-
IT café
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
válasz
Jaki2000 #9005 üzenetére
Menj el a címtáradba a telefonon, ott a beállítások, megjelenítendő kapcsolatok. Pipáld be a google accot. Esetleg nézd meg a beállítások, szinkronizáció, google, katt az emailre, majd a listában nézd meg, hogy mindent sikeresen szinkronizál, amit kell.
Esetleg cache törlés. -
EmberXY
veterán
válasz
Jaki2000 #4401 üzenetére
Még egy ötletem van, ha esetleg ezzel jobban boldogulsz...
Ha firefoxot használsz, van néhány kiegészítő hozzá, amik a gmail-lel kapcsolatosak, ha gondolod nyálazd át őket, van jópár: [link]
Bár ha már a böngészőben vagy, akkor a gmail-t egyszerűbb megnyitni..., de azért hasznosak lehetnek. -
napocska2
senior tag
-
Wolfskin
őstag
válasz
Jaki2000 #4245 üzenetére
szia, köszi szépen, hogy figyelmeztettél, hogy hozzászóltál.
időközben találtam egy programot, a MailStoreHome, ami learhiválta a teljes gmail fiókot úgy, hogy az egyes címkéket külön mappába tette, és az eredeti formázást, csatolmányokat is megtartotta. a 7gb betelt tárhelyről lett egy 4 gb archív mappa. viszont tényleg praktikus progi. külön mappákba bármely más levelezőfiókot hozzá tud archiválni és portable.
amit nagyon hiányoltam, hogy pl. nem lehet fájlméret szerint sorba rendezni a leveleket, mint a yahoo mailben. csak dátum szerint. úgyhogy végül úgy ürítettem ki, hogy csináltam egy keresést levelekre, amik tartalmaznak csatolmányt. ezeknek létrehoztam egy külön címkét, majd erre szűrtem és elkezdtem a legrégebbieket kijelölgetni és áthelyezni a kukába. ahhoz nem volt lelkierőm, hogy egyesével szortírozzak át több száz levelet.
azóta viszont azt csinálom, hogy egy automatikusan egy yahoo mailes fiókra irányítom át a levelek egy példányát, így minden megvan online két példányban is. a yahopo mail valóban korlátlan, és 25 MB csatolmányt is küld és fogad, sajna a felhasználói felülete nem olyan praktikus, mint a gmailé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Cyberpunk 2077
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest