Új hozzászólás Aktív témák

  • Szentes

    tag

    válasz Fire/SOUL/CD #3424 üzenetére

    Segítségeteket szeretném kérni!
    Bár a NORTON GHOST 2003 megjelenése óta gyűjtöm és használom a GHOST programot, most mégis elszállt az agyam. Persze a gyártóhoz Symantec-hez és az MS is hiába fordultam segítségért csak egymásra mutogatnak, miután mind két cég a segítség nyújtás előtt a számlától kezdve, minden adatot igyekezett begyűjteni rólam.

    Nincs gond ezzel sem, mert jogtiszta, eredeti dolgokról beszélek. Szóval, az elküldött adatok után csak az egymásra mutogatás ment.

    Probléma:
    Vettem egy Win7 Ultimate csomagot. Persze, hogy kimenthessem, ehhez már nem volt elég a 14 N.G. meg kellett vásárolnom a 15 verziót.
    Első lépésben a gyerekeim rendszerét mentettem ki. Persze nem sokkal később vissza is kellett volna töltenem, ami legnagyobb meglepetésemre a következőképpen sikerült.
    A Win7 bejelentkezésekor felajánl egy menüt:
    1. Window7 indítása
    2. Valami Win2003 server stb.

    Természetesen nem valós, mert nincs semmi más a gépen! Nem értem mi a hiba...? Persze, a Win7-ben kilehet kapcsolni a menü beadását, de ennek nem ilyennek kellene lennie.

    Ért ennyire valaki hozzá, hogy mi lehet a probléma?

    Ráadásul az egész folyamat a saját, eredeti Ghost 15 _CD-jéről történik. Sem a mentés sem a visszaállítás nem Win7 alól történik!

Új hozzászólás Aktív témák