- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Sirandrish #10199 üzenetére
Eddig szintén Lost Ark pörgött a megjelenés óta, talán kicsit a kelleténél több is, de így szépen lassan kezd balansz kialakulni a két gamma között, már így ráfordított idő szempontjából. Napi 1-1 óra
Raiden (szeptember) óta nem nyitottam ki új (még nem meglévő) karaktert, ha érkezne már egy Kazuha vagy Venti rerun, annak igazán örülnék. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz #44330240 #10196 üzenetére
Mivel gyakorlatilag csak a kötelezőt játszom, így elvagyok. Lost Arkot tolom ezerrel
Múltkor nyitottam egy 5 csillagos speart, még arra se vettem a fáradtságot hogy hozzányúljak pedig Hu Tao, Xiangling és/vagy Zhongli is örülne nekiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #10197 üzenetére
12-t 9 csillagra szinte lehetetlen. tul sok a hp-juk. Asszem en sem kinzom magam tovabb.
Elso felebe egyaltalan nem volt heal hogy legyen tobb dps es epp hogy tuleltem a 12-2 -t.
Masodik fele meg kotsogseg. -
törölt tag
válasz Sirandrish #10167 üzenetére
Hogy bírod? Én már nehezen...
-
-
Dewri
aktív tag
válasz Sordoran #10176 üzenetére
Én nem veszem észre ezt az energiaigényes problémát. A mostani eventből kivettem hozzá az ATK-s fegyvert, sikerült R3-ra húzni, így +45% ER-t ad skill használat után. Van egy ER homokóra arti mellé, amúgy semmi extra, 2 glad+2 thundering fury, sisakba crit DMG. A csapatban Xingqiu+Xiangling+Noelle és semmi gondom az energiával, viszont szépen takarít...
-
F34R
nagyúr
Kerdesem lenne, ezen a banneren szeretnek huzni viszont nem kell Miko. Fisch kellene.
Jelenleg C2-n all szegenyge, C6-ig szerintetek impossibru eljutni ugy hogy ne essen ki Yae? -
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #10187 üzenetére
Nah.. olvasd megegyszer
Ayaka + Shenhe + Kokomi + Kazuha
Ezek mind megvannak neked elso felere. -
xeon forever
addikt
Baszki... Kiegettel. ...nincs akire feláll... LOL.
Hazamegyek letolom 36 csillagra... Beszerveztem Benit a csapatba Shenhe melle. Elvileg most kapott olyat Shenhe h flat hp/atk +3x max atk arti 3,3k singlehit 4 pieces 18+35%
Kap beni boostot, meg xingqui kapott artit ami ad meg +20% ot. 3,3k+18%+35%+20%+(beni mennyit ad?)+48%(Kokomi sarkanykonyvvel).
Ha valaki kiszamolja mennyi az kiraly lenne(Shiro)
Shenhe talent lvl 10-10-10 btw.[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
de varjal PC-t adnal a kezebe mar regen kisutne a 36* a kepernyot
El nem tudom kepzelni mit muvelne vele.
Mikor kijott a patch az egesz Archon questet es Yae storyjat is telefonon toltam le, meg aznap eleg sok domaint es miegymast. Tiszteletem neki, sokaig nem birnam csinalni.[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #10181 üzenetére
Az már biztató, ha te is...
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #10181 üzenetére
Hat eleg kex. gorou neked megvan? gondolkozok hogy masodik felere jo lenne Itto team. elso felere is lenne otletem ketto felallas is, de nincsenek meg azok a karakterek akikbol felall.
-
F34R
nagyúr
válasz vakablak93 #10180 üzenetére
Beidoura tudok megoldast. majd kesobb leirom.
-
vakablak93
őstag
válasz Sordoran #10176 üzenetére
Na ezt jó tudni akkor még se jó , a fenébe az a Fisch&Raiden duó nagyon kéne
#10175: kory24: azt amit eggyel lejjebb Sordoran elmagyarázott, csak az volt a cél hogy még egy elektro legyen Beidou mellett, de ha ez is egy energiazabáló akkor valszeg' nem sokra megyek vele....
Egy részeg kalóz meg egy lusta róka[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz kory24 #10177 üzenetére
A battery altalaban support. ha azonos az elem akkor meginkabb igy van, de sokat fugg az adott karakter energy visszatoltesetol is. Pl egy full geo teamben ha nincs olyan karakter aki visszatolti a shardot akkor burst szinten szenvedos.
#10173 xeonforever
No problem. Keqing my queen. -
Sordoran
addikt
válasz kory24 #10177 üzenetére
Most fejből én se tudom pontosan, de valóban segít ha azonos eleműek vannak a csapatban, és az energy recharge ugye az egyik forrás. Van olyan artifact és weapon is, na meg különböző karakterek képességei, amik a többi csapattag energy-jét is növeli.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz kory24 #10175 üzenetére
Önmagában az hogy másik electro mellé kerül segíthet, de nem az a fő szempont itt. Raiden Shogun maga, a karakter segít nagyban az energy töltésében bárkinek. Ezért is nagyon hasznos, és szinte kötelező Yae mellé is, mivel utóbbinak is nagy az energy igénye.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
kory24
őstag
válasz vakablak93 #10174 üzenetére
Ez az elemnek mit jelent pontosan?
Ha a dps mellett van még egy ugyanolyan elemű kari, akkor gyorsabban tölt dps skillje vissza?
Az elem karin ehhez kell valami spéci artifact vagy csak annyi, hogy ugyanolyan elementalú legyen?
-
vakablak93
őstag
válasz xeon forever #10171 üzenetére
Igen, copfos jobban is tetszik,
meg jobban is néz ki de most ez van, ha meginnt lesz banneren majd rarepülök. Most csak Raiden miatt spórolok a wishekkel...Az igazat megvallva csak "elemnek" kell Beidou mellé, mert az alkesz kapitány egyedül lassan tölt fel.
Persze ott van még Lisa, lehet inkább őt húzom fel -
xeon forever
addikt
Meg nem kezdtem bele. Most Yae upgrade zajlik, Kecsinggel parhuzamosan.
Kb igy erzem magam a ma reggeli farmolas utan:
https://youtube.com/shorts/4O3hFDBJJH4?feature=sharePS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #10171 üzenetére
Fischl offield uptimeja jobb. Yaevel onfield kell lenni hoszabb ideig. Viszont dpskent gratula a kitartasat annak aki bir vele jatszani. sztem szornyu. Jo a gondolat ha az 12 elso felebe hasznalod. Xingqui is jo valasztas oda. 12-2 befejeztem ugy hogy healer nelkul nem doglottek ki.
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #10168 üzenetére
Azt lattam videokon, hogy Fischl haszosabb tud lenni.
En meg csak lvl85 ig huztam fel Yaet meg talentek is szarok meg.
En Raiden+Yae+Kazu+Kokomi csapat osszerakason gondolkozom. Mindenki meg is van hozzá, így már csak a szerepeket kell kitalalni(Artik kinek mi legyen)
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz vakablak93 #10168 üzenetére
Rovid valasz igen. C6 fischl viszont biztos nem cserelnek.
-
vakablak93
őstag
Hát nem tudtam megállni és 10 wist belenyomtam a bannerbe mert reménykedtem egy Diona konstiban vagy egy Fischlben.
Helyette kijött egy Yae...Pont akit még véletlen se akartam na mind1...
Bezzeg rá pár percel standard bannerből a Benett szintlépéséért kapott 1db wishből kijött Diona....
Még véletlen se a saját banneréből.. mind1 az öröm meg van.Az lenne a kérdésem hogy Yae képes lenne Fischlt helyettesíteni?
Azt terveztem hogy
Hu Tao -Beidou - Fischl - Xingqiu lesznek csapat, de ez nyilván nem lesz.
Ebben a csapatban Beidou mögött működne Yae szerintetek? -
Sirandrish
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10164 üzenetére
Hat jon vizes Ayato is. De szerintem a Rerunkor meg jon Kazuha is valoszinu akar Yoimiya-val.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #10160 üzenetére
Az a banner is skip. Jó így játszani.
Eddig legalább mindig volt kire gyűjteni, már az sincs...
Remélem Kokomi után visszajön Klee megint, mert ezeknél már csak ő kell kevésbéEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #10162 üzenetére
A legutobbi karaktereken igazabol mindegyiken sokat dob a C2. Azt kellene alapbol tudnia C0-n
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #10161 üzenetére
A C2 rohadt sokat dob a sebzésen, nekem elég lenne az is
De nekem C0 úgyhogy meg sem fogom próbálni
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
A jövő héten érkező Raiden Shogun és Kokomi banneren a négy csillagosak:
- Bennett
- Xinyan
- Sara
Elég sokan emlegetik Sara-ban lévő potenciált, így neki örülök, és Bennett is még csak C3 szóval ő is jöhet majd (Kokomi a cél amúgy).Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
nonsen5e
veterán
Ezen a mostani abysson felkötöm magam.. Előző párban már végre sikerült a floor 12-t akár 5-6-7 csillagra is kiütni, itt meg még az 3 csillag is éppen necces lenne ha sikerülne túlélni, de egyelőre az sem nagyon megy... Eszméletlen élete ÉS sebzése van mindennek. Nagyon remélem a következő abyssba kevésbé rák ellenségeket pakolnak bele, mert ez most nagyon lehetetlen...
D4: hunPH, nonsense#2596
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #10156 üzenetére
En Ittonal orultem volna a DEF-es artifactnak, aztan az o domainjeben meg baszik esni. Szoval jaaaa... Van amit honapok ota farmolok, de eleg meh meg mindig. Pl Raidene sem az igazi meg stb.. Ez az exchange genyo se jo, harom 5* bealdozol es ugyanugy xart kapsz.
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #10155 üzenetére
Total tre ez az RNG...
Jobb lenne kuldetesekkel megszerezhetove tenni a karakter szetteket.
Persze kesobb Domainezni lenne ertelme a jobb CV artikert de hogy 20-bol 18x def artik jottek egy idoben. 800 resin...fck[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #10151 üzenetére
Ugyanez, megjelenés óta esett azért több száz Wanderer már, de még mindig nincs egy teljes 4pc szettem ami jobb lenne a mostani Shimenawa szettnél Ganyun.
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
Innye ez az Abyss, nagyon dofi.
-
F34R
nagyúr
Jah eleg orosz rulett az a set, nem ertem miert nem lehet farmolni.
-
vakablak93
őstag
Igen ettől féltem, lehet az lesz elkezdem a freezet farmolni és ami abból nem oké azt olvasztgatom be, ha meg abból lesz esetlg oké akkor addig azt használom....
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #10149 üzenetére
En egy eve gyujtogettem oket. Most mar van 2 db jo belole. Boss fightokbol jott ki.
-
F34R
nagyúr
válasz vakablak93 #10149 üzenetére
Altalaban, bossoktol kapsz Wanderers Troupet, az ugy annyira nem okes. Persze hogy lassu meg elegge RNG, talan meg jobban mintha farmolnad domainben. Viszont egyelore ez az egyetlen modja. Freeze artifactot viszont tudsz farmolni.
-
F34R
nagyúr
válasz vakablak93 #10147 üzenetére
Biztos nem, inkabb gyerekes. Wanderers Troupet Artifact Exchangel tudsz leghamarabb szerezni. Ahhoz meg kb mind1 milyen artifactot farmolsz, a lenyeg 5* legyen.
-
vakablak93
őstag
Nah, hát elkezdtem húzni Ganyut meg akkor már kipróbáltam egy szintén sehogy nem álló Benettel, melléjük Xiangling és Noelle, meg kell mondjam sokkal joban bejön vele a játék mint azt reméltem.
Kissé aggódtam hogy bár az ilyászokkal eddig sem volt bajom azért DPS-nek folyamatosan az első sorban a pályán talán mégsem lesz jó, de nagyon kellemes csalódás Noelle kellő védelmet ad hogy ne legyen bajom a közel kerülő ellenekkel - aztán persze lehet az Abyssban más lesz a szitu...
Jó eséllyel Eulát talonba teszem és amint elég erős lesz őt használom majd helyette (bár akkor Raidenre is felesleges lenne wishelni, max dísznek), viszont ez a Wunderer arty szett eléggé nehezen gyűjthetőnek érződik, ha ezzel is olyan peches leszek mint Hu Tao artijaival, az még megvétózhatja a dolgot....Viszont, Benett csak szerintem a legirritálóbb karakter a játékban?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sirandrish #10142 üzenetére
Engem az zavar, hogy nem konzisztens a főbb questek minősége. Van hogy totál érdektelen, van hogy totál izgalmas, van hogy 90%-ban érdektelen de 10%-ban meg nagyon jó... Általában skippelgetni szoktam ha valami nem érdekel, de mellette átfutom a kiírt szöveget, aztán ha átvált érdekesbe a sztori akkor hagyom játszani autoplayen.
De amúgy nem is nagyon érzem hiányát a sok skipnek, fel vagyok iratkozva Ashikai csatornájára aki új említésre méltó sztori anyagból csinál mindig összefoglalót és elemzést, sokkal jobban elmeséli a sztorit mint maga a játék... Nekem kezd kicsit elegem lenni a gyerekes és felesleges párbeszédekről a játékban, főleg most hogy belebolondultam megint a Cyberpunk 2077-be ami azért rohadt felnőttes... Mihoyo is tud komolyabb sztorit írni, erre példa Enkanomiya is, de sajnálom hogy a szinkronos tartalom az sokszor langyi / idegesítő kevés jó pillanattal...
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
A space kivan, annyira uncsi nehol az omlenges mikor haladni akarok. egyebkent ugy is osszeall a story enelkul is, ha tobbet akarok tudni; utannaolvasok. Hell? no koffein.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #10143 üzenetére
Hát 1-1 quest 30-40 perc space/egér nyomkodás
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
Ez sajnos szivatos igy akkor. Mivel konstans kell haladni a karakterek fejlődés e miatt. Igy kb azt is mondhatnank ra, hogy vard meg az endgamet. En pl vegigolvasok mindent(kiveve a konyveket még)
Persze ertheto az is amit mondasz, hogy az akcio dus resze miatt szereted.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #10139 üzenetére
Én meg pont nem értem hogy miért nem lehet skippelni a pofázást?
Értem én hogy dolgoztak ezzel, de ha egyszerüen érdektelen (már) számomra? Engem a játékmenet jobban leköt, a történetet meg egybe szeretem, nem darabokba. Ezért nem szoktam sorozatot se elkezdeni olyat ami még nincs befejezve.
Persze van 1-2 kivétel, de alapvetően úgy választok sorit hogy felteszek két kérdést.
1. Érdekel-e?
2. Vége van-e már?
A Trónok harcát se néztem meg amíg be nem fejezték...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem volt vészes...és nem KV-zom...de egy fél tálca Hell lecsúszott
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #10138 üzenetére
Minen nap 1-1 wish es lass csodat rng god favour. . 500 dodo kprul jarok 7 kari nincs meg se
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #10131 üzenetére
Re
Ez undorito.. szegeny kinaiak nem ezert rabszolgaskodnak a Yohoversnek milliokert.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sordoran #10121 üzenetére
Én szép lassan beosztva haladok, minden nap csinálom egy kicsit. Nagyon nagyon tetszik ez az event többek közt azért is mert imádom Enkanomiyát, nem akarom letolni pár nap alatt. Nekem tetszik hogy adnak időt rá, így nincs a content drought okozta fájdalom.
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
Ezért rakom automatára, mert néha tényleg sokkal bővebb a szinkron (avagy hosszabb) mint az angol felirat alapján gondolnám. Sajna volt már hogy bugot okozott, és mikor a traveler megszólalt magától átugrotta. Ami amúgy zavaró az átvezetőkben, hogy elején még mozog a szájuk, de ha hosszabb, több mondatos szöveget tolnak, egyszer csak megáll. Hang van, de a szájuk mozdulatlan. Ezt nem tudom hogy nem szűrik ki, vagy csak nálam ilyen?
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10134 üzenetére
Hany kavet fogyasztottal el elotte? spuri uzemmodban tolod.
-
Sirandrish
Topikgazda
Az egész új terület amire 40 napunk van, kb 4 óra volt Igaz, adtam neki izomból, mert épp maintenance volt a Lost Arkba
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10132 üzenetére
MAGICK!!! Igazabol nekem valamiert volt most kedvem ezt csinalni es sokkal hamarabb megvolt mint az eredeti sziget (amihez meg most sem vettem erot befejezni)
Explorer Andrish -
Sirandrish
Topikgazda
Mondom...amint ránéztem a térképre és felfogtam hogy mit csinálok, már nem volt gond
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #10130 üzenetére
Én a storynak az elejét figyelgettem, de könyörgöm...másfél év alatt már sokat felejtettem.
Majd ha egyszer "kész" lesz, akkor nézek egy YT videót amiben 2 óra alatt összefoglalják az egészetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #10128 üzenetére
Ráálltam arra, hogy a archon és story questeket rögzítem és feltöltöm YT-ra. Mivel nem vágom meg őket, feltétel hogy ne legyen szünet, ne zavarjanak közben (30-40 perces részekben). Volt már rá példa, hogy ment felvétel, automatikusan ment a szöveg (ne kelljen nyomnom semmit) és közben ki kellett rohannom valahova. Fel se tűnik a videón, csak én maradtam le a pár percről.
Tényleg nagyon sok a duma, és tényleg sokszor teljesen érdektelen. Viszont amikor új, érdekes dolgok zajlanak, esetleg a karakterek érdekelnek akkor nem gáz. Viszont a napi questeknél ahol csak duma, aztán elmész máshova és ott duma majd megint máshova ismét duma, és ugyanez pár naponta, nulla új információ és nulla interakció, annak mi értelme? Már visszasírom az ismétlődő, unalmas de legalább harcot kívánó küldetéseket.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10122 üzenetére
EN is ugy voltam.. aztan szepen fejlesztgettem. Nekem nem 1-2 nap volt, de jelentosen keves.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #10125 üzenetére
Megmondom őszintén, egy ideje MINDEN párbeszédnél vagy hasonlónál IZZIK a bal egérgombom meg a spacem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urzu_7 #10123 üzenetére
Kb minden, de ha jó sorrendbe mentél, akkor észre se vetted
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #10122 üzenetére
Hát nem árt elolvasni amit kiír a játék ugye. Én szépen sorban mentem ahogy kell, és sehol nem volt problémám vele. Biztos így jártak akkor azok is, pedig már térkép alapján is látszódott, hogy ott valami nem stimmel, és a játék is szól érte.
-
Urzu_7
aktív tag
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #10121 üzenetére
Én az első nap megcsináltam a küldiket hozzá, második nap meg pár óra alatt kiféléztem az egészet. Nekem tetszett!
Aki kifogyott az energiából, azok tuti hogy első szinten mentek a 2., vagy a 3. területre ahol még nem volt uppolva a box, és leszívta az energiát 20 sec alatt.
Abból gondolom hogy először nem néztem semmit, és kapásból a legdurvább részre mentem, majd pislogtam hogy az első ellenfélig se jutottam a boxal
Persze amint ránéztem a mapra, egyből leesett hogy "hupszika"Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
Na ki hogyan áll az eventtel? Érdekes új megoldást választottak, hogy rögtön elérhetővé tették teljesen, így van aki már első nap (vagy másodikra ha nem volt elég ideje játszani) végzett vele, de közben a patch végéig van rá idő. Nem tudom ez mennyire lesz népszerű megoldás a szakaszos helyett. Én múlt héten megcsináltam a pre-questeket hozzá, majd a felfedezős részt és a végét tegnap és ma nyomtam le. Aki első napokon végzett vele az mondjuk jó ideje csak malmozik.
Nem volt vészes, és nem igazán értem miért sírtak egyesek FB-n, hogy folyton kifogytak a box energiájából. Én nekem egyszer nem volt gondom vele, még 70% alá se ment soha. Út közben felszedtem a töltéseket, és amikor volt fejlesztés, akkor visszamentem kezdőre. Érdekes volt, a történet lehetett volna a fő sztori része is akár. Vagyis én elég jelentősnek érzem itt ezt a zónát.Azt díjazom azért, hogy a kötelező boss fight nem volt túlgondolva, vagyis ha egyszer leütjük extreme nehézségen vége is, nem kell a "semmiért" lecsapni 7-9x. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
Most én a Viridescent settel vagyok így. Hetek óta csak arra költöm a resint, és még vagy 2 darab hiányzik a setből. Mármint használható formában.
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10118 üzenetére
honapok ota farmolok szinte, maskepp meg ilyenek sem lennenek. A sipkak sosem jok sajna
-
Sirandrish
Topikgazda
A korona lehetne jobb, a többi rendben van
És a rendben vant úgy értem hogy mind lehetne jobb, de bőven nem a szar kategória szerintem..
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10116 üzenetére
Kepzeld el hogy o Yae [link]
-
Sirandrish
Topikgazda
7CHC+ 20+ CHD az nem rossz. Az azt jelenti hogy az 5ből 4 ezekre ment..
A másik 2 stat gyakorlatilag mindegy hogy mi, hiszen a húzások ezekre a damage statokra mentek. Hogy 4% def, vagy 4% HP van rajta az kb mindegy. Oké...ele mastery lehet még hasznos, ha pl belemegy vagy 20, de ahhoz már kőkemény mázli kell.
Egy szó mint száz...azok egyáltalán nem rosszak[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #10114 üzenetére
Akkor lehet nekem is vannak jo artifactjaim? aah ketlem. van egy hasonlo featherem electrobol de azt hittem xar, le is vettem a lakatot rola. Rakok be majd kepet Ningguangra hogy oltoztetnem fel Yaet.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Azok nagyon jó artifactok kb egytől egyig...egyedül a kehely csúszott el picit, de a többi kafa szerintem..
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #10112 üzenetére
Ugy latom te sem vagy tul szerencses az artifact farmolasnal. gladiator + shimenawat probaltad?
Thundersoother volna a tuti, de azt impossibru kifarmolni jora. -
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #10101 üzenetére
Screenshotokat kezdtem el készíteni aztán rájöttem talán egyszerűbb egy videó és kevésbé szemetelem tele a topikot is: [Yae statok]
Hát most hasra ütöttem igazából és mondtam egy számot 20on valamennyinél jártam Itto után, aztán elmentem pity-ig, 80 körül esett ki Yae valahol. Engem a játék átokkal sulykolt, rohadt sokáig sorra vesztettem a 50/50-ket és rengeteg ideig nem esett pity-n kívül karakter úgyhogy számomra az rohadt mázlistának számít, hogy off-pity Itto után Yae jött. Ezután még elszórtam egy párezret a weapon banneren, 0-ról mentem el pity-ig, áldom az eget hogy Jade cutter esett ki.
@Sordoran: azt gondoltam hogy open world farmoláshoz legalább tök fun lesz használni, de egyre jobban idegesítem fel magam vele, minél többet játszok. Ha normális supportokat rakok mellé akkor ők ölik meg az enemyket és Yae-vel kb semmit sem játszok. Ha Yae-re hagyatkozok, akkor az E + AA használatával irtózatosan irritáló módon pont annyit sebez, hogy 10-20% HP-ja maradjon az eliteknek mire elérhető az ulti, akkor pedig értelemszerűen nem nyomom el, mert pazarlás lenne. De ha ultival nyitok, akkor az annyit sebez, hogy még egy kicsit püfölni kell az őket utána. Vagy ne adj isten egy random trash mobra megy el az egész mert annyira rossz az auto targetingje és az elit érintetlen marad... És akkor a negatív resistance, alacsony def és iframe hiányról nem is beszéltem, hogy az milyen idegőrlő tud lenni néha...
Áh szomorú ez az egész, annyira csalódott vagyok hogy azt szavakba nehéz önteni Pedig imádom Yae-t mint karaktert a sztoriban, rohadt jó a kinézete is, de ez most nagyon mellé ment nekem személyesen...
Üdv. Johnny
-
Shiro
senior tag
válasz Sordoran #10093 üzenetére
+1 indokom van Ayatora. A többi Hydro karakter nem fröcsköl kellően.
Nem tudom, hogy már hányszor fogalmazódik át a véleményem.
Akartam mondani, hogy 18K DPS-t tud folyamatosan fenntartani, ha minden képességét folyamatosan használja (és persze ki vannak építve) Ez a 18K nagyon jó persze ha csak önmagában nézzük a karaktereket. Pl.: Ayaka DPS önmagában csak 12K.
Ha Freeze csapatban van 15K, ha megkapja Shenhe és Yunjin buffjait már 50K DPS-re képes.Egyénileg viszonylag jó a sebzése, így megfelelő a nyílt világú kalandozásra. A Three Realmot vele tolom, de a csapat szinergiája egyszerűen nem valami jó.
Pozítivum
Aktív karakterként használva egy egész jó 18K DPS-re képes (Normal+Skill+Burst+Electrocharged)
Hydro elementálok csapata ellen erős.
Élvezetes játékmenet, a nyílt világú kihívásokkal szemben.
Negatívumok.
A karakter rendkívül költséges, szinte mindenét ki kell maxolni, nincs kiemelkedő talentje.
Noraml Attack rövid hatótáv, csak 7 méter. (Barbara, Mona, Lisa 12 méter)
Skill dash közben nem vagy sebezhetetlen.
Supportként nem igazán használható. A Skill az aktuális és nem az idézéskori statoktól függ. (rossz szinergia Sarával és Benettel)
Normal Attack és Skill szemlátomást közös ICD-vel rendelkezik.
Ezért az egyetlen használható reakció csak az Electro-Charged.
A játékban ehhez jelenleg nincs hozzá megfelelő Hydro support.
A rókarudak (Skill) száma kooperatív módban is korlátozva van 3-ra.
Komolyabb kihívások teljesítésére, gyakorlatilag alkalmatlan, vagy csak nehezen.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Ez aranyos, és jó kis animáció. Rövid sztorik, mi lenne ha a genshin szereplői játszanának a játékkal. Mondjuk a kínai szinkron nagyon furának hangzik, ehhez a stílushoz nálam csakis japán hang ér valamit. (angol felriat van a videónál)
[ Szerkesztve ]
-
slimG
tag
válasz xeon forever #10107 üzenetére
Pedig Ayaka alapján Ayato is kaphatott volna valami badass szamuráj vagy shogun szerű páncélt, de így... mint valami BTS, k-pop énekes.
e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #10104 üzenetére
-
Sordoran
addikt
Látom eléggé ködösek a vélemények róla. Bár sehol nem nevezik erősnek, de máshol azért elfogadhatónak van titulálva. Persze én nem is hyper dps-nek vártam, és ha átváltok Hu Tao-ra, még mindig hatalmas az eltérés, de jól elszórakozok Yae-val is. Persze én nem járok annyit abyss-ba, szóval a hétköznapi játékra bőven elegendő így is.
Meglátjuk későbbiekben milyen lesz, még be akarom szerezni Kokomi-t és Kazuha-t is, és mindketten szerintem jók lesznek mellé. Csak akkor így Ayato kérdéses. Én nem akarok pasi karaktereket gyűjteni, de elég megkerülhetetlen hydro-nak tűnik egyelőre.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #10101 üzenetére
Azert az eros lenne ha Yae kellene supportnak hozza. Nem mindenki teheti meg hogy minden karaktert kihuzzon. Van aki 2-3 banner ota sporolt ra.
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #10099 üzenetére
Ezt igy olvasva nem tul fun.
Milyen artikat raktál alá(substatok is érdkelnének)?
10000 primoAzért az tényleg sok.
Nálam Ganyu után 62. Diluc utána 11. Yae volt, igy megérte, de ha közben neked nem volt más akkor az drágaság.
Most videók alapján egyre jobban teccik a paraszt fiú(Ayaka tesója). Szerintem ő jó lehet Yae mellé. SPOILER VIDEO:
AYATO [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest