Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
válasz xeon forever #11699 üzenetére
Ha valaki nem érti, ezek csak login freemogems wish accok voltak. Ezt dobta megjelenés ota. Mind1Nem eroltetem, csak gondoltam karitativ a tema, es lehet valakinek jol jonne- akar csak farming 2nd acc kiporgetes unalmas idokre, es jol johet material farmingra. Nekem is van amit nem adok, de ahhoz be kell lépni vagy telon, tableten masik gepen. Mivel csak alacsonyabbb/azonos szinten lehet joinolni igy ez jol johetne sokunknak. (Coop waitingtime halal lenne, meg a keres, hogy horgaszhatok a vilagodban? AMitol kiakadtam, es utana se puszi se pa)
[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #11697 üzenetére
Azt hittem mind 90-es
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #11695 üzenetére
Ilyen Kinai god mode-ba, akik minimum uzletemberek ?
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #11692 üzenetére
OOOkesss... csak akkor nem kell csodalkozni.
-
slimG
tag
válasz Sordoran #11687 üzenetére
DBZ dokkan battle pedig most lesz 7 éves, global verzió legalábbis, japan az meg februárbad volt, a végét meg nem látni még szintén. A pénzt még most is hozza, az is egy mocsok gacha játék, pvp nincs benne, csak a benned élő mohó kis DBZ rajongóra apellál, hogy meglegyen az összes b@szógép karakter (valójában battlecard a nevük) és szép nagy számokat láss amikor tolják a super attackot.
e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #11689 üzenetére
De ez hulyeseg... mindenki a karakterbannerre gyujtoget, mi ertelme van elporkolni minden nap? pont ezt magyaraztam kihagysz par bannert es maris jobban managelheto az egesz.
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #11688 üzenetére
Ha egyszer véget ér a móka tuti csinálok offline editiont belőle.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #11676 üzenetére
Hát szerintem azért az más hogy fizikailag tiéd egy pár figura mintsem bérelsz pár virtuális karaktert akik a szerver leállítása után megsemmisülnek, TOS ellen van az account eladás is... Én ezért nem nagyon vagyok hajlandó sokat költeni egy játékban, tudom hogy eltűnik a lefolyóba egyszer úgyis... 70 dollárnál járok de azt is sokallom
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
Én is preferálom ezeket, de manapság már sok teljes áru játék is olyan felhő implementációt kap, hogy borzalom. Ha nem megy szerver, nem tudsz játszani (pedig nem online játék), és csak remélni lehet, hogy mikor a támogatás végéhez ér, kap egy frissítést ami leveszi ezt a béklyót róla.
+ F34R: Ez minden gacha játék vége. Azért itt még nem kell rosszra gondolni, Honkai előbb indult, már véget is érhetett volna, mégis tolják még. Annál pedig a Genshin sokkal népszerűbb, tovább kitart majd. Megkapunk minden területet, még mehetünk más kontinensre vagy más dimenzióba is akár.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #11684 üzenetére
Nah ugye, Eula az egyik peldam sosem hasznalom.. meg idoszakosan egyes egyes karaktereket... szerintem ez gazabb mintha 1 karakterrel vinned vegig az egesz loret.
@Sordoran
Reszvetem, az osszes gatcha oda jut nem hiaba inditott masik ket jatekot meg Hoyoverse is. En peldaul tudom hogy nem nekem talaltak ki a jatekot, es valoszinuleg sokat koltenek ha nem volna csorosag... es az gaz hogy ezt szepen kihasznaljak... 30k primot kellene 5*'C0 ra kolteni + legalabb ennyit a sajat fegyverere es 30k primot artifact + exp, mora, talent mati farmolasra. Meg a hulyenek is megeri[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem ott van Hu-Tao akit elsőnek le se sz*rtam...másodjára valamiért nagyon akartam...ki is szedtem RENGETEG primoért, mert elsőre buktam az 50et, majd még millió primót elcsesztem a fegyverére amit nem kaptam meg...nah de a lényeg..2x rengeteg primó után, kb sose használom...tökre megérte
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
Ugye az is kérdés, hogy adott játék szervereit mikor lövik le. Nem mindegy, hogy végére értél, már nem volt régóta új tartalom, pár éve nem is játszol vele mikor meghallod hogy vége, vagy pedig még aktívan tolod (később kapcsolódtál be, vagy lassabban haladsz) és derült égből bumm, volt-nincs.
Eddig mobilon kétszer futottam bele ilyenbe, az egyiknél elejétől kezdve jelen voltam (bár sose merültem el benne, csak napi login cuccokért léptem be), aztán kb. 2 évvel később lelőtték egész játékot úgy, hogy csak nem tudtam belépni, majd rákerestem facebook-on, és ott írták hogy nyugati szervereket lelőtték. Lehet nem figyeltem üzenetekre, és előre jelezték de nah... 2 év kevés idő egy játéknak.
Másik ilyen játék Sword art online egyik része volt, bár itt szépen jelezték előre, sőt, olcsóbban lehetett karaktereket is feloldani (gacha pörgetések) spéci bannereken, hogy meglévő cuccaid kihasználd, de egyik nap belépve már nem töltött be a játék. Persze jött ki új rész, kezd elölről egészet.Jó kérdés hoyoverse hogyan tervez, gondolom amíg a játék bevételei fedezik a szerverek fenntartását + x% profitot hoz, addig fut majd.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz Sordoran #11680 üzenetére
Szerintem az mar nem oke hogy egy kesobb megunt karaktert eddig fizettel egy rakat penzt, majd kb 1-2 ev elteltevel semmit sem fog erni..
Tegye fel a kezet aki aktivan hasznalja minden karakteret. A megfoghato dolgok mindig is ertekesebbek maradnak, foleg hogy ehhez a digitalis dologhoz allandoan fejlesztened is kell. (Telefon, PC, ujabb jatekkonzol. ) -
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #11680 üzenetére
Azért 1-1 ritka figura befektetésnek sem utolsó, míg a digitális cuccot lényegében lehuzhatod a WC-n idővel...sőt..még arra se jó
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
Na meg a digitális tartalmak idővel, mikor lelövik a szervereket volt/nincs státuszba kerülnek. Míg a figurákat el lehet adni esetleg. Persze az is igaz, hogy a figurák meg helyet foglalnak a lakásban, míg a digitális tartalmak nem. Nehéz ügy...
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #11676 üzenetére
Csak azt nem tudod, hogy a karaktereken kivul masert is kell fizetned hogy erdemben hasznalhatoak legyenek. Sokra megyek pl egy Albedoval ha nincs rendesen kiepitve. stb.... Az allando nyersanyaghianyrol nem is beszelve. Ha mar koltesz akkor kolts rendesen
-
xeon forever
addikt
"Ha valaki most szeretné elkezdeni és/vagy valakit érdekel pár AR20as kezdő acc (ingyen), az jelezze nekem privátban"
5db van //Hutao,Kokomi,Itto,Shenhe,Jean,Mona Stb...honapok ota nem leptem be meg kell nezni, nekem 2van aktivan azzal is alig birok.
Tenyleg ingye odaadom. Karitativ jelleggel kozosseg epites celjabol.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Nekem lassan mindenki meg van...en ebbe olok hobby szinten penzt, van aki figurakat gyujt helyenkent szaz dollrokat elkoltve egy figurara, van ilyen ismeros. En meg talan 700 korul jarok es csak yomi,klee,xiao,albedo, zokni hianyzik...Az elso ketto most fog hazajonni
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #11673 üzenetére
Nah erre kivancsi vagyok.... ugye mindket banneren ott lesz es sokaknal az uj karakterek nem egybol estek. pedig egy C6 Heizou meg engem is erdekelt volna....
-
Shiro
senior tag
S meg is lett a 36 csillag, ráadásul mindezt úgy, hogy fele annyira sem vagyok ügyes, mint jonnyjoker01.
Persze azért kellett hozzá, hogy a frissítéskor pécén szenvedjek cele jópár órát, mire megvan az ideális csapatösszeállítás.--------
Most Rimuru adja a primorzsát:
https://act.hoyoverse.com/ys/event/e20220517-jump-eola/index.html[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
-
Mike
veterán
válasz jonnyjoker01 #11671 üzenetére
Ezzel együtt a 2.8-at nagyon várom. Az új karik új színt hoznak majd a játékba., legalábbis nekem biztosan. Már kezdetektől fogva kb ugyanaz a brigád. Nem baj hogy nem lesz optimális, lényeg hogy más legyen mint eddig. Pl csinálni egy teljesen szeles brigádot bár ugye sok értelme nincs
-
jonnyjoker01
veterán
Én mostanában kezdtem megunni ezt a folyamatos napi kötelező nyirbálást, kb 3 hete nem költöttem egy darab resint sem, 2 hétig pedig teljes szünetet tartottam, még a welkinért sem léptem be. Tegnap léptem be letolni gyorsan a chasm eventet meg megcsináltam a battlepassos küldiket, leyline-okra ment a resin. Ma elértem a 5 condensed resint, valószínűleg sumeruig megint nem csinálok semmilyen domaint
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #11669 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #11667 üzenetére
bele lehet jonni egyebkent, en szeretek telefonon is jatszani... nah de azert egy abyssnak nem vagnek neki
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #11660 üzenetére
Amit te tudsz telóval, azt én valszeg 10.000 óra után se tudnám..főleg mert 4 után felkötném magam
Még controlerrel is ha tehetem csak olyan játékokat játszom, amiben nem kell "célozni".Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
vakablak93
őstag
Nálam is ez van ha bekerül a kontroller szó....
Képtelen vagyok vele érrlmesen játtszani, még telefonnal újabban már Ganyuvsl is elvagyok, addig konrollerrel meg megöltek a Hilicurlok -
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #11643 üzenetére
Erre mondanam azt hogy nem muszaj minden banneren huzni De tenyleg nem lehet oket managelni csak ha tenyleg whale vagy es nem szamit a penz. Egy darab 5* karakter pl DPS 2-3 honap folyamatos artifact farmolas, pl 160 resin erre megy el joideje. Arrol nem is beszelve ha minden banneren huzol akkor az EXP konyvek, a Mora, Talent Materialok egeszen biztosan semmire nem lesznek elegek, es csak szenvedes lesz az egesz. A BP sem sok mindent segit sajnos : (
En azt tapasztaltam hogy 1-2 patchet kihagyok akkor gyakorlatilag a kovetkezo karaktert mar szinte nullarol fel tudom huzni mindennel.
Tudom hogy nehez megallni, en is rengetegszer otthagytam azt a karaktert akit szerettem volna : Xiao 3x is, Yae Miko, Cockomi , Yoimiya, Ayato (bar ot annyira nem banom). Szerintem Sumeru megjelenessel is ugyanez lesz, lesz egy halom karakter de nem tudod oket erdemben kiepiteni..#11661
MikeNaponta belepek, szinten rendszeresen el van hasznalva a resin..
A bossokat csak karakter Ascendbol olom le, vagy a BP miatt, szorakozasbol nem nagyon szoktam.. Statisztika kar lenne, Kina, Amerika stbb teljesen mas vilag koltes szinten is es jatekstilus szempontjabol is. Mondjuk ez mindenben igaz rajuk, ami Azsiai az mar szinte nem emberi szint. -
Mike
veterán
válasz Sirandrish #11656 üzenetére
Én is. Még mászkálni úgy ahogy, bár nekem az összes szembejövő fára felmászott :)
-
Mike
veterán
Bele lehet jönni. 18-ban vettem a ps-t, előtte pc master race voltam 27 évig, a konzolosok a jatekgépükkel, na hiszen. Azóta az asztalit 2x kapcsoltam be. :)
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz jonnyjoker01 #11659 üzenetére
Nem lenne rossz valóban, ha legalább egy hétre fel lehetne halmozni, heti 1x leülni több időre. Ha korlátlan lenne, ismerve magamat én biztos csak halmoznám. Viszont jópofa lenne új karakternél nekiugrani és órákon át farmolni domain-t artifactért.
Mike: Sose szégyeld, én már csak hogy el legyen költve költöm el, jellemzően most ley line-ra. Normál esetben artifactot farmolnék (vagy új karakternek, vagy egy sokat használtnak keresni a tökéletes artifactokat), de jelenleg folyamatosan 1490+ darabom van, és nem bírom rávenni magam, hogy szelektáljak. Így kénytelen vagyok olyan dologra elverni a resint ami nem ad artifactot.
Mellesleg amíg nem voltam AR45 nem foglalkoztam resin-el.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Én hozzátok képest koca játékos vagyok, van hogy hetekig el sem indítom, de ha belépek, is ritkán használom el a 160 resint. A heti bossokat is jó ha havonta egyszer megcsinálom. Tényleg, van erről vmi statisztika? Hányan használják el a napi resint, ölik a bossokat, stb
-
jonnyjoker01
veterán
Hány órát játszottál egér+billel, hány órát kontrollerrel és hány órát mobillal? Ott a válasz Megszokás kérdése az egész.
Nálam PC 6000+, mobil ~2000, kontroller kb 100 óra és ez reflektálja a képességeimet is a különböző platformokon Annyira szar vagyok kontrollerrel hogy az hihetetlenÜdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz kory24 #11645 üzenetére
Nekem az is elég lenne ha a condensed resint lehetne korlátlanul gyűjteni. Nem értem ez miért van ennyire limitálva, gondolom az az alapja hogy egy szokást kiépítsen az emberben a napi 1x belépéshez, de arra ott vannak a commissionök és a condensed resin kraftoláshoz is be kell lépni. Aztán a játékos eldönthetné hogy a japán vonaton ülős 20 perces játékmenet szerint használja el minden nap kicsiben, vagy hétvégére összegyűjti aztán leül 1-2 órát játszani nyugatibb stílusban. Egy új karakter felhúzása se lenne ennyi gond így, mert előre be tudnád gyűjteni a resint.
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
Én már korábbi mobilos játékoknál megedződtem, így nekem nem volt nehéz elfogadni. Ez hogy napi rutin része 100% igaz nálam is. Van több mobilos játék amiket tolok még, és ezek egy részénél pl. csak belogolok, beszedem login vagy könnyen elérhető jutalmakat, és kilépek. Se sztori, se event nincs, csak gacha gyűjtöm karaktereket. Bár az is igaz, hogy ezeknél nincs olyan szabadon mászkálás mint Genshin esetén. Értelme lényegében nulla, de pénzt se költök rájuk.
Mike: Mihoyo fiókkal kell összekötni, és akkor lehet mobilon is, PC-n is tolni.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Én mindig megemelem a kalapom azok előtt akik ebben a játékban boldogulnak telefonon. Sokan csak telón játszanak, és küldiktől kezdve, eventeken és bossokon keresztűl, az Abyssig mindent telón tolnak le, és nagyon is eredményesen, miközben én pl a napikat is szenvedve tolom le telón, ha épp nem jutok gép elé
Szóval lehet hogy valamikor valakinek megfordult a fejében hogy ez alapvetően egy telefonos játék legyen (bár már a méretéből adódóan is kételkedem ebben), de én személy szerint már megjelenés után 3 nappal tuti abbahagytam volna, szóval örülök hogy nem csak mobilon játszható.
A resin kérdés kb ugyanez. Majd egy év kellett hogy megemésszem ezt a csöppet sem elhyangolható "korlátot", de aztán rájöttem, hogy ha korlátlanúl farmolhatnám a domaineket, akkor kb 4-6 hónap alatt tuti kiégtem volna, és szintén a befejezés mellett döntöttem volna. Így viszont nap mint nap előveszem. Igaz, már nem igazán köt le 1-1 új területet leszámítva (de az se tart sokáig), már inkább amolyan napi rutin része, mint sokaknak a kávé/cigi kombó, de akkor is játszom vele az év mind a 365 napjánEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz kory24 #11653 üzenetére
Fejlesztés kezdetén lehet ez volt a terv, és később döntöttek más platformok támogatása mellett. Az biztos, hogy mobil játékos alapokra épül, már csak a gacha rendszer miatt is.
Játékidő tetkintetében biztos többet játszanak más platformokon mint mobilon, azért ez eléggé kínozza a telefonokat. Gyors letolok ezt-azt mobilon már az is teljesen felforrósítja, ami kézben eléggé kellemetlenné teszi a játékot. Na meg mobilon nem is szeretek, és szerintem mások se sokat játszani egyhuzamba. Míg PC-n és PS-en le lehet tolni 1-2 nap alatt új zónákat ha bejönnek, mobilon ezekkel hetekig el lehet szüttyögni. Fél óra játék után már sajnálom a telefont mennyire felmelegedett. (Mondjuk tudnám butítani a grafikát, hogy jobb legyen neki, de akkor meg okádék a kinézet. Teszem hozzá régebbi telefonomon, ami 2019-ben még felsőkategória volt teljesen minimumon, csúnya grafikával is melegszik.)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
kory24
őstag
válasz Sordoran #11652 üzenetére
Mintha egyszer azt olvastam volna valahol, hogy mobilos játéknak indult, de akkor lehet rosszul olvastam vagy rosszul emlékszem.
Nemtudom, mivel én nem a kezdetektől játszok, hanem csak jó fél éveÉn is használom mobilon is, van hogy akár egy órán át is (munkahely, vonat) pl napi küldik, ley line-ok vagy más egyszerűbb dologra.
De ha megnézzük az összes játékban töltött időt pl PC/PS és Mobil között akkor sztem el lehet dönteni ki mobilos és ki asztali játékos (10% idő vs 90%).De a lényegen nem változtat, kevés a 160 resin, még mobilon is
Nyilván érthető miért van korlátozva, nem akarják túl hamar végezzünk karikkal, bár amilyen az artifact drop azokkal kb sose lehet végezni
-
Sordoran
addikt
válasz kory24 #11647 üzenetére
Miért indult volna mobilos játéknak, ha már kezdetektől van PC-n és PS-en is, valamint a Switch port (ami mai napig nem készült el) is tervben volt? Persze tény, hogy mivel mobilon is jelen van, ahhoz kell igazodni nagyban. Nem lepődnék meg rajta amúgy, ha kiderülne, hogy a mobilos játékosok száma a legtöbb. Valamint ugye sok PC és PS játékos is időnként ránéz mobilon, ők minek számítanak, mennyi időt kell itt vagy ott tölteni ehhez? Én pl. délelőttönként beugrom craftolni egy holdacskát, hogy ne vesszen el a resin cap miatt resin. (mivel ugye 160 a cap, de 24 óra alatt 180 termelődik)
Nekem is fél óra lényegében a játék naponta, de ez már tavaly is így volt Inazuma előtt. Bár most lenne még mit csinálnom, a két földalatti zóna sincs felfedezve még, pedig eventek is voltak már erre, és Inazuma utolsó két szigete is félbe lett hagyva. Szóval ha úgy lenne időm, nyakambavehetném a felfedezős sálam és uccu neki. Ha sikerülne eljutnom szabira, akkor tuti időt szánnék rá.
Ha jól számolom augusztus 24-én jöhet Sumeru, nem tűnik elképzelhetetlennek, Aznap tuti veszek ki szabit, de lehet egész hétre kéne.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #11649 üzenetére
Vmiből neg kell venni a rizst :)
-
Sirandrish
Topikgazda
Jaja...50primoért kapsz 60at...majd 100primoért 60at, és így tovább...
-
kory24
őstag
válasz xeon forever #11643 üzenetére
Ja nagyon durván kevés a 160 resin....
Jó lenne valami Welkinhez hasonló rendszer ami pl fix havi díjért adna minden nap +160 resintItthon vagyok szabadnapon: megcsinálom napi küldik meg elhasználom a 160 resint ez kb félóra.
És aztán már kb nincs is értelme belépni a játékba, hiszen minden terület 100%, ami nem comission archik, azok már készek, mapokon gyüjthető alapanyagok megvannak
Pedig bőven lenne kari akiket fejleszteni kéne.....
Másik a heti bossok, mostanában nem elég, hogy nem adnak olyan materialt ami pont kellene tőlük, még dream solventet se nagyon, hogy esetleg átkonvertáljam.
De már nem is emlékszek mióta nem kaptam semmilyen billetet se....
Pedig jó lenne legalább 1 sword Kazuha Iron Stinghez
De majd jön nemsoká Sumeru, remélhetőleg az ad felfedezni valót pár hétre
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Kezd eldurvulni a helyzet nálam, kb lehetetlennek érzem az erőforrás gyűjtögetést. Rohadt kevés ez a napi 160 resin alap. Most már tényleg ott tartunk, hogy minimum duplázni kéne. Yelan még sehol nem tart, de kéne már másra is költeni.
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #11641 üzenetére
Az random.. soloban is van olyan nap ahol majdnem mindig aranyatnl kapok. Ittora visszaterve egy allat.
-
xeon forever
addikt
Megvan Itto is... Most pedig jobban örültem volna egy Dilucnak, az uccsó ascendje miatt.
Egyébként ti is észre vettétek, hogy coop jobb cuccokat dobálnak a domainek?Már csak a könyvgyűjtésnél is látszott nálam, hogy rohadt sok aranyat kaptam. Saccra 33%-os ráta volt. Egyebként meg 10% alatti.
-
Shiro
senior tag
Berakhatód őket a teáskancsódba.
20 féle variáció van, de mivel csak 4-et kaphatsz meg, így elég csak azokat legyártanod, ami tetszik.
Az event teljesítéséhez., meg elég 3 is. -
Mike
veterán
tudja valaki hogy ezek a toy bigyók mire jók. sajnos végigpörgettem a párbeszédeket, így fogalmam sincs ezek mik, miért jó cserélgetni a barátaimmal.
-
Sordoran
addikt
Kódok, minél előbb váltsátok be mivel csak korlátozott ideig elérhetőek:
DTNVKAWBWSF5
WANVJAFAXTER
HA6C2AFBXSZVA stream egy katasztrófa volt, elején folyton akadt, majd közepétől többször is vissza lett tekerve, így a vége (ahol kaptunk kis ízelítőt Sumeru-ból) lényegében le is maradt. Na majd ha felkerül youtube-ra.
Addig is összefoglalva itt a 2.8 előzetes videó.
Co-op event csak nyűg nekem, jobb szeretek egyedül játszani, de a többi event jópofa, és a két új skin nagyon baba.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Urzu_7
aktív tag
giran~
-
kory24
őstag
válasz fpatrik17 #11631 üzenetére
Így is lehet...
vagy ha uid-al linkeled az oldalt:
pl enyém: [link] (bár nekem még egyik karim sincs befejezve)
És így ha pl rámész összesítésnél Crit rate-re, akkor kiemeli hogy mely arti/fegyver statokból tevődik össze.
Valamint nincs annyi munka fotókat készíteni, feltölteni.
Persze ha nem akarod megosztani uid-od akkor érthető fotózás is .)
-
kory24
őstag
válasz Sirandrish #11628 üzenetére
"Más.: nincs valami app, vagy hasonló felület, ahonnan ki lehetne exportálni a buildjeimet? Tök jó lenne megosztani egymással aztán diskurálni, min lenne javasolt változtatni."
A nemrég említett https://enka.shinshin.moe/ alkalmas erre.
Bár annyi, hogy csak a profilodon megjelenített 8 karakter adatai láthatóak (ha engedélyezve van van részletek láthatósága).
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
Kíváncsiságból megnézem a karaktereimet. Így néz ki a repertuár, aki ki van építve:
Yanfei C3
Beidou C4
Sara C4
Xingqui C6
Xiangling C6
Bennett C5
Sucrose C1
Rosaria C2
Diona C1
Fischl C2Kiépített 5*-ból mindenki C0 (kivéve Jean):
Zhongli
Venti
Jean (C1)
Raiden
ChildeMeglepetésemre Sayu C6, de szerintem Anemo fronton nem lenne értelme kiépítsem, főleg, hogy minjárt Kazuha
Akad még egy C5 Noelle is, de valahogy a Geo nem az én világom...Más.: nincs valami app, vagy hasonló felület, ahonnan ki lehetne exportálni a buildjeimet? Tök jó lenne megosztani egymással aztán diskurálni, min lenne javasolt változtatni.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #11626 üzenetére
Meg Ganyu.
-
-
fpatrik17
senior tag
Véééégee Fischl a shopban, instant buy. Annyira kellene az C6 a Taser teamembe, hogy elmondani nem tudom. Sajna még csak C2... Imádkozok, hátha Kazuha banneren is beszaladna. Ott a világot is szétwishelem az a terv.
• Honor Magic5 Pro •
-
xeon forever
addikt
Végre van egy c0 Kukim. Nyale után megint chasm boos fight pár napig. Kipróbálom EM ként pyro mellé.
-
F34R
nagyúr
Ha annyira nem megy en unalombol megcsinalom.... pont ezzel szivtam anno
Tobbiektol otlet hogy lehet remote desktop jatszani?
-
Shiro
senior tag
Az artifact main stat kellett volna, de mindegy.
Ha jól számolom (ami igazából a netes kalkulátor ) akkor Xianling Pyrodadoja a legrosszabb esetben is 1500 Vape és 2000 Melt sebzéssel kell hogy rendelkezzen.
A Sands of Eon fő statja legyen Elemental Mastery vagy ATK%
A Goblet of Eonthern fő statja legyen Pyro DMG% vagy ATK%
A Circlet of Logos fő statja legyen ATK%
ATK-ATK-ATK esetében: kb 3000 Vape és 4000 MeltElemental Mastery - PyroDMG-ATK esetében: kb 3500 Vape és 4500 Melt.
Xianling mellé kell még Noelle és Kaeya+Bármely Pyro
A következőképpen használd őket:Kaeya Burst.
Xianling Burst és Skill.
Noelle Skill és Burst majd pedig pörögsz mint a búgócsiga.
Amennyire tudsz, legyél az Abyss Mage közelében, hogy Kaeya Burstje elérje
Még ha nem is építed Xianlingot a fent leírtak szerint elvileg így akkor is kb 20 másopderc alatt meg tudod oldani. (S ennek java része a karakterek képességeinek aktiválására fog elmenni) -
Wayne
aktív tag
válasz vakablak93 #11615 üzenetére
adventure rank 43. Leállítani nem tudom (vagy nem tudom, hogyan kell), navigate vagy cancel nagigation opciók vannak...
-
Wayne
aktív tag
-
vakablak93
őstag
Ha abbahagyod a küldit akkor sem megy a coop? Mármint a küldetések menüjében leállítod a küldit.
Én legalábbis úgy tudom aktív küldiknél nem megy a coop csak.Ha mégse én ezt anno Beidou - Noelle - Diona meg még valakivel csináltam meg, látom van Xianglingod is.
Hol tartasz a világszinteddel?[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #11613 üzenetére
Épp ez a baj! Amíg nincs meg ez a quest nem megy coop
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
-
Sordoran
addikt
??? Nem kell semmi rosszat belelátni (nem szidtalak le), csak mert nem toltam emojikat a kommentbe. (pedig lehetne is, tényleg tegnap óta a leakek körül forgunk, és egy google keresés is választ ad mindenre )
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Jaja...eddig 560millió elköltött Primo után volt már tán 3 olyan cucc is ami 30as pity alatt jött, minden más bőven 60-70 felett, szóval sanszos hogy most egymás után kapok 2 low pity 5 csillagosat, 50%os eséllyel is....ALAP!
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #11600 üzenetére
Lehet elso 10-es pullban benne lesz Yoimiya meg a masodikban
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest