-
IT café
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tom hozzád egy kérdés. Pár napja kevesebbet futok, mert jól esik egy kis laza futás, meg az idő is döglött(nálam ez IS kifogás ). Az előző hét 88km lett. Jól megfázott a hátam, meg a derekam, mert kikaptam egy hideg szelet hazafele. 8km-en keresztül fújta át a ruhát, meg az izzadt hátamat hűtötte tisztességesen. Emiatt pihentetem a derekamat. A kérdésem az lenne, hogy mennyi idő után hanyatlik vissza a teljesítményem. Tehát az eddig megtett távok hosszát mikor fogom szenvedve teljesíteni. Zizi vagyok, alig megy a fogalmazás. Érted mire gondolok? Ami eddig könnyen ment, az mikor válik nehezebbé, mennyi kihagyás után épülök vissza. Napi 3-4km a megtett táv. Tudom, puding gyerek lettem. Remélem beépült annyi, hogy vissza tudok majd állni a napi szintemre. A hetet ilyen lekvár módban fogom nyomni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest