- Synology NAS
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen NAS-t vegyek?
- YouTube
- Netflix
- Windows 10
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Elképzelhető, hogy nekilát valóban 1:1-ben, vagyis szektoronként pontosan lemásolni a partíciót. Ghost-nál is kétféle üzemmód van, amint már emítettem: szektorszintű klónozás vagy fájlszintű másolás. Hogy mikor melyik, az dokumentálva van, illetve részben befolyásolható is.
Ha létrehoznál inkább egy új üres partíciót (ami elvileg lehet formázatlan vagy formázott is, mérete pedig annyi legyen, hogy az adatok elférjenek, vagyis nem lényeges a pontos méret), majd utána klónozni (klónozni, mivel én magyar emberként nem ismerek olyan szót, hogy clónozás, sőt ezekre különösen allergiás vagyok, egyszerűen nem is létezik ilyen szó: vagy magyarul írunk valamit, vagy angolul, a kettő keveréke nincs), talán belekezd egy fájlszintű másolási folyamatba, ami hátha gyorsabb. Azért fogalmazok ilyen bizonytalanul, mert én a Ghost-ot ismerem jobban, az így szokott viselkedni.
További kérdés persze, hogy milyen meghajtósebességet érzékel, miért annyit, milyen eszközdrivert használ? SATA eszköz lehet PCI kártyán, ami SCSI eszköznek számít (látszik), ha pedig alaplapi cucc, akkkor BIOS-ban kompatibilis beállítással elérhető, hogy látszólag IDE eszközként legyen jelen, úgyhogy talán ez a része sem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Gumi és felni topik
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest