Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz jonnyjoker01 #5347 üzenetére

    Biztos hogy csak 2.0-ban jön Inazuma. Korábban 1.6 volt pletykálva utolsó patchnek előtte, majd bekerült képbe még az 1.7 is, de már egy 1.8 is kilátásba került. Megelőző patch viszont pre-Inazuma lehet, Ayaka-val és sztori felvezetéssel, DE ez még mihoyo-nál is folyamatosan változik szerintem. Szóval várjuk ki. ;)

    Nekem is tetszik ez az 1.5 előzetes alapján, minden felsorolt dolog érdekes. Új bossok remélem taktikásabbak lesznek azért. Erős csapattal már brute-force le lehet tolni mindent. A farkas és Childe gyenge csapattal még kihívás, de ha erősek a karaktereink akkor pofájukba állunk és ütjük, no brain harc.
    Kapunk Diona-t, azzal meglenne minden 4* karakter, de Yanfei nem lesz meg... :U 70-es pity-nél nem húzok már majd, Zhongli megvan, Eula kell. Persze ha tudnám biztosra, hogy következő 5* nem event karakter, akkor húznék. :DDD
    Amúgy a housing videójánál ki szúrta még ki, ahogy háttérben Qiqi-t kergeti Hu Tao? ;]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák