Új hozzászólás Aktív témák
-
Szentes
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3424 üzenetére
Segítségeteket szeretném kérni!
Bár a NORTON GHOST 2003 megjelenése óta gyűjtöm és használom a GHOST programot, most mégis elszállt az agyam. Persze a gyártóhoz Symantec-hez és az MS is hiába fordultam segítségért csak egymásra mutogatnak, miután mind két cég a segítség nyújtás előtt a számlától kezdve, minden adatot igyekezett begyűjteni rólam.Nincs gond ezzel sem, mert jogtiszta, eredeti dolgokról beszélek. Szóval, az elküldött adatok után csak az egymásra mutogatás ment.
Probléma:
Vettem egy Win7 Ultimate csomagot. Persze, hogy kimenthessem, ehhez már nem volt elég a 14 N.G. meg kellett vásárolnom a 15 verziót.
Első lépésben a gyerekeim rendszerét mentettem ki. Persze nem sokkal később vissza is kellett volna töltenem, ami legnagyobb meglepetésemre a következőképpen sikerült.
A Win7 bejelentkezésekor felajánl egy menüt:
1. Window7 indítása
2. Valami Win2003 server stb.Természetesen nem valós, mert nincs semmi más a gépen! Nem értem mi a hiba...? Persze, a Win7-ben kilehet kapcsolni a menü beadását, de ennek nem ilyennek kellene lennie.
Ért ennyire valaki hozzá, hogy mi lehet a probléma?
Ráadásul az egész folyamat a saját, eredeti Ghost 15 _CD-jéről történik. Sem a mentés sem a visszaállítás nem Win7 alól történik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest