Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
válasz Roland861010 #18217 üzenetére
Azt a kék szigonyt a Battlepassból, vagy a Dragons Bánatot
-
kill_switch
senior tag
válasz Roland861010 #17493 üzenetére
Munkatársam is nemrég vett xbox-ot "jóáron sok játékkal", most meg nem érti miért nem tud már játszani a játékokkal, hiszen megvoltak neki.
Jó bicikli ez, mindig van aki ráül. -
kill_switch
senior tag
válasz Roland861010 #17490 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy ki adna pénzt accountért, amit bármikor vissza tud igényelni az eredeti felhasználó, ha úgy tartja kedve? Most nyilván nem feltételezve, hogy te ezt tennéd, de én biztos nem vennék soha, se ilyen, se semmilyen más által kreált accountot, bármihez is.
-
emiki6
veterán
válasz Roland861010 #17485 üzenetére
Talán, de csak feketepiacon, ahova én nem mernék betévedni.
Terms of service os tiltja az acc adásvételt, bannolhatják az acc-ot."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Roland861010 #17482 üzenetére
Mi a csapat? Nálam 280-at kap, ha nincs második electro és 230-at, ha van.
Raiden tök jó energia visszatöltésben, HA a burstje alatt sikerül végig püfölni az ellent, de ha nem, akkor rácseszés van és lehet fel percig funnel-elni az energiát belé, ezért én inkább többet rakok rá, mint épp eleget.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
CJ4567
nagyúr
KeqingMains, ha az angol nem okoz gondot, és Zy0x és Zajef YT-on.
No Sana No Life
-
kill_switch
senior tag
Ha nem okoz gondot az angol, akkor Zy0x.
Minden karaktert részletesen tesztel, fegyverek, artifactok, igények, csapatösszeállítások... mindent elmond róluk.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Roland861010 #17460 üzenetére
Ha nincs garantáltad, akkor nagyon nem ajánlom hogy vegyél primót.
No Sana No Life
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #17460 üzenetére
akkor a pecasat szedd ki neki. van artifactod is ra?
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #17458 üzenetére
Nekem a Main DPS-eim mind 90-esek. Raiden, Ayaka stb....
Raiden melle jo Bennet, Childe big no inkabb Xinqui es ugy Xiangling.Ayakanak freeze teamet raknak ha teheted... sokmindent probaltam mar de csak igy lehet kihasznalni a burst dps-et 100%-an.
A kepekrol meg kesobb erdemes felhuzni Nahidat es Kukit... es ahogy latom nincs Kazuhad, akkor pedig Sucroset is melle .
Szoval lesz mit csinalnod szerintem. -
emiki6
veterán
válasz Roland861010 #17434 üzenetére
90-re ne. 80/90 elég. 90 annak kell, aki (full EM) hyperbloom trigger, aggravate/spread dmg dealer vagy (full EM, VV szettel) anemo unit. Esetleg Nilou teamben bloom trigger.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #17432 üzenetére
Hát ennek a csapatnak OW-n szanaszéjjel kéne durrantania mindent kb
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #17418 üzenetére
Csak 90es karid van? Annál nagyobb nem is lesz, mivel az a max szint...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #17418 üzenetére
Abysson kivul minden karaktert erdemes kimaxolni az open world jatek elmeny miatt(3 korona a talentekre a gyakran hasznalt karakterekre), abyssba meg jobban kell figyelni a csapat osszeallitasra(elemental reakciok, teambuffok, kompatibilitas)
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
emiki6
veterán
válasz Roland861010 #17413 üzenetére
Azért vannak itt patent karakterek!
Csinálj egy hyperbloom csapatot.
A hyperbloom trigger lehet raiden vagy shinobu. Raiden jobb trigger, de nem healel, viszont ha van zhongli-d, az nem probléma. Raidenre mehet dragon's bane, shinobura iron sting.
A hb triggert full EM-re kell kiépíteni, hogy jót sebezzen és lvl 90-re felhúzni. 4p gilded dreams set ajánlott.A hb csapat dendro-ja nahida lenne, őt ráérsz jól kiépíteni, mert a dendro applikációja a lényeg, nem a sebzés. Annyi, hogy egy 4p deepwood set kerüljön rá mindenképp, hogy a hyperbloomok nagyobbat sebezzenek. Ha esetleg farmolnál neki artifac-et, akkor a sand lehet EM v Atk%, goblet lehet EM v Dendro dmg%, circlet lehet EM v Crit.
Hydro-nak pedig xingqiu-t érdemes, őt is ráér kiépíteni, mert a burst-jének hydro app-ja a lényeg. Legyen rajta sok ER meg Sac vagy fav sword, hogy hamar visszakapd a burstjét. Neki az emblem set a legjobb.
Negyediknek meg zhongli-t tenném a pajzs miatt, ő már úgyis fel van húzva. Nálá HP% artikat érdemes használni, meg black tassel fegyót és a skill (E) talentet felhúzni.
World levelt azért nem tudsz csökkenteni, mert már csökkentetted. Innen már csak visszanövelni tudod.
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #17413 üzenetére
-
vakablak93
őstag
válasz Roland861010 #17407 üzenetére
Szia,
én nekem csak C0 -raiden van, és a fegyvere sincs meg csak egy Deathmatchet használok rajta de a vele építetet csapattal végig tudtam csinálni az abyss 12-t is.
Nem, nem 36 csillagra de azért valahogy végigvittem.De kifarmolhatod neki a the catcht-t is. Azt elég jónak mondják és full f2p fegyver.
Én sokáig szidtam, de igazából tök jó karakter, csak találd meg melyik rá épített csapattal tudsz játtszani.
Én pl a Raiden hyperbloommal érzem jól magam.
Szóval próbáld csak meg felhúzni, aztán nézegesd hogy milyen csapatot tudsz rá építeni, nagyon valószínű hogy találsz egy jó csapatösszeállítást a karakterrel.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #17407 üzenetére
figyelj, C0-n is eleg jo ha megvan a sajat fegyvere.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #17403 üzenetére
Ha a constellationökre gondolsz, C2 vagy C3-ig érdemes elmenni. C2-vel kb 50-60%-kal nő a sebzés C0-hoz képest, C3-al pedig kb 70-80%-kal. A többi constellation nem növeli a sebzését.
Üdv. Johnny
-
Wayne
aktív tag
válasz Roland861010 #17403 üzenetére
A játék egyik legjobb karaktere
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #16933 üzenetére
Lol
Én értem, hogy mit nem értesz.
Nem nyalok semmit...
Skip kéne értem, de szerintem jó ha ilyen.
Genshinben is szeretek olvasni. Sok secret accsi infó ott van leírva. Gondolom itt is. Vagy megnézed youtube ha kell...
Talán Urzu7 aki még (több accsija van mint nekem) érdekelt a témában.
Shiro magyar felirattal kéne játszani(,ha lenne)PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
válasz Roland861010 #16928 üzenetére
Az a baj, hogy mindenkinek kedvében akarnak járni. Azoknak is akik nem látják a nyilvánvalót, nekik megmagyarázzák, többször megismétlik is ki, hogyan, mit, miért. Valamint ezzel együtt akiknek azért kell többször elmondnai ugyanazt, mert a nyelvtudásuk nem megfelelő. Ezzel amúgy nincs is gond, a gond ott van, hogy nincs választási lehetőség. Van aki elsőre is megérti a sztorit, vagy nem is érdekli, ők miért nem ugorhatják át a szöveg 90%-át? Főleg a néma filmes world questeknél nincs semmi értelme.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #16925 üzenetére
Ez a megveszel egy könyvet elolvasod az utolsó oldalt és mindent értesz hozzáállás miatt van. Én inkább végig olvasom a könyvet és megértem az adott történet részleteit...
A devek is okkal töltik ki a játékot, különben csináltal volna egy street fightert inkább.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #16599 üzenetére
Szerintem írj a Mihoyo-nak, kérdezd meg hogy ezzel mi van pontosan, hátha jobban el tudják magyarázni. Redditen azt olvasom, hogy eltávolították android TV-ről is (mint linuxról), aztán visszahozták, aztán megint eltávolították. [link]
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #16595 üzenetére
Nem került ki, de elkezdtek mindenféle régió és platformlimitációkat felállítani GFN-nél mert közben Mihoyo elkezdett dolgozni a saját streaming szolgáltatásán Genshinhez.
Platformlimitáció szempontjából Linux-os Gefore NOW-ról kivezették teljesen és össze vissza kavarják hogy melyik régióból érhető el telefonon, windowson, macen. Magyarországi lokációval nekem Linuxon nincs, Androidon van, Windowson még nem próbáltam gyorsan lecsekkolom (újra kell indítanom hozzá a gépet, szerkesztem majd a hszt )
Üdv. Johnny
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #15117 üzenetére
Nem gond, de ajánlott volt külön PS email.
Akkor csak telepítés után beírod azt az email címet amit a Hoyoversenel használsz.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #15113 üzenetére
Igen megoldható.
Ps5-nek kell egy új email cím. (Fontos)
Elso indításnal beírod a Hoyoverse (Mihoyo) email címed és kész.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Dewri
aktív tag
válasz Roland861010 #10282 üzenetére
Nekem is kiesett, pedig nem mertem rá számítani, mert csak 50% volt rá (ilyenkor szokott jönni Keqing, esetleg Jean...). Ennek megfelelően nem készültem rá, mehettem horgászni a fegyverre, meg farmolni a röpködő-teleportáló elektromos **** boss-t... Viszont ott van mellé korábbról Eula, azt mondják ők jó páros, úgyhogy majd kipróbálom ha elég izmos lesz.
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #10080 üzenetére
Enyem meg mostsincs kesz, pedig mar egy ideje hasznalom
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #10059 üzenetére
Szerintem még akkor is hasznosabb lenne mint Zhongli oda. Persze ha nem farkasok ellen mész, akkor más....akkor Noelle helyére raknám
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #10053 üzenetére
En meg a videot.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #10055 üzenetére
Benett is tud ám healelni...
De ha corrosive farkasok ellem mész, akkor felesleges Zhongli, mert az oszlopa nem ér semmit, a sebzése meg elenyésző ahogy látom. És akkor a helyére mehet is Benett, és lesz heal is meg buff is dögivel..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #10053 üzenetére
Nem tudom itt Noelle milyen szerepet tölt be, de egy Benett ultival ennél komolyabb számokat is kapnál..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9969 üzenetére
Szerintem 5 csillagos partyk a feleslegesek WL6ra, de nem vagyunk egyformák
Amúgy azért kérdeztem, mert nem tudtam minőséget állítani..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9971 üzenetére
9 korul megallhatsz vele, de ha sokaig ot akarod mainnek akkor 10 mindegyik.
nezzel mar meg 2PC gladiator + 2PC thunderbird. 11k fole nekem sem megy. Igaz nincs vegso ascendom neki.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9966 üzenetére
Mivel vetted ezt fel?
Amúgy miért 81es a boss? Vagy rosszul láttam?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9966 üzenetére
Mi van a link mogott?
-
vakablak93
őstag
válasz Roland861010 #9932 üzenetére
Gratula! Mázlista vagy!
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #9932 üzenetére
Derék! Akkor már ki kell combosítani, így egy ideig elleszel a farmolàssål.
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9915 üzenetére
A hourglasst es a hp flowert cserelnem, a gobletet meg cyro dmg re.. azonkivul nem annyira rossz. crit dmg hat ha netalantan osszejon.
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9910 üzenetére
Marmint az artifacton , a karaktereden mennyi van?
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #9910 üzenetére
Milyen artik vannak rajta? Nekem lvl 70 es 150% crit dmg...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9879 üzenetére
Az első receptet ingyen kapod emlékeim szerint. Azzal tudod craftolni a legalapabb csalit, amivel ki tudod fogni a legalapabb halat (Medaka), amiből 3-3 darabért meg tudod venni a többi receptet...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9871 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9868 üzenetére
Egy 3 másodperces keresés eredménye:
Ne érts félre, nem baj hogy kérdezel, szívesen válaszolunk, de már 3szor kérdezted meg, és egy egyszerü google keresés megválaszolja 3 sec alatt..
További infó:
PecázásA halak egyébként respawnolnak..
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
válasz Roland861010 #9865 üzenetére
Craftolsz magadnak csalit.
A mondstadti horgásznál tudsz receptet venni.Ui.: ha itt nem kapok választ a feltett kérdésemre, akkor rákeresek guglival...
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9862 üzenetére
Nekem annal tobb, de banneres 5* fegyver egy sem jott. Karakter az meg csak akad, de nem mind van kiepitve. Egyebkent a kevesebb karakter jobban kiepitheto mintha dogivel lennenek es csak pangananak a partyban.
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #9847 üzenetére
Valaki erre?
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #9838 üzenetére
Pc-n erdemes belepni, es ott megvenni. Ha masert nem ezert erdemes havi 1x belepni ott ebben az esetben.
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9835 üzenetére
Mondjuk nalam, eleve nem HUF a kiiras igy fel sem tunt.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9832 üzenetére
Csak és kizárólag a baloldalit érdemes megvenni...
Bőven nem éri meg a dupla árat a másik..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9812 üzenetére
Másfél év távlatából már azzal akarunk játszani akivel akarunk, és nem azzal amivel a játék megszán.
Ennek az esélyét kétféleképpen növelheted....
1. Fizetsz mint állat.
2. Gyűjtögetsz, és rámész a banerreEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
Engem nem az érdekel, hogy ki akar jönni, hanem kit akarok kiszedni. Semmi gond nincs a gyűjtögetéssel, főleg másfél év után, mikor már az embernek van 2 erős csapata jellemzően (több 5*-os és több 4*-os C6-al). Ilyenkor már azért lehet válogatni, hogy most nem húzok mert nem kell ez meg az, vagy kell ezért húzok.
Persze lehet úgy is tolni, hogy minden nap ha van egy wish-re való ellövöm, csak aztán furán veszi ki ha sír miatta az ember, hogy kiesett megint Kokomi, pedig elsőre se kellett, pedig de jó lett volna jövő héten Ayato.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #9817 üzenetére
Streamer szerencse az. Nekem 2x volt 20 koruli banneres kari. Eula 19. Hutao c1 23 ra jott, tobbnyire viszon 75+ wish kell. Az viszont tuti f2p nem lenne ennyi karim, akkora szerencse nincs a foldon, h mindegyik kari 20 wishen belul legyen, minden 50/50-nel. Sajnos
Mindenestre gratula Ganyuhoz. Nekem meg tavaly jott be hozza a bow, de Ganyum nincs... Még. De ha nyerek a lotton betolok 3x1500 enis. Csak DodobanPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Mike
veterán
válasz Roland861010 #9816 üzenetére
valami linket tudsz adni? mert a sonynál 2k
-
Mike
veterán
1500-ért mit vettél? moon?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9799 üzenetére
Sose resetelt hetente
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9794 üzenetére
Oda van írva mikor resetel...
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #9779 üzenetére
Neki :)
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9744 üzenetére
Ne bankodj... lehet hogy csak 180 wish utan adna.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9724 üzenetére
-
wierra
senior tag
válasz Roland861010 #9724 üzenetére
Same shit, different day.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
kory24
őstag
válasz Roland861010 #9701 üzenetére
-
Sordoran
addikt
A legnagyobb szívás talán a The Anti-Raiden Shogun Training quest lesz.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
Mitől lenne egy szívás? Egy tök egyszerü quest nagyon minimális logikai feladvánnyal...
Vagy nem értem mivel van gondod.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9699 üzenetére
Úgy értettem hogy ha nincs aktuálisan karakter amit fejlesztenél, akkor csak azért lépsz be hogy ne bugd a resint. Kell cél, különben érdektelenné válik.
Tudom hogy te most sok időt kihagytál, és biztos millió meg millió küldi vár arra hogy elkezd, de alapvetően minden Ley Line, minden Domain, minden boss amiket száz meg ezerszámra ölsz le / takarítasz ki, az azért van hogy egy karaktert fejlessz..
És azt hogy mindig van miért belépni...
Háát..majd egy év folyamatos játék után is térjünk vissza ráEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9697 üzenetére
Hát legalább addig is lekötöd magad.
Máskülönben nem csinálnál semmit. Így legalább van miért belépniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9694 üzenetére
"rengeteg idő lenne őket felhúzni..."
És miért játszol? Bármi amit csinálsz a játékban, az mire jó?
Ha megcsinálsz 5 domaint, akkor mi történik?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #9690 üzenetére
Xiangling nagyon jó választás és nem csak Ganyunak. Még mindig a legjobb Pyro support karakter a játékban. Maci egyedül nem elég tapasztalatom alapján. 1 pyro egységet tol rá az enemy-kre, Ganyu pedig 1-et eszik (találat -0,5, bloom -0,5). De a bloom már nem fog olvasztani olyankor, mert idővel csökken az egység. Elemental gauge theory-ra keress rá ha jobban bele akarsz mélyedni.
Az én melt ganyu csapatom így néz ki: Bennett + Xiangling + Kazuha + Ganyu. Kazuhán Viridescent szett, shreddeli a cryo és pyro ellenállást. Helyette fasza Sucrose is, Jean is belefér de ő nem fog tudni pyro-t generálni. Bennett buffolja az attackot, Xiangling jó sok pyro-t tol az ellenségekre a melthez. Annyi, hogy Ganyu ultiját okosan kell használni mert elronthatja a melt-et (túl sok cryo-t dob mindenkire és a charged shotok nem fognak olvasztani, ha mellette nincs eszméletlen sok pyro nyomva az ellenségekre).
Rotáció szempontjából: Ganyu E -> Kazuha E = cryo res shred. Ezután Bennett Q, Xiangling E+Q, Kazuha Q = jó sok pyro, ezután Ganyu lövészet
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9690 üzenetére
Persze, nem eleg a maci ahhoz hogy folyamatos melted legyen kell a burstje is. de ugye minnel jobban van kiepitve Xiangling annal nagyobb lesz a melt DMG.
De hat az a neve...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #9688 üzenetére
Haha. Melt-el lehet egekbe tolni ganyu sebzését, elemental reakciók kihasználása, pyro + cryo = melt. Ganyu-nak a találat és a bloom is tud "olvasztani", nincs rajta ICD. Nincs nagy különbség = minimum 2x-es. Az enyím 80 ezer körül sebez így, egy Discordos F2P haveromnak 150 ezer a rekordja. Az benne a jó, hogy elemental masteryvel és res shred-el, buffokkal lehet növelni az egekbe, míg sima cryo csapatban könnyebb elérni egy felső határt, ami fölé nehéz menni.
Hamayumi akkor jó, ha nem megy a crescent passzívjának fenttartása. Crescent a passzívval megelőzi.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9685 üzenetére
Altalanosan Wanderer's Troupe, Ami bossoktol jon vagy az artifact exchange box-bol. Melt-nek szinten jo, vagy a Shimenawa's.. Freeze-re meg Blizzard set. Attol fugg tenyleg hogy szeretned hasznalni. Ha mar van jo substatos akkor kar varrialgatni.
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9683 üzenetére
Xianglingel jol fog mukodni
#9680 jonnyjoker01
Meg vagy tizenakarhany nap... ne aggodj nekem is van meg hatra mit tenni, annyira nem vonz ez az event sem. -
Sordoran
addikt
válasz Roland861010 #9676 üzenetére
Ez totális tévedés. Már rögtön a kép tetején ott van a vörös szöveg: Complete The Stars Inscribe the Year's Wishes to unlock
Vagyis van valami amit nem csináltál meg. Event oldalon ott vannak a feladatok, mindenhol pipa van? Eddig az összes event esetén ha mindent teljesítettél, begyűjtöttél, akkor pontosan annyi materialt tudtál össze szedni hogy MINDEN jutalmat ki tudj szedni, soha nem kellett választani mit hagysz ki. (mármint értelemszerűen itt csak egy karaktert lehet, de érted a lényeget )
Tegnap nyílt meg utolsó szakasz, és nekem is ki lett pucolva a teljes bolt, és pont annyi cucc maradt ami a 4*-os karakterhez kell, csak még törpengek kit válasszak. Már mindegyikük megvan, így a constellation kérdéses kinek adjam. Jelenleg inkább Xinqgui C5 felé állok.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Mike
veterán
válasz Roland861010 #9676 üzenetére
aha, vagy ezt veszed vagy azokat
-
KaitouP
nagyúr
válasz Roland861010 #9674 üzenetére
Az eventtel gyűjtsd azt a matit amiből még tudod hívni a karaktert.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #9668 üzenetére
Inkàbb csinàlok neki hûtôpadot. Neztem amit kidobtak a piacra az kuka. Szerencsere van itthon mindenfele venti amit be tudok pakolni. Gepet is moddoltam a jobb hutes miatt, ennek sem fog megartani. Meghalalja az ssd.
Gepben passzivan 50-70 fok volt, kapott egy kis hutest maris 30-50 kozott mukszik.[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #9651 üzenetére
Viridescent Hunt-nál jobb a Prototype Crescent, kraftold le neki. R5 Prot Crescent a második legjobb fegyver neki (5 csillagosokat is beleértve) az Amos Bow után.
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
Craftold le neki a prototypot. Nem igazan jo neki egyik sem, off field Burst Ganyunak mondjuk a Stringless talan.
-
xeon forever
addikt
Az a baj hogy kozepszinten nehez donteni. Artifactokon is mulik mit teszel melle. Crit rate nem art meg soha. De specifikusan a sajat bow lenne a legjobb...
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #9649 üzenetére
Ezek szerint egyik sem jó?
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #9646 üzenetére
Grat. zAkkor a bowra is ramesz?
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9637 üzenetére
Ebbol, Yanfei, Rosaria, Xianglinget es Sucrose-t erdemes fejlesztened.. Illetve nagyon sok invesztalassal Beidout mondanam meg. Emblem of Severed Fate domaint farmoljad.
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Diona C6? de irigyellek, a kicsike nálam nagy kedvenc de még csak C2, meg amúgyis nekem még jobbára C1-C2 a legtöbb csak.
Jó sok karaktered van sok konstival, én messze nem tartok itt . Nyilván akikkel jól állsz konstikkal nagyon rosszul nem járhatsz.
Barbi C6? Izé lehet rosszul tudom de ő így már instant ujjáélesztést is tud, ha tényleg így van akkor bűn lenne kihagyni. -
Mike
veterán
ejha
-
vakablak93
őstag
válasz Roland861010 #9632 üzenetére
Üdv a klubban, én is tök elcsesztem kb a 4 napi mászkálós karakterem húztam csak fel, de azokat se igazán építettem ki rendesen.....
Most egyszerre próbálok egyszerre több korábban egyáltalán nem épített karaktert felhúzni és kissé nyögvenyelős a dolog mert sosincs elég mora meg könyv
A mázlim hogy mint kiderült valahogy a nagy többégükre a nyersanyagok már rég megvoltak csak nem tudtam rólaAm szerintem ha nem érdekel az abyss akkor bővenb jó, szerintem nincs amit ne tudnál kb akármivel megcsinálni azon kívül így.
Más: A multkori Hu Tao és 6-os szintű Lisa és hasonszőrű társai helyett most tényleg nevetségesen egyszerű volt a 9.es szint 80-as support karikkal a DPS-ek háta mögött. Megyek is tovább kíváncsi vagyok így meddig jutok
Persze Lisat meghagytam 6-oson, nem buli nélküle
-
Sirandrish
Topikgazda
Hja, akkor a válasz hogy nem gáz
A 80as szint simán elegendő, persze artifactot meg talentek nem ártanakEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
Dehogynem lehetseges. Igaz lassabb. Nekem mar nagyon sokan lvl 90 meg talentek is max kozeliek. Csak sokkal tobb ido igy egy karakter.
Napokban lett lvl 90 Qiqi aki mar c3/
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9628 üzenetére
Kérdezed vagy mondod?
-
jonnyjoker01
veterán
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #9621 üzenetére
Hat jah! Aldom is magam erte, hogy meg a nagy valsag elott vettem egyet 230k-ba.
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #9619 üzenetére
Nem tudom.
Nekem csak ps5/pc viszonyitasi alapom van. Pc 2080ti grafban agyonveri a ps5, viszont hasznaltan is 400k. Ps meg 187k volt. Ha most kene epitkeznem inkabb ps5...
Ps4 ps5 videokat meg talalsz netenPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9456 üzenetére
PC-rol PS-re igen, forditva nem tudom mukodik-e.. Sordoran par honapja irt egy leirast rola, keress ra a hszeire.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9453 üzenetére
Aki akar, az játszik így is. A Mihoyonak nem lenne belőle pénz hogy X ember még controllert is vesz.
Energiát nemigen kéne beleölniük, hisz a dolog már létezik. Nem kell feltalálni semmit. Egyszerüen nincs benne érdekük, így lesz*rják..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9451 üzenetére
Nam fáj az nekik, csak azzal "dolgozni" kellene vagy 4 másodpercet...
-
Dewri
aktív tag
válasz Roland861010 #9448 üzenetére
Idénre ígérték...
[link] -
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #9448 üzenetére
Valószínűleg soha, mert virtuális gépen nem fut a játék és ezek a streaming szolgáltatók mind abban futtatják a játékokat.
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #9196 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #9192 üzenetére
Nem abbahagytad a játékot korábban?
Grat egyébkéntEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest