-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
benedekco #32328 üzenetére
A bundozás feltételezi, hogy homogén tulajdonságú a húr a teljes hosszában. Elvileg annak is kellene lennie, de selejt ugyebár mindenhol keletkezik.
Ugyanez a jelenség a használt húrnál is tetten érhető, nem egyformán kopik, zsírosodik, nyúlik mindenütt, azaz elveszti a homogenitását, ezért egy idő után hangolhatatlan lesz.
Amúgy előfordulnak néha hibák a gyártásban, egy időben a d'Addario szakadozott, mint a fene, és bár állítólag azóta megjavult, én kerülöm. Szóval semmi para, ez ilyen szakma, kell választani másik gyártót, oszt csá.
Az Ernie Ball húrok népszerűségét sose értettem, szerintem kb bármi jobb nála, olcsóbban. Sokáig toltam RotoSound-ot, soha semmi gondom nem volt, most Dean Markley 2502 van, teljesen rendben van, ennek örömére már be van készítve következőnek a DM Blue Steel, bizalmat szavaztam a gyártónak, aztán majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Autós topik
- BestBuy topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest