Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Működik, csak nem plug and play, hanem hozzá kell adni xbox 360 recieverként. Nekem se ismeri fel alapból (ismeretlen hardver), de ha kézzel megadom akkor pöpec.
Amúgy 5k körül kapható olyan joystick ami normálisan működik minden játékkal? Vagy vadásszak egy használt vezetékes x360-ast?
[ Szerkesztve ]
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
nemlehet
őstag
válasz Willy_Billy #3995 üzenetére
Amúgy ebay-ről kb 700 Ft-ért lehet rendelni recievert (nekem is olyan van, teljesen jól működik). Ergo azért nézd meg a nélkül mennyi, mert itthon marha drágán adták amikor 2-3 éve venni akartam.
Amúgy van az XBOX joyokon kívül olyan joystick ami xinputos? Mert úgy tudom, hogy alapvetően ez határozza meg, hogy mennyire lesz kompatibilis a játékokkal. Nekem volt egy tök jó Logi gamepadon, de nem xinputos ezért csak komoly szenvedések árán bírtam rávenni a működésre egy csomó játékban, de még úgy is fordítva működtek a stick-ek....
Már csak azért is kérdezem, mert a jelenlegi X360 joystickom nagy sebességgel találkozott a fallal ezért kéne egy új, de sokallom a 12-16k-t egy Xbox 360/One joystickért...
Az elem témakörhöz meg annyit, hogy felejtesétek el a nem tölthetőset. Be kell menni az Ikea-ba Ladda aksit kell venni, egy csomag annyi mint a nem tölthetős duracell, ellenben eneloop cellákkal van szerelve, marha jól bírja és alacsony önkisülésű tehát nem fog magától lemerülni ha 1 hétig nem játszol.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
SH4D0W2011
őstag
Hi!
Az új PS4 kontrollert, ami a Slim és Pro verziókkal jelent meg, lehet kapni valahol? Vagy van valami megkülönböztető jelzése a régebbiekhez képest?
-
zsiz
őstag
válasz Willy_Billy #3995 üzenetére
A vezeték nélkülihez kell a receiver, ha PC-vel szeretnéd használni. Így érdemes olyan kontrollert venni, amihez alapból adják. Bár én személy szerint nem adnám oda a vezetékesemet egy vezeték nélküliért. Egy receiver-hez 4db vezeték nélküli Xbox360 kontroller képes kapcsolódni egy időben.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Willy_Billy
csendes tag
Sziasztok! Xbox360 gamepad-et tervezek venni. A vezetékesről azt írják, hogy plug and play módon működik, felismeri a win10 azonnal, nem kell vele bajlódni. A vezeték nélküliről már nem így írnak, hanem hogy macerás a csatlakoztatása pc-hez. Van olyan is, amihez recievert adnak, 14.000 Ftba kerül úgy, érdemes olyat venni gondolom. Ti mit ajánlotok, ha vezeték nélkülit szeretnék?
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok.
PC-hez keresek vezetékes kontrollert. Érdemes az ilyen pár ezer forintos eszközökkel foglalkozni, vagy van valami best buy most?
A másik kérdésem, hogy ha két kontrollert akarok egy PC-hez csatlakoztatni, akkor van valami, amit még fontos tudnom? Pl. ha mindkettő egyforma, nem-e zavarodik meg a rendszer, vagy kell-e hozzá külön program, stb?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
kohai
tag
válasz Petyuska111 #3990 üzenetére
-
kodaek
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani gamepadet amit nem nagyon kell kalibrálni? Fifához kellene!
Köszönöm! -
Petyuska111
tag
Androidos TV boxhoz (Beelink Mini MX-t, S905) milyen játék controllert (gamepadot) érdemes venni (androidos játékokhoz)? Vezetékeset, bluetooth-osat? Egy PS3 controller működni fog vele? Találtam olyat, amiről azt írják, hogy standard bluetooth 4.0-t használ, így elvileg igen, de erről ellentmondásos infókat találtam, volt ahol azt írták, hogy PS controllerek nem működnek androidos tv boxxal. Van valakinek tapasztalata? Ezek a PS vezérlők jóval olcsóbbak, mint amiket úgy hirdetnek, hogy androidos telóhoz, boxhoz. Ha valaki használ bármilyen gamepadot ilyen tv boxhoz, megírná, hogy konkrétan milyet (ami kipróbáltan működik is)? Köszi!
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Az miért van, ha bedugom az xbox360 kontrollert a gépbe csak villog és nem csatlakozik?
-
dhstyle
tag
Sziasztok ! vezetékmentes kontrollert vennék valami aliexpresses csodáról tudtok ami olcsó és jó? PCvel használnám csak , mindenféle játékhoz.. fontos hogy a ravasz is AXIS legyen ne gomb.. ilyen max 4 ezret szánnék rá vagy valami ilyesmi.. pl a ps3 joynak tetszik a fogása meg a gombkiosztása is.. ha pl olyan lenne az oké
Seat Leon 1.8 20V Turbo :) OnePlus 8 Pro 12/256
-
Gaborz1
senior tag
Fifához melyik kontrollert érdemes megvenni? Csak vezetékesben gondolkozok. A One kontrollere megéri az 5000ft-nyi felárat a 360-hoz képest? Rezgés nem szempont, mert úgy is kikapcsolom, ha lehet.
Egyéb minőségi versenyzők is szóba jöhetnek a One kontroller áráig bezárólag.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
crowgun
tag
Sziasztok!
Most vettem egy Xbox One Controllert és elég zavaró rezgéshangot produkál főleg a bal trigger. Ez normális? Nekem nem tetszik. Minden kontrollernek ilyen hangja van? Gondolkozom azon, hogy visszaviszem.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Fifa 17-hez ajánlanátok gamepadot,már 5 éve nem fifáztam és elég nehéz lett számomra gamepaddal azt írták sokkal jobb. Nem egész nap nyomom max 1 órát szóval nem kell drága! -
Kristof_94
nagyúr
Beszéltem a konzolok szervizével. Cserélik a vezetékes kontrollerem... Azt mondták, ha következőnek is elromlik, akkor beszámíthatom. Egyébként az új is egy év garanciát fog kapni.
-
Kristof_94
nagyúr
Na, már csütörtökön reggel odaadtam a futárnak a kontrollert, pénteken ott volt a szervizben, de még mindig semmi hír.
-
Tenken
őstag
Sziasztok,
Tanács kellene. Vennék valami gamepad-et, hogy néha tv-n fotelból játszhassak.
Win10 mellé kell wireless típus. Xbox one-ost meg steam controllert néztem. Pro-kontra érvek érdekelnek.
Első mellett szól szerintem a jobb támogatottság (MS ugye), utóbbi mellett meg, hogy igazából én kontroller "szűz" vagyok, vagyis nincsenek elvárt berögződéseim, valamint warhammer, szimulátorok érdekelnek főleg. Esetleg bejutok for honor alfára, azt is jó lenne, illetve witcher meg pár hasonló címet próbálnék.Ezekhez melyik praktikusabb szerintetek?
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Razi
tag
Sziasztok!
Ezzel a gamepad-el valakinek van tapasztalata? [link]
Elsősorban ilyenek érdekelnek, hogy mennyire jó az anyaghasználata, strapabíró-e, Bluetooth adapterrel müxik-e pc-re kötve rendesen stb...? -
Kristof_94
nagyúr
válasz SunMount3r #3979 üzenetére
Akkor jó, gagyit sosem vennék!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Kristof_94 #3978 üzenetére
Persze sima Duracell és a jobb márkák, ezek mind "tartós" kategória (Pana, Sony, Vartra, Energyzer, Fuji stb...). Vannak a noname mindenféle gyártótól, meg Tesco-s, Coop-os stb. "féltartós" elemek, ezeket kell nagy ívben kerülni. Ha ismerős a gyártó neve, akkor már jó.
Amúgy nekem eleve 2db Duracell-el egybepakolva volt a csomagjában.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz SunMount3r #3977 üzenetére
Pl. ilyen?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Kristof_94 #3976 üzenetére
Sima elem, többnyire Panasonic (ezt kapni a legközelebb ) tartós. Duracell-el talán még jobb volt a helyzet.
Csak annyi, hogy ne féltartós gagyi legyen, hanem márkás tartós, de nyilván eleme válogatja melyik meddig bírja. (A töltős dolgon már én is gondolkodtam, van is neki külön topic-ja, sajnos az olcsóbb GP meg Varta töltőkről engem régen lebeszéltek, az "igazi" töltők meg elég drágák, de hosszú távon biztos megéri...) -
Kristof_94
nagyúr
válasz SunMount3r #3975 üzenetére
És ez akku vagy sima elem? Mert jó lenne az akku, de egy jó töltő megint ott van 5-6 ezerné, plusz az akkuk
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Kristof_94 #3974 üzenetére
Nyilván attól függ mennyit használod, de nekem több hónapot is kibírt már napi átlag 2 órás játékkal számolva kb. Pontosan nem tudom mennyit, de nagyon sokáig bírja.
-
Kristof_94
nagyúr
És azt tudja valaki, hogy egy normális, pl. Duracell elempár meddig bírja az xbox 360 vezeték nélküliben?
-
zsiz
őstag
válasz SunMount3r #3972 üzenetére
Igen, egy receiver-hez 4 darab vezeték nélküli kontroller csatlakoztatható.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Azt kérdezném, akinek van vele tapasztalata, hogy eredeti XBOX360 wireless controllerek esetén ugye elég csak 1db vevőegység, ha pl. 2 controllert akarok használni egyszerre a játékokban PC-n?
Tehát ha már van egy ilyenem PC-s Wireless vevőegységgel, akkor elég hozzá egy ilyen vevőegység nélküli controller is, hogy mind 2 működjön egyszerre (pl. local co-op-os játékokban)?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz Kristof_94 #3970 üzenetére
Egyik kábeles volt
Mivel gyári,és tartozék kötelességük cserélni.!
A többi maga a Kontroller volt a hibás.
Aműgy nem egyszerű USB kábel köti össze.Van árnyékolás meg ilyenek rajta.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz Kristof_94 #3968 üzenetére
Hát egy kis mimi USB a Kontrollerbe,és a másik a hagyományos vége.
Ennyi amúgy igen nem vezetékes Kontrollerem van csak USB vel használom.
360 is jó.
Sőt szándékozol régi játékokkal játszani azt ajánlom.
De lehet az One isÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz Kristof_94 #3966 üzenetére
Igen
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz Kristof_94 #3964 üzenetére
XBOX One Kontroller,és XBOX 360 Kontroller értékelése.
Xbox 360 Kontroller.
Erőss rezgés.+
Izzad a tenyér rajta melegben.-
Fogása nagy tenyérre -
Gombok + -Xbox One.
Rezgés gyengébb -
Nem izzad a tenyerem rajta +
Fogás nagy tenyérre +
Gombok +Ami hatalmas - a másodikat nyúzom.
Ott ahol a Kontroller,és a vezeték találkozik ott össze kell dugni.
Elég hamar lazul kifele a csatlakozás.
Kontakt lett egyből cserélték pedig 2 hónapos volt.
Most egyenlőre jó,de úgy vigyázok rá mint egy király kisasszonyra
Visszafele kompatibilis![ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Tervezek venni egy ilyet! A kérdésem az lenne, hogy ha később veszek hozzá "wireless adaptert" akkor az kompatibilis lesz a WIN7-tel?
Jelenleg a vezetékes x360 kontroller szervizbe van kontakthiba, LB hiba miatt... Arra gondoltam, hogy olyat is vehetnék, csak vezeték nélküliben, az 13k, szóval valamivel olcsóbb. Nagy a különbség a két generáció között?[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz nepszter1 #3961 üzenetére
Windows 8.1
Windows 10 bele van építve a felismerése.
Windows 7 is Windows Update segítségével frissíti
Csak is eredeti Microsoft Xbox 360 Kontrollert vegyél!
Ha minden nyög nélkül szeretnél vele játszani.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
hajbel
addikt
Sziasztok! PC-s ezeték nélküli gamepadet szeretnék vásárolni, főleg fifához. Megszoktam az xbox 360 controller kiosztását, de nem zárkózom el teljes mértékben a PS-es gombkiosztástól sem. Van ebayen elég olcsón refurbished Xbox one gamepad, csak azt nem tudom, hogy hozzá tudnám-e kapcsolni a laptopomhoz (bluetooth, wifi van) önmagában, vagy kell hozzá adapter?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
cyberkind
félisten
Szevasztok!
Mivel nincs az alaplapon bluetooth, így ha veszek egy bluetooth adaptert amit a gépbe dugok, azon keresztül csatlakoztatni tudok majd egy újabb wireless Xbox One kontrollert?
Régi(360) kontroller nem kell, ez meg tudom, hogy megy mini Usb-vel, csak egyszerűbb meg jobb lenne ez a bluetooth adapteres megoldás megoldás, köszi! -
kasa85
őstag
válasz TechN7ne #3956 üzenetére
Vezetékest szerezz be!
Le lehet kötni róla.
Olyan vezeték ami 2 méter vagy 3 méter majdnem mint az adatkábel.
Ki,és be tudod dugni a kontrolleren a ravaszok között.
Vezeték nélküli is egyben
Nem rossz kis konroller,de egyre számíts.
Sok hulladék van belőle!
Nekem a harmadik megy tönkre cirka fél év alatt pedig alig használtam.
Most egy új van.
Az egyik a kábel,másik a LB a harmadik kontakt.Mostani jó lett szervizben hozattak egy újat.
Rezgése kicsit gyengébb mint a vezetékes 360 nak viszont fogása,és gomb nagysága kiosztása,ravasz érzékenysége,karok sokkal kifinomultabbak.
Csihi puhi játékban nagyon jó.
FPS úgy is rásegít ott is jó.
Újabb vagy 2013 feletti játékokhozz ajánlott,de jó még a 360 is
Windows 7 kéri az One Drivert anélkül sima kontroller.
Windows 8 oda is kell bár fel ismeri csak még nem jöttem rá telepítő nélkül,hogy.
Windows 10 le Updateli[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
Úgy tudom igen
Csak ne tedd fel az Xbox One drivert állítsd átt Xbox Konrtollert For PC.
Akkor rezeg minden játék alatt.
Az One Driver,ha eszközkezelőben is az szerepel hajlamos lesz a régebbi Xbox One játtékok elöttiekkel nem rezegni,de menni az fog!
Visszafele kompatibilis!Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
HULK25
tag
Sziasztok, pc-n játszom, egy vezetéknélküli xbox 360 controlerrel és már nem sok van neki, azt szeretném kérdezni, hogy az xbox one controller kompatibilis a 360-as usb-s vevőegységgel? Válaszokat előre ia köszönöm!
-
kasa85
őstag
válasz Kristof_94 #3950 üzenetére
A vezetéket hajtogasd meg amikor stabil.
Amennyiben nem tedd át USB2 be egy másik portba.
Ha kell tedd fel a Drivert is.
Ha ezek nem segítenek garancia.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
bepken
veterán
válasz Kristof_94 #3950 üzenetére
nekem a debreceni gamershopban azt mondta a srác, hogy 3 napig őket kereshetem, aztán már csak a Microsoftot. kijön futár meg minden. mondjuk nem is bolti garanciát adtak
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Március környékén vettem a Konzolok Szervizétől egy XBOX 360 vezetékes PC kontrollert, azonban kb. 2 hónap alatt hibás lett. Néha magától fel-le csatlakozik a géphez, néha a középső gomb is villog. Folyamatosan be van dugva az eszköz, de bizonyos időközönként egymás után 4-5 alkalommal hallom azt a hangot, amit akkor ad ki a gép, amikor csatlakoztatom a kontrollert. (kb. mintha minden pillanatban kihúznám, majd visszadugnám a csatlakozót). Én kontakthibára gyanakszom, valószínűleg ott lehet a gond, ahol a kábel a kontrollerhez csatlakozik. Illetve pl. amikor a FIFA-val játszom az LB gomb is igen nehezen működik... Anno írtam nekik, több hétig vártam, úgy kellett szólni még egyszer, hogy ugyan válaszoljanak már. 4000 Ft lenne a postaköltsége a szervizüknek oda-vissza, de nem igazán merem elküldeni, nem bízom bennük. Simán kitalálhatnak valamit, hogy az én hibámból olyan a kontroller, nem javítják csak pénzért, pedig van rá garancia 1 évig. Arra sem voltak képesek válaszolni, hogy garanciával egyáltalán ingyenes-e... Szerintetek mit tegyek? Elmerjem küldeni nekik? Esetleg a neten nem lehet valahol kábelt találni hozzá?
-
Kpierre
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Trust gxt 545-ös kontrollerben van-e motion sensor?
A szomszéd gépe mindig gyorsabb!
-
bepken
veterán
válasz Rendo84 #3946 üzenetére
veztékes x360 kontroller, 9900 HUF volt. a gamershop debreceni üzletében vettem, 1 év microsoft garanciával - szerintem ennyit simán megér
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
XBOX 360 vagy one kontroller-t szeretnék vásárolni.
Ahogy láttam, ebay-en eléggé olcsóak, szóval gondoltam innen rendelném meg.
Kérdésem az volna, hogy melyik válasszam, mert logóban és külsőleg formában is vannak eltérőek. Több típus létezik, más cikkszámmal, de igazából nem tudom melyik a legjobban bevált gamepad?
Esetleg létezik ebből biztosan hamisítvány is, nem szeretnék belefutni ilyenekbe.
Segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
Máris
Az a baj Angol nyelvűeket találtam
A lényeg a következő!
AZ Auto AIM automatikusan rácéloz az ellenfélre.
Vannak olyan játékok ahol teljesen rá céloz,vagy vannak mely kicsit közelebbről célozva.
A lényeg,hogy segít a célzásban.
Én a rázkódás miatt használom FPS játékok alatt.
Meg nagyon élvezetes.
Főleg,hogy rezgős fülesem van.
Basszusnál beremeg,és rezeg mint a Kontroller,és mély hangot nyom.
Nagyon üt a kettő!
Érdemes egy olyan fülest is venni mellé,ha szereted a teljes játék élményt
Ja tegyem hozzá 6000ft a füles!!![ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
az auto aim kapcsán tudsz esetleg adni valamilyen linket? nem igazán találtam értékelhető infót a témával kapcsolatban.
-
kasa85
őstag
Van Auto AIM.
Ne segít a célzásban.
Amúgy multira nem ajánlom oda egér kell.FPS Multira gondoltam,vagy ahol tényleg célozni kell.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
bepken
veterán
válasz morfondőr #3929 üzenetére
na végül egy vezetékes x360 lett belőle úgy tűnik, hogy az itthon található hosszabbítóval is működik, de úgy kevésbé fogom használni. egyelőre elég szokatlan, pár alap játékkal próbáltam csak ki (Arkham játékok, AC, Dirt, Mortal) - igazából olyan játéknál nem nagyon fogom szeretni, ahol sokat kell célozni. viszont van egy jópár hack-n-slash stílusú játékom, amihez pedig elengedhetetlen egy ilyen kontroller.
-
vidra1221
tag
Adott egy Xiaomi gamepad és egy Minix neo x5 androidos kütyü. Szeretném csatlakoztatni a gamepadot hozzá blutooth-on keresztül. A készülék felismeri rámegyek, hogy párosítás, elvileg párosodik de a gamepad igazából nem mutatja annak jelét hogy csatlakozott volna ténylegesen. (csak villog) A családban van jó pár androidos telefon, táblagép (eltérő android verziókkal) meg PC és azokra pillanatok alatt csatlakozik. Nem tudom mi lehet a gond!
Valakinek valami ötlete? -
Andris837
senior tag
Elromlott az Xbox360 gamepad-em (PC) és rendeltem helyette egy SpeedLink kontrollert a konzolokszervize-től még július 26-án. A mai napig nem érkezett meg a rendelésem ezért gondoltam, hogy nézek másik gamepadet.
A Logitech F310-re esett a választás mely most 7990 ft az emag-on. 500 Ft-al kerül többe mint a SpeedLink, de véleményem szerint jobban jártam így. Elvileg a szállítás is csak napok kérdése. -
morfondőr
őstag
válasz Corsair90 #3932 üzenetére
A legegyszerűbb megoldás egy Xbox 360 kontroller! Mindennel kompatibilis, nem kell mókolni, hogy működjön és nagyon minőségi, gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Használtan találsz jó áron, de egy vezetékes újonnan sem olyan drága ahhoz képest, hogy csak egyszer kell megvenni! Nálam a tumbstick-ek koptak el 5 év használat után, 500 Ft körül rendeltem 6 db újat Kínából.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Gamepadot szeretnék vásárolni, saját célra.
Leginkább szimulátorok, autós játékok, 2d-s indie játékok, illetve 3d-s rpg-k is szóba jönnek majd nálam.
Ami a legfontosabb, hogy legyenek rajta gáz/fék szabályozhatóságra szolgáló gombok és lehetőleg minnél több mindennel legyen kompatibilis. Szóval nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni emiatt.
Árban ne legyen drága, inkább az olcsóbb felé hajlanák.
Mik azok amik szóba jöhetnek, feltudnátok sorolni kb 4-5 ilyen termket, ami közül választhatok? Illetve tudnátok ezekről véleményt alkotni?
Köszönöm szépen előre is a jószándékú segítségeteket! -
RoMix85
aktív tag
Üdv!
Hátha tudtok segíteni: Az lenne a problémám hogy egyes játékokat szeretnék úgy kontrollerrel játszani hogy hozzárendelek xpadder-el billentyűket. Ez ok is azoknál a játékoknál ahol nem támogatja a joy-t (xbox360), viszont ha olyannal játszanék ami felismeri, így váltakozik a direkt és az xinput.
Van rá mód hogy ezt kijátsszam?
Kicsit fura lehet mert mások pont az ellenkezőjéét szeretnék, de én azt hogy inkább dinput-os legyen . -
zsiz
őstag
válasz morfondőr #3929 üzenetére
Én pont fordítva. A vezetékest vettem használtan, valami egész jó árban, már nem emlékszem rá pontosan.. Nálam nem volt még olyan, hogy a 3m kábel rövid lett volna. Nem kell elemekkel/akksikkal kínlódni, megy PC-n és X360-on is, nem kell hozzá 5-6 ezerért receiver. A vezeték nélkülit szinte nem is használom már. Ha vennem kéne, biztos vezetékest vennék
-
morfondőr
őstag
Én mindkettővel meg vagyok elégedve, a vezeték nélkülit alig használtan vettem (szinte nem is látszott rajta, hogy használva volt) egy új vezetékes áráért. A vezetékesnél azt figyelembe kell venni, hogy ha rövid a kábel, mezei hosszabbítóval nem megy, csak aktív kábellel, ami kb. 2000 Ft.
-
bepken
veterán
pont egy vezeték nélküli x360 kontrolleren gondolkozok, de az utolsó néhány hozzászólás alapján lehet, hogy mégis inkább vezetékes lesz belőle olcsóbb is, meg nem is biztos, hogy kihasználnám a vezeték nélküli előnyeit (néha jól jönne a receiver, de tényleg csak néha)
-
kasa85
őstag
válasz morfondőr #3926 üzenetére
Ja ja Atombisztos egy Kontroller!
Igen ez igaz nem is gondoltam rá,hogy ezért rezeg kevésbé.
A vezetékes úgy rezeg hólyagos lesz a tenyerem
Csajok élveznék
Félre a viccel az One nagyon silány,de nagyon eltalált gomb,és markolata van.
Anyaga nagyon szar.
A többivel nincs bajom.
Az one is vezetékes,de csak kiegészítős.Vezetéket kell hozzá szerezni.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
morfondőr
őstag
Én a vezetékes 360 joy mellé vettem egy vezeték nélkülit nemrég és észre vettem, hogy a rezgés ott sem olyan erős. Ha jól tudom a One kontrollere sem az usb-n kapja a kakaót, szóval lehet energiatakarékosság miatt rezeg kevésbé.
Én is örülnék, ha továbbra is támogatott lenne a 360 kontroller, mert gyakorlatilag elpusztíthatatlan![ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
Skacok.
Windows 10 használok.
Van két Kontrollerem.
Fentebb már írtam melyik jobb.
Tévedtem.
Az Xbox One Kontroller egy kalap szar.
Az első vezeték,és csatlakozással került be szervízbe.
A mostanit meg a bal kar felett LB nehezen érzékel,és nem olyan gyorsan mint a jobb.
Többször is meghaltam ez miatt.
A fapados Xbox360 vezetékes megy pedig mennyit nyúztam
Az a kérdés az újabb játékok is Xbox360 kompatibilisek lesznek ?
Amit az One visz az a 360 Kontroller is ?
Segítségeteket előre is köszönöm!
JAh az One anyag minősége tényleg szar!
Meg a rezgése nem annyira erős mint a 360 ban!
Ez sokat veszít mivel szeretem mikor beremeg a kezemÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
-
vidra1221
tag
Adott egy Xiaomi gamepad. Letöltöttem az emulátort amivel próbáltam játékot az fel is ismeri meg játszható is vele, a Fifa14 is felismeri menüben tudok ide-oda lépegetni, de igazából játék közben használhatatlan, pontosabban az adott gombokkal mindent csinál csak nem azt ami a funkciója lenne egy klasszikus kiosztás esetén. Próbálkoztam sok mindennel, de nem vezetett eredményre még. Akinek van valami jó ötlete tapasztalata ossza meg velem is legyen szíves.
Kösz!
-
TechN7ne
nagyúr
Általában Ios x.4.1 ig szoktak elmenni a frissítések....
Szerintettek lesz Ios 9.4 ?
-
bandi0000
nagyúr
-
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
-
morfondőr
őstag
válasz Gabesz87 #3914 üzenetére
E-bay-ről biztos, hogy eredetit vettél? Ha Kínából jött, akkor szinte biztos, hogy utánzat. Annál meg semmi sem garantálja a működést. Nálam is csak be kellett dugni egy usb portba és már működött is az eredeti kontroller és receiver.
-
Gabesz87
veterán
Üdv. Wireless XBOX360 gamepad PC-hez való csatlakoztatásában kérnék tőletek segítséget. Tavaly vettem ebay-ről hozzá egy PC Receivert. Használtam is egyszer, bár úgy rémlik, akkor sem volt egyszerű összehozni, hogy működjön. De most megint megakadtam. A gépen még fent van valami Microsoft Xbox360 Accessories Status progi. Bedugtam a Receivert, az eszközkezelő Ismeretlen eszközként írja ki. Van hozzá egy kicsi CD, de fogalmam sincs, azzal mit kéne kezdeni, ez van rajta:
Gondoltam hátha tudtok valami okosságot mondani, hogy bírjam működésre.
-
morfondőr
őstag
Üdv mindenkinek!
Van egy vezetékes és egy vezeték nélküli xbox 360 kontrollerem. Azt szeretném, hogy a vezeték nélküli legyen az elsődleges (player 1), amit vezérlőpult\eszközök menüben be is állítottam (előnyben részesített eszköz). Ha úgy indul a gép, hogy be van kapcsolva a kontroller, akkor az lesz az 1-es, a vezetékes pedig a 2-es. Viszont, ha úgy indítom a gépet, hogy a vezeték nélküli ki van kapcsolva, akkor a vezetékes kapja az 1-est és ha bekapcsolom a vezeték nélkülit, akkor az már kettes lesz.
Kérdésem az lenne, hogy valami módon tudom-e kényszeríteni, hogy a vezetékes mindig a player 2-es legyen, kihúzogatás, újrakapcsolódás és újraindítgatás nélkül?
Előre is köszi a választ!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
kasa85
őstag
válasz krisi1997 #3910 üzenetére
Witcher 1 megy gémpadon is ?
Vagy is ki írja azt is X et nyomj meg ilyenek ?
Azért,mert akkor felteszem.
Xbox One gémpad vezetékes.
Xbox 360 Vezetékes Kontrollerem van.[ Szerkesztve ]
-
krisi1997
csendes tag
Hali!
Valaki tudna ajánlani egy normális gémpadot 5.000ft körüli értékben? Witcher 1-2-3 szeretném meg pár autós játékot kivinni vele. Valaki tud olyat amit már használt és bevált neki, nem volt semmi kompatibilitási problémája vele stb..? -
bepken
veterán
sziasztok,
vezetéknélküli X360 kontrollerhez keresek vevőegységet, de csak nagyon nehezen tudom elhinni, hogy 5-6 ropit kérnek érte (árgép szerint) - ez létezik?
jó volna olcsóbban megúszni, mert egyik ismerősömnél porosodik 4 db kontroller is, mióta tönkrement az XBOX és így egy ideig még tudnánk nyúzni.viszont, ha valóban csak ilyen áron kapható reciever, akkor inkább veszek egy zsír új kontroller+vevő pakkot 13ért és arra legalább van garancia.
-
Szaboocs
csendes tag
Sziasztok,
Olyan problémám lenne hogy a kontrolleremen a bal oldali gomba bal oldalra nem érzékel rendesen, azt lehet valahogy javítani? Valamennyire érzékel ahogy néztem a vezérlőpultos rendszerben de csak kb 50%-ig, így a legtöbb játék nem veszi be a jelet. Ha nem lehet akkor valszeg újat kell vennem :S
Vezetékes 360-kontrollert merre lehet jó áron kapni manapság? Esetleg egy után gyártottat aminek az elrendezése a 360-aséval megegyezik? után gyártottra 5-6 ezret szánnék.
-
kasa85
őstag
válasz TechN7ne #3906 üzenetére
Ez igaz meg drága is volt.
H valami tönkre megy benne cserélni kell javítani nem lehet
Viszont nem bántam meg!
Nagyobb gombok,kényelmes fogás,és izzadás mentesség leváltotta a régi Kontrollert.
Viszont a régiben a motor jobb.
Sokkal erőssebb a remegés.
Az one az rezeg közben zörög a műanyag benne
Mondom f@xaÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz TechN7ne #3904 üzenetére
Minőség nem egybe öntött.
Viszont az One egyben van.
Előnye a jobb foghatóság.
Nagyobb tenyérben is elfér,és a tenyér nem izzad rajta.
A karok is elég szokatlanok voltak.
Túl érzékenyek,és kevesebb erőt kell rá kifejteni.
Idővel pontosabban megyek,és lövök.
Nem rossz az One semÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
XBOX One Kontroller,és XBOX 360 Kontroller értékelése.
Xbox 360 Kontroller.
Erőss rezgés.+
Izzad a tenyér rajta melegben.-
Fogása nagy tenyérre -
Gombok + -Xbox One.
Rezgés gyengébb -
Nem izzad a tenyerem rajta +
Fogás nagy tenyérre +
Gombok +Ami hatalmas - a másodikat nyúzom.
Ott ahol a Kontroller,és a vezeték találkozik ott össze kell dugni.
Elég hamar lazul kifele a csatlakozás.
Kontakt lett egyből cserélték pedig 2 hónapos volt.
Most egyenlőre jó,de úgy vigyázok rá mint egy király kisasszonyra[ Szerkesztve ]
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
PS3- hoz szeretnék vezeték nélküli, nem eredeti PS3 kontorllert venni. Van esetleg ezekből análott? Néztem TRUST-ot, Thurtmastert is...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest