-
IT café
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belba
őstag
válasz
perecesek #4169 üzenetére
Perecesek!
Telepíts a gépedre egy levelező-programot (nekem az IncrediMail van fenn), és ebben én be tudom állítani, hogy :
- 10 percenként (vagy bármennyi időnként) automatikusan letölti mindegyik postafiókom leveleit...
- más-más hangon jelez a levélhozó, a beállításomtól függően (akár mindegyik partner email-címhez más hangot tudok hozzárendelni)...Az IncrediMail magyarul is letölthető innen : Incredimail magyarul
Szerintem a gépre telepített levelező program sokkal komfortosabb, mint weboldalon belépni mindig a postafiókba, ráadásul ebben igényes, szépen formázott leveleket tudok írni, akárhány postafiók leveleit letölti (akár 10 percenként), xy-címre érkezett levelemre zx-címemmel is válaszolhatok...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest