-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.. Tegnap beadtam a monitorom gariba (samu 17-es crt) olyan hibával, hogy bekapcsoláskor pirosan csíkoz. Mindegy..
Ma hív egy nő, hogy a ''monitorocskámnak'' (grr) semmi baja. Mondtam, hogy de bizony, van baja.. Akkor adott egy másik embert (csávót) aki értelmesnek tűnt, és neki elmondtam, hogy mi az ábra, részletesen. Akkor aztmondta, hogy kivizsgálják. Gondolom (javítsatok ki, ha tévedek) ez arra akart menni, hogy menjek monitoromért, mert első bekapcsolásra nem adott hibát (bezzeg nekem mindíg) és menjek a cuccért..
Ha nemsokára telóznak, hogy nem csinálták meg a moncsim, akkor mit csináljak? Mert tuti rossz, a gépem meg vhogy nem akarom becipelni..
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest