- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
Kicsipampam #12718 üzenetére
Bekapcsoltam, de nem változtatott semmit.
kpityu2: most már látom, mi a gond. Az, hogy másik szoftverrel terveztem eddig, amiben ha megadtam a méretet, akkor az annyi is maradt. Itt nem úgy kell megadni a méretet, ahogy ott, hanem külön, ebből a szempontból az első megadott méret kb semmit nem ér. Szerintem elég hülye megoldás, de ez van, ezt kell szeretni. Az oktatóleckéken nem csak átszaladok, de ilyenre pl egyáltalán nem tért ki és evidensnek tűnt, hogy ha megadom a méretet, akkor az annyi is marad. Mondjuk amikor elkezdtem a gyakorlást, rögtön az volt az érzésem, mintha Creo 9-ről visszaléptem volna Creo 2-re, annyival nehézkesebb, meg szerintem átgondolatlanabb. De ez csak saját vélemény, lehet, hogy ha ezt is használom annyi ideig, mint a Creo-t, akkor változik a véleményem. Eddig nem nyűgözött le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Automata kávégépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest