendesen. Tapasztalt valaki ilyet?
Nem tudom mi okozhatja.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Remus389
veterán
van-e arra valamilyen mód hogy kinyerjek egy password-öt a böngészőből?
azért mert van egy honlap ahova be tudok lépni(mert a böngető megjegyezte), de közbe elfelejtettem a PW-t, és persze ezt látom: ********
-
1egal
tag
Szasztok!!
A telepített bővitményeket összevissza sorolja be a jobb felső "sarokban"..Hiába húzom a nekem tetsző sorrendbe,nem jegyzi meg..
Van vmi ötletetek mit tegyek??Kösszzz!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest