- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Lolita kód
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- ASUS routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Kivágtak egy darabot a Metából, Zuckerberg pedig folytatta a kirúgásokat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #3 üzenetére
én tippelek egy 2019 szeptemberét megjelenési dátumnak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
A járkáló fegyver csak nekem nagy WTF?
Live-Die-Respawn
-
wjbhbdux
veterán
Mivel egy 2020 dátumot se böktek oda, ez még odébb lesz. Addig lehet barátkozni a ténnyel hogy Steamen nem lesz
-
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
.LnB
titán
Örülök neki, de többet vártam. Már az első trailertől is. Ez a trailee erősen a nosztalgiára játszik. Kevés az újdonság. Ennyi év után én kicsit mást vártam.
Persze jó ez! Csak én mást vártam.Homo Ludens
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #14 üzenetére
nekem valamelyik elpattogós-robbanós fegyó volt csak meg, ez nem is rémlik
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #14 üzenetére
Rég volt már, nem emlékszem ilyenre.
(Volt viszont valami fegyver ami ha kiürült eldobhattad és robbant. Az BL2-ben volt?)
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
A B3 oké, de akkor most mi a f. van a Handsome Collection-el és a GOTY-val?
Jön a Handsome collection 3-án full 4K update-el és a GOTY is jön PS4-re, XONE-ra és Steam-re?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
l.skywalker #18 üzenetére
A jelek szerint igen.
-
válasz
l.skywalker #18 üzenetére
A Borderlands: The Handsome Collection Ultra HD Pack tehát április 3-án érkezik PC-re, PlayStation 4 Próra és Xbox One X-re.[link]
A Game of the Year Edition 2010-ben jött ki a 4 DLC-vel. Ennek a felújított változata idén április 3-án érkezik számítógépek mellett PS4-re és Xbox One-ra. [link]
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Szinte minden alátámasztva lett amit a korábbi leak alapján gondolhattunk:
TheKnow and other trusted leakers have leaked plenty of BL3 Details.
Each Class has 1 big skill tree instead of the 3 smaller trees found in the previous titles and in addition they get 3 actions skills as opposed to the first
The 4 Classes
Soldier/Gunner Class - Moze - The Bot Jock
The Soldier is very tech and robot featured and is able to call in a titan like the game Titanfall.
She will have a co-op focused skill tree which will allow a co-op buddy to climb on the titan and control its mounted turret (3rd person mode?).Siren Class - Amara
The Siren is a female that will be a melee focussed character similar to Brick from Borderlands 1.
3 actions skills
-Phaselock that can hold 3 enemies at once.
-Groundpound skill
-Self-projection that can fire at enemies (Maybe something like the holograms that Jack “The Dobbleganer” had in Borderlands the Pre-Sequel)
Buff character.Assassin Class - Zane - The Operative
The Assassin will be similar to Zer0 from Borderlands 2 as he will be able to throw out a decoy to draw aggro.
Wealthy character as he has some classier character customizations.Hunter Class - Flak - The Beast Master
The Hunter is a pet class Vault Hunter.
This Beast Master can choose between 3 different pets.
Each pet will have their own abilities.This Vault Hunter is still in alpha state as the AI of the pet isn’t working properly.
In the past, it was mentioned by a GBX employee that AI is a difficult thing to get right.
The Beast Master is a robot and looks like a “homeless” person.Take2 Investor reports currently list the title as Fiscal 2019 (April 2019 - March 2020) An announcement is expected at Pax East (March 28-31st) Borderlands and PAX have a big history. In addition plenty of very strong rumours about Microsoft having a marketing deal could mean it's going to be a main stage title at E3.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Vagy esetleg a Bunny
"I'd like to report an explosion. Where? Don't know, we haven't decided yet..."
-
negyedes
addikt
válasz
[Prolixus] #22 üzenetére
arrol van esetleg info hogy maradt-e a splitscreen couch co-op, legalabb 2 szemelyre?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Bazsi1987
őstag
Nekem kimaradt a széria, tegnap megvettem gyors ps4-re komplett második részt, várjam meg az első rész megjelenését vagy nyugodtan elkezdhetem?
-
l.skywalker
félisten
BL3 Deluxe vagy Gold tartalmazhatná konzolon a GOTY-t
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Bazsi1987 #26 üzenetére
Hát ha már ilyen kicsit kell várni, szerintme érdemes sorrendben haladni. Viszont a második rész összességében egyértelműen jobb mint az első szerintem, úgyhogy ha kicsit is kérdéses h szeretni fogod-e, kezd a másodikkal.
(#25) negyedes
Semmi ilyesmiről nem esett szó eddig. 4 player co-op, ennyit tudunk.I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
pohár
félisten
válasz
[Prolixus] #28 üzenetére
én alig emlékszem az elsőre, talán valami 30 órán, ha van benne... ha kijön a remaster/HD pack, ki kell pörgessem
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #22 üzenetére
akkor most konkrétan az Univerzum mindhárom Szirénje egy adott bolygón/környéken fog tanyázni?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
válasz
bolondember #30 üzenetére
Hat lehet belőlük - a játékban ebből legalább 4 felbukkan.
-
l.skywalker
félisten
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz
bolondember #32 üzenetére
Amúgy ezt mindenki ténynek veszi, hogy csak 6 lehet. De az egyetlen erre vonatkozó információ Jack szájából hangzott el, úgy tudom. Nyilván nem volt oka hogy hazudjon, de akár tévedhetett is. Meg kérdés hogy honnan veszi ezt az információt.
Amúgy annyit lettek bizgerálva a Vault-ok, hogy ha a Sireneknek tényleg kapcsolatuk van hozzájuk, nem csodálnám, ha valami megfoghatatlan belső sugallat vonzaná őket olyan bolygókra, ahol van Vault. Maya és Lilith adott volt ugye, most az új Siren a Calypso nő meg az új melee vault hunter Amara.
A maradék 2 ismeretlen.
-
pohár
félisten
válasz
l.skywalker #33 üzenetére
jöjjön csak, hátha lesz valami jobb, mint a standard verzió, instant behúzom
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
[Prolixus] #34 üzenetére
A maradék kettőből az egyik egy kb 5-8 éves kislány, ha abból indulunk ki, hogy egy az első rész végén patkol el...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #34 üzenetére
igazából ilyen dolgokban annyira nem hazudott. Sokat. Nagyon.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
[Prolixus]
addikt
A 4K trailert letöltve lőttem pár képet. Nem igazán 4K a youtube minőségrontás miatt, de FullHD-ban jól mutatnak.
Teljes galéria:
[link][ Szerkesztve ]
-
válasz
[Prolixus] #38 üzenetére
Nem vagyok nagy rajongója a melee karaktereknek (kivéve természetesen Zeno Clash), de azért ha hat kézzel lehet pofozkodni, akkor átgondolom a dolgot
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
shotika
őstag
Hát így a trailert látva, egyelőre nem ájultam el, mintha egy kicsit ráncfellvart BL2 lenne a grafika - de persze az első rendes gameplay-ekben még bízok. Ettől persze vszeg nagyon jó játék lesz, de na... több fejlődést vártam így első látásra.
Shotiii#2629 GTX 3060TI, 32Gb DDR4, i5-13600KF, B660
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bemutatta a GeForce RTX 4060-as VGA-kat az NVIDIA
- Villanyszerelés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Ukrajnai háború
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elite: Dangerous
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2023 Apple Mac Mini M2 8/10 8GB/256GB SSD - Bontatlan! ÚJ! Átvehető!
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Üzleti Laptop 14" -50% AMD Ryzen 5 PRO 4650U 16Gb 256GB SSD FHD IPS HUNBILL
- Nintendo Switch V2 CFW 2568GB okosított + Atmosphere + PixelShop
- Új Dell Inspiron 15 "Kis Gamer" Laptop -35% Bivaly i5-1135G7 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3050Ti 4GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Streamnet Zrt.
Város: Budapest