Új hozzászólás Aktív témák

  • #75128832

    törölt tag

    válasz Callisto #3225 üzenetére

    Bocs, de nem fogom. Ellenben videót, azt hajlandó vagyok. Floppyn. A te postaköltségedre. Jó lesz?
    Ha nem elég a szavam, akkor élj nyugodtan abban a szép kis álomban, hogy nálam sem jó. Attól még az. Attól még jó mindenki másnak is. Ha pedig elmondásod szerint a driver ezt kiegyenlíti, akkor egyébként hol a problémád?

    Nem, a Logitech még tudtommal elég jó minőségű, csak az Logitech, nem TM.

    Érzékenységben? Ajha, és szerinted mennyit? Ha nem tudnád, melyik elektronikája van a kezedben, megéreznéd? Nem... A 3 ms válaszidővel pedig tévedtem, te pont az a fajta vagy, aki 144 Hz-es gamer TN monitort vesz.

    Te személy szerint talán arra írod. Én nem, és nem is azt a névteret használom. (Csak nem valami unity-s 12 éves belelkesült "fejlesztő" vagy? :) ) És mondtuk már, rohadtul nem arról szól a választás, hogy jajj, most be kell állítani a menüben, mert alapból nem ismeri fel, hanem arról, hogy vajon megér-e +1-2e forintot egy másolat.

    Egy kis idézgetés, aztán én jobbra el. Tovább itt folytathatjuk, erre írtam.

    "Az elavult pontossága mellett azt pedig elfelejted említeni, hogy a triggerek egy tengelyen vannak. Szintén elavult, spórolós megoldás." - de mégiscsak érzékeli egyszerre a kettőt külön. Attól, hogy egy a nevük... ja, ilyen helyeken kell betűzni néhány kiló ilyen fagyott zombit ( :) ): :D

    "Azt sem értem hogy mondahtod, hogy egyik minőségibb a másiknál"-hát, hogy az egyik M$, használják kb. 5-10-30-50-kitudjahány millióan, de senki sem kötött még bele, hogy jajj, de rossz, nem áll be középre pont az enyém, csak te... A másik meg egy random márka, amit kb. 5e-en vettek meg, és rohadtul nem az a márka a konzolpiac második vezetője.

    "szinte az életedre esküdözve"- idézz! TeamVieweren! " :D :D :D :D "

    "miközben egyszer nem használtad a kritizált példányt." - asszem leírtam már a véleményem egy egyedülálló tapasztalatról. Senkit nem érdekel, nem számít, nulla, mínusz. Ennél fogva az enyém is az. Bocs. (És te hogyan állíthatod, hogy megéri a plusz pízt, ha még nem próbáltad?)

    "Ezzel le is írtad magad hitelesség szempontjából (is)." - hová postázhatom a floppyt? Amúgy logikával kapcsolatos dolgokat remélem, nem végzel, vagy... basszus, várjunk csak, te "hivatásos" szoftverfejlesztő vagy!...

    Tehát, mint mondtam, én jobbra el, a linken vagyok a továbbiakban elérhető. Instrukciók ott. Vita itt befejezve, mert nincs miről vitázni. Akinek meg megér 2e+-t egy random márka random utánzata, vagy átverték a garanciával, az ne kössön bele abba, ami nyilvánvaló...

Új hozzászólás Aktív témák