Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy leszedtem ezt az iReader nevá kiegészítőt, tök jó volt minden , kb használtam 1 hétig, és pár napja, akárhogy kattintok az ikonkára, nem történik semmi, csak kiemeli a linket. Már próbáltam hogy eltávolítottam, aztán readdoltam, de ugyanúgy nem mükszik.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Google szerint gondot okozna, ha felnyitnák a Play Áruházat
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Új ingyenes hirdetések
- Starcraft II - Legacy of the Void Collector's Edition eladó
- World of Warcraft, Diablo 3
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Update 04.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest