- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Egyébként ez a cikk erről ír. Én pedig elírtam, Outlook 2010-ről van szó az esetemben is.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
válasz playmore #8459 üzenetére
Szia, engedélyezni tudod a "Kevésbé biztonságos alkalmazások" számára a belépést, hogy legközelebb ne legyen gondja az orosz srácnak belépnie a gmailedere )
Egyébként én most engedélyeztem, mert Outlook 2012 SP2-re ugyanez az üzenet jött. Kellemetlen. Thunderbirdre kellene váltani?...Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
válasz Oldman2 #8451 üzenetére
Igen, ez megvan (ezt neveztem "összesösszes"-nek :-) de ha ebbe már egyet is módosítok, akkor csak az aktuális oldal lesz kijelölve.
(#8452) TigerCat: otthon egy outlook van erre rendszeresítve, csak melóhelyről nézem böngészőből és eszembe jutott, hogy jó lenne törölni :-)
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Sziasztok, van arra lehetőség, hogy a felgyülemlett leveleket ne oldalanként kelljen kitörölni? A gond a következő, van az újak között pár, amit meg akarok tartani, meg vagy ezer, amit nem. De ha az "összesösszes" :-) kijelölést választom és elkezdek mazsolázni - akár csak egyet is kikattintok - akkor csak az első oldal kijelölt leveleit törli....
Jut eszembe, az ott lévő, egyéb címkével ellátott levelek is mennek a levesbe. Fos ez, hogy nincs mappanézet, sosem fogom megszokni a címkéket :-(
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz szabeska #5826 üzenetére
Pontosan leírtad azt, ami engem zavar ezekkel az új rendszerekkel kapcsolatban. Felteszem sokakat nem zavar ez a dolog, de ha valamit nem szeretnék, akkor ne akarják rámerőltetni. Gondolom ha szóvá tenném, akkor felmutatnák az eredeti gmail-es szerződést, amit persze szinte senki sem olvas el és igazuk lenne; mármint hogy lenne benne olyan kitétel, miszerint minden változ(tat)ás jogát fenntartják, akár a személyi adatokra vonatkozóakat is...
-
looser
addikt
válasz Littoral #5821 üzenetére
Szép ez az outlook.com-os felület, igazán, nekem nem is kellene több. Csak már egy rakat szolgáltatáshoz ezzel a gmail-es címmel regisztráltam és nem szeretnék rajta változtatni.
Apropó, úgy látom, te beregisztráltál a Google+ -ba, viszont én (még) nem és nem is szeretnék, FB bőven több, mint elég nekem; szóval téged át tud dobni automatikusan, de nekem az alábbi kép jelenik meg, ami mindenképpen regisztrációt kér tőlem, ha használni akarom a picasa webes szolgáltatást.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
válasz KaiotEch #5819 üzenetére
Én ma futottam bele az új felületbe; outlook-kal használom, ezért ritkán szoktam belépni. Nem igazán vagyok oda érte.
Ami nekem igazán bosszantó, hogy a Képek menüpontot választva mindenképpen be akar regisztrálni a Google+-ba. Erre egy megoldás van (már ha bárkit is érdekel :-) ha közvetlenül érkezel oda és akkor hozzáférsz a Képeidhez.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Itt a következőket írja: webes felületről 500, pop3-ról 100, ezek pedig megoszlanak, tehát gondolom 99 címzett és egy titkos mehet pop3-ról etc.
-
looser
addikt
Szégyellem, biztosan alap, de hol tudom a nevemet megváltoztatni? Pontosabban Keresztnév Vez.név-ként jelenik meg és meg szeretném fordítani.
-
looser
addikt
-
looser
addikt
Sziasztok, van arra lehetőség, hogy a levelezéseket különálló levelekre bontsam és ne egy ilyen üzenetfolyamban jelenjen meg? Néha átkozottul nehéz követni a levelezéseket...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Debian GNU/Linux
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- i5-ös félkonfig
- i3-as félkonfig (Win11 kompatibilis)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Ennyiért ajándék! XGIMI Movin 01X LED projektor FULL HD felbontás
- Apple iPhone 14 Pro Max 5G Fehér 128GB Független Jótállással!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 7 5850U, 16GB RAM, 512GB SSD
- ÚJ, BONTATLAN Bűvész és póker kártyák, Bicycle márkájú a legtöbb
- KINGSTON HYPERX FURY 16GB (2X8GB) DDR4 2666MHZ - Memóriák eladók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest