Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
Kis storytime: unalomból bepróbálkoztam fegyóbanneren, nyílván Absolution esett. Sebaj, örülünk neki mert Bennyboynak nem volt jó kardja. 2 kanyart én elvből nem lövök azon a banneren, így nekiálltam húzgálni a maradékomból Clorinde-ra, mert Chevreuse is banner karakter aki viszont az elmúlt időben kedvenc 4*-osom lett.
Esélytelenek nyugalmával, de mondom hátha összejön pár konsti meg véletlen egy Clorinde... Na most ott tartok, hogy egymás után hullott 5 db Chev, kb 40!!! wishből, így most C5-ön tanyázik. ~ 3 nap múlva vége a bannernek, tartalékom nincs, csak az a max pár db wish amit össze tudok kukázni World quest meg felfedezéssel... Az a sanda gyanúgy, hogy beetetett a játék C5-ig és a büdös életben nem lesz meg a C6, szóval k*rvára szorítsatok hátha!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest