- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
válasz Kam1kaze #4399 üzenetére
Utolsó próbálkozásra megtaláltam, mindenhol kerestem, csak ezt az egy opciót futottam át mindig
Ha valakinek ugyan ilyen problémája lenne, mert eddig csak kérdést találtam itt erről, választ nem, akkor itt van az elérési paramétere: Link
Gmail -> Fiókbeállítások -> Fiók áttekintése -> Biztonság -> Visszaállítási opciók módosítása... -
Kam1kaze
tag
Hello
Gmail regisztrálásnál megadtam másodlagos e-mail címet is, amit sehol se tudok változtatni.
Ma egyik gmail fiókba jelszóváltoztatás volt, és a regisztráláskor megadott másodlagos címre küldött is egy értesítést erről.
Levél alján szerepel egy olyan, hogy eltávolítom ezt, mint másodlagos cím, de változtatni nem lehet, csak törölni.
Napok óta keresem a megoldást, de semmi eredménye.Gmail -> Fiókbeállítások -> Fiók áttekintése -> E-mail címek és felhasználónevek -> Szerkesztés...
Itt tudok hozzáadni újat, de alapba, csak a fő gmail cím szerepel.Valaki tudja, hogy hol lehet ezt állítani?
Ha nem, akkor max mindegyik gmail címemnél jelszót változtatok (majd vissza)... és akkor a másodlagos címre belépve tudom törölni.
-
MrSealRD
veterán
válasz EmberXY #4395 üzenetére
És megy...Én nem tudom miért szenvedtem vele eddig...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
EmberXY
veterán
válasz MrSealRD #4394 üzenetére
Szívesen.
Természetesen, a * karakterrel helyettesíthetsz bármit, ha meg simán csak egy *-ot teszel, akkor mindent beleszámít, ezzel tetszés szerint lehet variálni. A már meglévő levelekre is lehet alkalmazni, nem csak az újonnan érkezőkre, nagyon hasznos dolog.
Én is cimkék alá rendezem a leveleimet, másképp nem lehetne átlátni, és így egy e-mail fiók is elég, nem kell még 10..[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
MrSealRD
veterán
válasz EmberXY #4393 üzenetére
Wáá! Ez nagyon jó. Ezzel próbálkoztam korábban is, de most, ahogy írtad újra megpróbáltam és megy!!!
Kösz.
Olyan beállítást is elfogad, hogy nem egy konkrét xyz@valami.hu címet teszek szűrőbe, hanem az összes *@valami.hu címet teszem szűrés alá?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
EmberXY
veterán
válasz MrSealRD #4392 üzenetére
Szűrőt kell létrehozni, ami a megadott leveleket a cimke alá teszi (feltételnek beállítod a feladót), és be kell pipálni, hogy a Beérkező levelek mappát ugorja át, tehát csak a cimke alatt lesz a levél...
És hogy hol.. : jobb felső sarok, fogaskerék, e-mail beállítások, azon belül Szűrők, ott pedig új szűrő létrehozása a legalján
A cimkét is létre kell hozni, erre van lehetőség a szűrő létrehozása közben is, vagy külön a cimkéknél is..[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
Bocs, ha már volt. Azt szeretném megkérdezni, hogy a gmail-ben be lehet e állítani, (ha igen hol?) hogy egy adott címről érkező levelet egy bizonyos mappába(címkébe) tegyen? Tehát már a beérkezéskor csoportosítsa a leveleket az általam megadott szabály szerint.
Előre is kösz
Üdv
sutsziMondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Jaki2000
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
A Gtalknak leginkább chat felülete van és nem követhető, ha több mail jön
A goggle desktop nagyon tetszik, főképpen, hogy óra, jegyzet stb kirakható. De egyszerően nem akar csatlakozni a fiókhoz. A beállításoknál azt írja, hogy kapcsoljam be az indexelő szolgáltatást (be van) és a "keresés több számítógép között" (nem értem mi ez), illetve ebben a beállításban szürke minden. "az Ön rendszergazdája kapcsolta ki" - nem kapcsolta ki senki.
Ez a pokki továbbra is tetszik, de nagyon akadozikTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Orionk
senior tag
válasz thesound #4384 üzenetére
Igen, erre gondoltam, köszi.
CSalódottan vettem észre, hogy már ez is összeköttetésben van a Google +-al.
Google + -t nem használom, de mivel gmail levelezőm van, ezért automatik regisztráció volt.
Esetleg valahogy le lehet tiltani, hogy amit feltöltök a picasaweb-re, azokat ne láthassák, ne is jelenjen meg nekem a Google + ban?
köszi
-
napocska2
senior tag
Ez a Gmail Notifier egész jó szerintem: http://www.gmailnotifier.com/
Vigyázz, mert ezzel a névvel van másik alkalmazás is, de az nem ilyen. Ez szépen csücsül a tálcán és értesít, ha mél jött. Akár rögtön törölheted is a feleslegeseket, nem kell belépned hozzá. Sajna nem tud magyarul, de nem bonyolult beállítani. -
Jaki2000
aktív tag
Olyan kliensre lenne szükségem XP-hez, ami vagy a tálcáról, vagy widget szerűen online figyeli a gmail fiókomat (esetleg többet) és jelzi. Az se baj, ha magyar.
Már szét gugliztam az agyam. Találtam egy Pokki nevűt, ami átformálja a tálcát, nem kicsit, de nagyon fogja a gépet. Ez facebookot és mást is tud.
Köszi, ha tud valaki javasolni![ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
thesound
addikt
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Orionk
senior tag
Hy !
A Gmail levelezőnek van valami olyan funkciója, ahova képeket tudok feltölteni album ként. Ezt még a Google+ megjelenése előtt láttam.
Most milyen lehetőségek vannak erre?Feltöltöttél egy csomó képet, és lapozgathattad, sőt más is nézhette, ha publikusra állítottad.
köszi
-
napocska2
senior tag
Akkor próbáld meg a jobb oldali Fogaskerék, Beállítások, Fiókok és importálás menüpontban, az E-mail küldése erről a címről sornál az adatok szerkesztését.
Itt a Névnél a második mezőt kiválasztva tudsz az eredetileg regisztrálttól eltérő nevet megadni, tehát helyes sorrendben is be tudod írni a sajátodat. Én is így raktam rendet.Szerk: Ne felejtsd el majd menteni amit beírsz.
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
Bejelentkezel.
Neveden kattintasz jobbra fenn alatta Fiókbeállítások.
E-mailcím
Szerkesztés[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
looser
addikt
Szégyellem, biztosan alap, de hol tudom a nevemet megváltoztatni? Pontosabban Keresztnév Vez.név-ként jelenik meg és meg szeretném fordítani.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
localhost
Közösségépítő
válasz sunahunter #4372 üzenetére
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz sunahunter #4370 üzenetére
Például? (nem próbáltam) ez?
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Szeretném lementeni az összes levelemet, úgy hogy ne változzon semmi. Tehát minden maradjon a helyén, mindenhol, és az olvasatlan levelek olvasatlanok maradjanak.
Megoldható ez?indul a sörös aludni
-
-
addikt
Áá király! Köszönöm mindenkinek!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Egorov
aktív tag
Filtereknél tudod beállítani. Csinálni egy újat. A from mezőbe írod a feladó email címét, utána meg create filter. A következő megjelenő ablakban be kell pipálni a Skip the Inbox (Archive it) cuccot, akkor nem teszi a beérkezett üzenetekhez. Az Apply the label-nél pedig azt kell beállítani, hogy melyik mappába akarod rakni. Ha még nem csináltál mappát, akkor csinálj. (Labels menüpont) Az Also apply filter to xy matching conversations-t érdemes bepipálni, mert így a már a beérkezett üzenetekben lévő leveleket is beteszi a mappába.
szerk.: fuck, eléggé lassú voltam.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
Sziasztok! Segítsetek kérlek! A Gmail-ben, hogy tudom beállítani, hogy egy adott feladótól az üzenetek egy külön mappába (vagy címke alá) kerüljön, úgy hogy ne lássam a beérkező üzenetekben. Mint végül is a spam, csak más név alatt futna. Van erre lehetőség? Mert a címke csak oda írja, a levélre amit megadok nevet,de ott virít a beérkezőkben... :/
Köszi!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Rototti
senior tag
válasz 3.Aragorn #4356 üzenetére
Ez a funkció arra van, hogy ne neked kelljen eldönteni, hogy fontos-e a levél, vagy sem. Az a lényege, hogy ha mondjuk kapsz 20+ emailt, de mondjuk alig van időd, akkor a progi felülre listázza a fontosakat, így nem kell a kevésbé fontossal időt pocsékolnod.
Az algoritmus alapból persze nem annyira jó, de tanítható, így ha használod, akkor egyre pontosabb lesz.
Ha saját magad akarod bejelölni, hogy melyik fontos, akkor az a csillagozás funkció.
Kimi - The King of Spa
-
kispx
addikt
válasz csabyka666 #4354 üzenetére
Email beállításai -> Szűrők, feladó kiválasztása -> Következő lépés -> Továbbítás
Szerk.:
Átirányítás és POP/IMAP fülnél, először az átírányításhoz hozzá kell adni a címet[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Van 2 gmail-es címem: egy régebbi, és egy újabb. Csak az újabbat használom már, és a réginél azt szeretném beállítani, hogy előre megadott mailcímekről érkező leveleket továbbítsa az újra. Tehát csak bizonyos címekről érkezőket, és nem mindegyiket!
Próbáltam, de nem jutottam vele semmire. Tudna valaki segíteni?
Köszi!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
3.Aragorn
addikt
Hogy lehet beállítani, hogy ne jelöljön minden egyes új üzenetet fontosként?
-
Egorov
aktív tag
-
Dolby
senior tag
Sziasztok. Gmail valahol regisztrálja hogy milyen IPről léptek be az emailembe, ez biztos mert külföldről pl rákérdez h biztos én vagyok-e stb. Ezeket az adatokat lekérhetem valahogyan?
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
localhost
Közösségépítő
válasz DonThomasino #4345 üzenetére
Megcimkézi, csak valószínűleg rosszul állítottál be valamit.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Milyen beállítások kellenek levelező szoftverekhez, ha gmail címet szeretnék beletenni? pop3 be, smtp ki, meg ilyesmik...
Előre is köszi!
Dodo -
csabyka666
veterán
Valaki erre?
Köszi!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
localhost
Közösségépítő
válasz DonThomasino #4338 üzenetére
Igen!
[link][ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
T-home om e mal címet. (pop3)
Össze lehet hozni gmail fiókkal, hogy minden levél gmail es fiókra érkezzen?
(és meg is maradjon)[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Egorov
aktív tag
Ismerős, tegnap is beszéltem vele. Na olvasgattam egy kicsit: "Interesting surprise this morning - Google Talk is finally integrated with G+. I appreciate Google caring about privacy with clear warning and adding G+ people to GTalk with hash identifiers rather than visible usernames (though hash identifiers are looking quite ugly)"
Ezek szerint az lehet, hogy ő G+ -ból ír, én meg az email felüleltről?
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Egorov
aktív tag
Napot!
Gmail chat-ben egy emberke ilyen email címmel jelenik meg: <3euv3ulm--aer2mtnupnt--l6h@public.talk.google.com> Ezmiez? A többieknek sima @gmail.com a vége és a@ előtt sincs ilyen fosság.
[ Szerkesztve ]
-
Timocicu
senior tag
válasz csabyka666 #4333 üzenetére
A különböző mintájú és színű csillagozás is jó dolog, szvsz.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
válasz csabyka666 #4331 üzenetére
Még külön színekkel is meg lehet jelölni, így látszik, hogy honnan tettem oda át és melyik - másik fiókból van átirányítva, ha ezt a funkciót is használja az ember.
Nekem pl 23 féle különböző címke van használatban
Tényleg sokkal átláthatóbb!
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
válasz csabyka666 #4329 üzenetére
Én is ezt a címkézéses módszert használom és nagyon bevált.Remek funkció!
-
csabyka666
veterán
válasz legiaap #4328 üzenetére
Ha nem találsz ilyen lehetőséget, akkor végső megoldásként csinálsz egy "Törölt üzenetek" nevű címkét, és a beérkezett üzeneteket nem törölni fogod, hanem átcímkézed. Így a beérkezettek között nem fogod látni.
(Átfutottam a beállításokat, de semmi olyat nem találtam, ami neked jó lenne. Persze ettől még elképzelhető, hogy van olyan, de én nem láttam.)
-
legiaap
félisten
Hali,
Azt merre tudom beállítani a GMail-ban, hogy ami több, mint 30 napja a kukában van az ne törlődjön autómatikusan?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Pá
addikt
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a leveleknél a feladónál azt a nevet írja ki, ahogy nekem el van mentve a kontakt? Onnan is a becenév kéne.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Gmail Notifier 3.6-ot használok, és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Be szeretném állítani, hogy adjon hangjelzést, amikor üzenetet kapok. Találtam egy olyan opciót, hogy "Play sound (if configured)...", ezt be is pipáltam, de hol találom a programban azt a bizonyos "configured"-et? Kerestem, de sehol sem lelem.Valaki tud ebben segíteni?
Köszi!
-
localhost
Közösségépítő
válasz vilmaboy #4321 üzenetére
SZERINTEM: minden hírlevélről leiratkozni kell, nem törölni.
Mert az hálózati szemétté válik: megkapod, csak törlöd, tehát hálózati forgalmat generál.
De ha minden hírlevéről leiratkoznál, meg sem kapná, nem terhelné a hálózatot.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
kispx
addikt
válasz vilmaboy #4321 üzenetére
A kérdéseidre a válasz a szűrők.
E-mail beállításai -> Szűrők -> Új szűrő létrehozása
A szűrő létrehozásánál megadod a feladónál, hogy kitől származik a levél. Majd a 1. kérdésednél a műveletként a törlést adod meg, 2. kérdésednél a "A következő címke alkalmazása" és kiválasztod a címkét.[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
Hali!
Hogy lehet letiltani egy mail címet gmail-en?
Elég sok felesleges hírlevelet kapok. Hogy lehetne tiltólistára tenni a címeiket?
Másik kérdés: Ha csinálok mappákat gmail-en, akkor beállítható e, hogy pl a 12345@akarmi.hu címről érkezők egyből abba a mappába kerüljenek? ne a beérkezettbe...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
HardSanyeee
őstag
Üdv!
A Gmail filtereivel meg lehet azt csinálni, hogy minden olyan levél, amelyiknek a feladója nem szerepel a névjegyzékemben, arra alkalmazzon egy címkét? Persze, külön be lehet írni az összes email címet, de hátha van ennek egy könnyebb módja. Előre is köszi!
-
Timocicu
senior tag
Gmail-esek áttehetők outlookra atz tudom, de biztos lehet fordítva is.
Beállítások, fiókok és importálás, Levelek és névjegyek importálása ....
Talán itt, már nem emlékszem mi , hogy csináltuk ...
-
Pá
addikt
Úgy döntöttem áttérek gmailre outlookról.
Minden nagyon szép és jó, 1 dolog lenne már csak hátra, amit nem tudok megoldani. Outlookban van pár ezer levelem, amit szeretnék áttenni, hogy legyen meg gmailben. Ezt meg lehet oldani valahogy?
Úgy lenne ideális, hogy az eredeti feladók maradjanak feladónak stb, szóval az elküldözgetem magamnak a gmailes címemre nem a legjobb megoldás.
Ha semmi más módszer nincs, akkor ez is működhet, viszont technikailag sem tudom megoldani, mert nem tudom, hogy kell outlookban egyszerre 1-nél több levelet feladni. Több ezret meg biztos nem küldök el egyesével.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
törölt tag
-
looser
addikt
-
HarryPotter
őstag
a settingsben van, hogy conversation mode on/off, na ezt állítsd offra (alapból on).
szerk: conversation view, de minden egyéb stimmel[ Szerkesztve ]
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
looser
addikt
Sziasztok, van arra lehetőség, hogy a levelezéseket különálló levelekre bontsam és ne egy ilyen üzenetfolyamban jelenjen meg? Néha átkozottul nehéz követni a levelezéseket...
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
HarryPotter
őstag
Sziszatok! Az új nézet alatt van arra lehetőség, hogy egyedi színeket állítsak be a Themes helyett? Ha nem megy alapból, lehet, hogy kell a better gmail kieg ff alatt?
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Hogyan lehet visszaállítani a régi nézetet? Vagy azzal, hogy átváltottam (nem sok választást hagytak), azt a nézetet el is felejthetem?
-
tzimash
őstag
Sziasztok!
Tegnap átváltottam az új felületre, végül is hozzá lehet szokni. Ami idegesít, az ezen a képen látszik. Vagyis inkább nem látszik. Szóval hová tűntek a "szövegszerkesztő" meg többi funkció gombjai?
Ott vannak, ha föléjük viszem a kurzort, kiírja, hogy mi az, működnek is csak éppen nem látszanak.
Tudtok erre valamilyen megoldást?
szerk:
Megnéztem IE alatt is, ott jó. Akkor egy kis FF piszkálás következik[ Szerkesztve ]
-
_stick_
őstag
Hali!
Fentebb írtam, az én fiókommal is ugyanez történt, szintén Kínából írta a belépést.
Szerencsére a leveleim megvannak. Persze a jelszót azonnal lecseréltem és "bonyolítottam". Viszont nálam ugyanabban az időben ugyanarról az ip címről történt egy POP3-as hozzáférés is, de azt nem jelölte pirossal. Egy tanács, ha nem használsz, akkor a POP3 hozzáférést le tudod tiltani a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest